Sisällön tarjoaa Blogger.

VIILEITÄ UNIA / KOTIMAINEN UNI-MEDICAL COMFORT -KEVYTPEITTO SOPII YÖHIKOILIJALLE + ALEKOODI

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Univision ja Indieplacen kanssa.


Löytyykö sun sängystä unihikoilija - joko sinä itse tai puoliso? 

Meidän sängystä löytyy ja en ymmärrä miten joku voi kuumottaa ja hiota ihan vain paikallaan nukkumisesta, mutta jotkut vain niin tekee. Itse sen sijaan nautin enemmän viileässä nukkumisesta ja tämä on välillä haastava yhtälö. Iltaisin on kyllä ihana pitää parvekkeen ovea hetki auki, jotta makuuhuone viilenee mutta en aikaisemmin tiennyt, että myös peitot ja tyynyt voi olla valmiiksi viileän tuntuisia ja kehon lämpötilaa alentavia ominaisuuksiltaan.

Kotimaiselta Univisiolta löytyy myös tälläisiä Uni-Medical Comfort -tuotteita, jotka sopii erityisesti yöhikoilijoille tai muuten viileässä viihtyville. Vaikkapa kesällä tälläiset kevyet ja viileän tuntuiset peitot on ihan toivottuja kenentahansa makkariin, ainakin jos yhtään viime kesän helteitä uskallan jo ajatella.

Uni-Medical Comfort -peitot ja -tyynyt on siis toiselta puolelta 100% puuvillaa ja toiselta puolelta patentoitua Tones of Cool -tekstiilitekniikkaa, joka tuntuu ihan vain jo kädellä kokeilemallakin selkeästi viileälle. Tämä viileä puoli kannattaa luonnollisesti olla ihoa vasten, jotta se toimii ja tasaa lämmönvaihtoa.

Mikä olisi ihanampaa kun sukeltaa viileän raikkaaseen petiin ja puhtaisiin lakanoihin?


Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä kaikkiin Univision tuotteisiin ja todettu ne erittäin hyviksi. Laadukkuuden lisäksi on myös tärkeää tukea suomalaista työtä ja osaamista - meillä on Suomessa niin hienoja tuotteita ja palveluita, joten hyödynnetään niitä, jotta ne on jatkossakin olemassa ja saatavilla. 

En voi korostaa kotimaiset työn tärkeyttä tarpeeksi, toivon sydämeni pohjasta jokaisen ymmärtävän sen. Etenkin nyt tässä maailmantilassa se on ihan erityisen tärkeää. Itse aion osoittaa kaiken mahdollisen tuen kotimaisille yrittäjille ja ostaa nimenomaan suomalaista. 

Univision tuotteilla on avainlippumerkki, josta tunnistat vastuullisen suomalaisen työn. Valitsemalla avainlippumerkittyjä tuotteita tuet suomalaista työtä ja varmistat, että kotimaisia yrityksiä ja työpaikkoja löytyy meiltä jatkossakin.

Tässä vielä yksi melko vakuuttava lainaus Univision verkkosivuilta:

''Suomalainen sisu ja suuri luotto omaan tekemiseen on vienyt tätäkin pientä yritystä eteenpäin jo yli 30-vuotta. Tehtaamme ja yrityksemme pääkonttori sijaitsevat Jämijärvellä järvenrannalla ja työllistävät noin 20 ammattitaitoista ja työlleen omistautuvaa henkilöä. Tuotteemme valmistetaan tutkituista ja turvallisista raaka-aineista laadukkaasti ja vastuullisesti. Suunnittelun lähtökohtana on ainutlaatuinen mukavuus, helppohoitoisuus sekä turvallisuus.''


Saan jälleen jakaa teille alekoodin Univision verkkokauppaan ja tällä kertaa se koskee näitä viileitä Uni-Medical Comfort- sekä Uni-Medical -peittoja ja -tyynyjä. Koodilla MARIANNE20 saat -20% näistä tuotteista Univision verkkokaupasta. Alekoodi on voimassa vain viikon eli 26.3.2020 saakka.

Raikkaita ja mieltä helliviä unia tähän kaiken maailmantilan huolen keskelle toivoen,

xx Marianne

PS. Ekat kuvat täältä meidän uudesta kodista!

8 kommenttia

 1. Itse yritän pitää makuuhuoneen lämpötilan sellaisena ettei tarvitse paksunkaan peiton alla hikoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin on hyvä, jos siihen vain on mahdollista vaikuttaa muutenkin kuin pienellä tuuletuksella :) Ja ainakin oma puolisoni hikoaa vaikka ei mitenkään kuuma minun mielestä olisikaan, joten siksi tälläiset keksinnöt on huippuja!

   Poista
 2. Mä niin tarvitsen tämän peiton mun elämään. Illalla, kun menen nukkumaan on kylmä ja sitten kun herää on hiessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on toiminut meillä tosi kivasti ja toinen vinkki on pellavalakanat! :)

   Poista
 3. Meillä on 70-luvulta lähtöisin olevat peitot. Ihan vielä en halua vaihtaa niitä, mutta sekin tulee kyllä vielä eteen, jos ja kun alkaa peitot hapertua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, siinä onkin jo hyvän ikäiset peitot! Kunhan pitää huolta ja myös pesee niin mikäs siinä :) Sittenkun niistä aika jättää niin Univisiolla on monia kivoja kotimaisia peittoja!

   Poista
 4. Kesällä tämä voi itsellä toimia. Haluaisin kesäisinkin pitää peiton, mutta sillä tulee aina niin kuuma, että tyydyn pelkkään lakanaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi sopia myös sinulle! Ja pellavalakanat on myös ihanan tuntuiset kuumallakin, suosittelen!

   Poista