Sisällön tarjoaa Blogger.

TIETOPAKETTI KAIKILLE YRITTÄJILLE JA UTELIAILLE

Kaupallisessa yhteistyössä DNA:n kanssa.


Hakukoneoptimointi? Tietoturva? Kuinka pärjätä somessa? Algoritmi? Mitäs nämä nyt tarkoittikaan ja mitä niistä pitää siis tietää?

Kuinka moni muu on ihmetellyt näitä termejä ja miettinyt, että voi kun kuulostaa hankalalle ja pitääkö näitä oikeasti muka osata? Kyllä niistä pitää ainakin jotain tietää, jos haluaa toimia jossain muodossa yrittäjänä nykypäivänä ja olla kartalla tulevaisuudesta - oli se sitten somevaikuttajana, pienen putiikin omistajana tai isommankin firman yrittäjänä.

Yrittäjäystävät, somevaikuttajakollegat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet - tämä on siis teille!


Tutustuin DNA Yrittäjän Digiakateamiaan, joka on aika tiivis paketti, mutta myös informatiivinen ja helposti ymmärrettävä verkkokurssi aiheesta. Tämä on maksuton ja kuka vain voi sen suorittaa omassa tahdissa.

DNA Yrittäjän Digiakatemia on Suomen Yrittäjäopiston kanssa yhteistyössä kehitelty avoin verkkokurssi, jossa käsitellään neljää teemaa - tietoturvaa, somemarkkinointia, pilvityökaluja ja annetaan hyviä vinkkejä oikeiden laitteiden valintaan. Tärkeitä juttuja!

Kurssin tekeminen kestää noin 4-6 tuntia ja sen voi tehdä joko kerralla tai pienissä osissa - mieleen kyllä jää paremmin jos pidät välissä taukoa, mutta aiheisiin voi myös palata taas jälkikäteen. Sisällöt löytyy videoilta luentotyyppisesti, mutta myös tekstimuodossa jos se tuntuu itselle kivemmalle. Jokaisen teeman lopussa on pieni verkkokoe, jossa on monivalintakysymyksiä aiheesta. Kun jokaisen teeman läpäisee hyväksytysti, saa itselleen digitaalisen diplomin, jonka voi liittää vaikka LinkedIn -profiiliin tai ansioluetteloon.


Itse suoritin kurssin yhden päivän aikana ja se oli tosi näppärä tehdä ihan vain puhelimella, mutta tietenkin sen voi tehdä millä laitteella haluaa. Pidin siitä, että keskityttiin olennaiseen ja aiheet oli selitetty selkeästi ja niin, että ne on nopeasti sisäistettävissä. Vähän kuin kuuntelisi äänikirjaa ja oppisi samalla uutta!

Olen myös itse pitänyt muutamalle pienyrittäjälle somekoulutusta ja uskon, että tästä verkkokurssista on monelle yrittäjälle hyötyä ja auttaa ymmärtämään kuinka some toimii. Siinä samassa oppii myös laitteiden suojaamisesta, tietoturvasta, mahdollisista lisälaitteista ja sovelluksista jotka voisi helpottaa omaa arkea ja tekemistä.

Onko nämä teemat sulle ihan peruskauraa vai tulisiko uusi oppi tarpeeseen? Mun mielestä tämä on ihan tosi kiva juttu ja ihanaa, että tälläistä apua on tarjolla maksutta ja melko vaivatta ihan kaikille.


Käy ainakin kurkkaamassa! Suoritat tämän ihan suit sukkelaan vaikka aamukahvien äärellä.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Hei onpa kiinnostava kurssi. Onko tuo maksullinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi on täysin maksuton ja avoin kaikille!

   Poista
 2. Oi, pitääkin tutustua tähän tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan, tää on hyvä juttu! :)

   Poista
 3. Kuulostaa kiinnostavalta, täytyy tutustua tähän vielä tarkemmin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä ainakin kurkkaamassa! Ei vie paljoa aikaa ja on muutenkin tosi näppärä :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia. DNA:sta mulla valitettavasti ei ole kuin huonoja kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! Okei, onpa harmi juttu. Mä olen itseasiassa DNA:n asiakas ja ollut aina tyytyväinen. Tähän kurssiin tosin ei tarvitse olla DNA:n asiakas vaan tämä on avoin ihan kaikille ja keskittyy nimenomaan postauksessa mainittuihin asioihin, eli ei niinkään DNA:han itseensä :)

   Poista
 5. Pitääpä käydä tutustumassa tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata, sieltä saa hyviä vinkkejä! :)

   Poista