Sisällön tarjoaa Blogger.

THE TABLE - JÄNNITYSTÄ, ELÄMYKSIÄ JA PÖYTÄ NOTKOLLAAN RUOKAA

Kaupallisessa yhteistyössä: Raflaamo / Amarillo Jyväskylä


Pääsin viime viikolla Lauran kanssa testaamaan Amarillon jännittävää The Table -kokonaisuutta ja täytyy sanoa, että siinä on hyvin tiivistetty sekä elämyksiä että hyvää ruokaa juomineen. 

Jännityksen kutkutusta, kahdeksan muhkeaa nojatuolia suuren pöydän ympärillä, näyttäviä tuliesityksiä, pöydän täydeltä ruokaa jaettavana 12 ruokalajin verran ja koko ilta aikaa.

Yllätyksiä unohtamatta! 


The Tablen pöytä on siis kahdeksalle hengelle ja iltaan kuuluu 12 ruokalajia joita jaetaan yhdessä sekä kullekin neljä juomaa, joista yhtä drinkkiä pääsee myös itse tekemään. Illallinen kestää kolme tuntia ja syömisen lomassa nautitaan parista upeasta tuliesityksestä ja jännitetään muita pieniä ylläreitä. 

Iltaan kuuluu myös oma entertainer ja kokki, jotka vetää illallista ja huolehtii tunnelmasta. Meidän ihanan rempseä entertainer Mimmi ja kokki Kalle olivat ihan loistavia! 

Ja vaikka pöydässä oli meidän lisäksi kuusi muuta illastajaa, niin se ei haitannut ollenkaan, vaan oli hauska nauttia illasta heidän kanssa. 


Ruokia oli monipuolisesti, kaikki oli hyvää ja Amarillon tyylistä. Mun lemppareita oli mm. alussa tarjoiltava lohilisuke purnukassa ja drinkeistä lempparit oli ehdottomasti raparperishotti sekä illan viimeinen. En halua sen enempää paljastaa illasta tai tarjoilusta, jotta jätän teillekin jännitettävää. 

Kokonaisuudessaan ilta oli hauska, rento ja nälkä ei ainakaan jäänyt! 

The Tableen voi tutustua lisää heidän sivuiltaan ja vaikka heti varata paikka itselle tai omalle porukalle. Kattaukset on aina perjantaisin ja lauantaisin.


Kiitos iltaan osallisille sekä Amarillolle, ensi kertaan!

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Kuullostaa ihan mahtavalta, olisi hauska päästä itsekin kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hauska ilta! :) Kannattaa varata ja käydä, kiva kokemus ja 45-49e ei mielestäni oo ollenkaan paha hinta noin kattavasta illallisesta juomineen!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi kivalta idealta! Harmi, että meidän kaupungin Amarillo lopetti toimintansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kivaa! Harmi! Ehkä naapurikaupungista löytyy? :)

   Poista
 4. Onpa ihanan tunnelmallista. Ihanaa kun Suomessa on alettu kiinnittää huomiota myös viihtyvyyteen ja siihen, että ravintolakokemus on todellakin kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oon niin samaa mieltä kyllä tästä! :)

   Poista
 5. Anonyymi11/23/2019

  Yllättävän halpa. Eikö kolmen ruokalajin ruokailuun uppoa helposti satanen. Toki riippuen mitä juo tai syö

  VastaaPoista