Sisällön tarjoaa Blogger.

IHANAT KOTIMAISET YRITYKSET NRO 4. / LUV NORTH


Yritys nimeltä LUV NORTH ei ollut mulle ollenkaan entuudestaan tuttu, mutta kiinnostuin heti siitä kuultuani - minimalistiset ja 100 % suomalaiset kierrätysmateriaaleista muotoillut hopea- ja kultakorut kuulostaa todella ihanalle.

LUV NORTH on alunperin kahden naisen käsialaa ja he ovat halunneet luoda yhteisön eri taiteenalojen ihmisille, jossa luodaan yhdessä jotain uutta kierrätysmateriaaleista - tässä tapauksessa kauniita koruja arjen ja juhlan hetkiin. Vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luonnollisuus on isoja teemoja tässä yrityksessä. 


Yrityksen toinen omistajista, Roosa, kertoo, että LUV NORTH on selkeästi suomalainen brändi niin visuaalisesti kuin arvoiltaan.  Yrityksen nimestä hän sanoo näin: 

''Kantavia ajatuksiamme on aina tehdä tätä ''rakkaudesta lajiin'', siksi LUV. Koemme pohjoismaalaisten ilmaisevan tunteitaan hyvin valikoidusti ja spontaanit rakkaudenosoitukset eivät välttämättä kuulu jokaisen arkipäivään. LUV NORTH haluaa madaltaa kynnystä erilaisiin rakkaudenosoituksiin, sillä joskus teot merkitsevät enemmän kuin sanat. NORTH on tribuutti pohjoisen luonnolle ja ylipäätään pohjoismaalaisuudelle.'' 

Korut saavat inspiraationsa luonnosta, rakennuksista ja valokuvista - mikä tahansa arkinenkin asia saattaa laukaista luovan prosessin. Tähän voi itsekin samaistua todella hyvin. Kysyin heiltä myös, että mistä he ovat erityisen ylpeitä yrityksessään ja Roosan vastaus oli näin upea:

''Tiedämme tuotteidemme materiaalien alkuperän ja voimme olla ylpeitä kertoessamme tuotteiden olevat 100 % suomalaista käsityötä.'' 

Hän kertoo myös olevansa ylpeä jokaisesta yhteistyökumppanista, joiden kanssa he ovat saaneet vuosien varrella työskennellä ja myös siitä, että pian he lanseeraavat uusia projekteja, joista ovat selkeästi innoissaan. 


Roosa kannustaa myös nuoria yrittäjiä näillä sanoilla:

''Tyyni meri ei tee kenestäkään hyvää purjehtijaa, joten pitkäjänteinen ja kova työ ovat ne, joilla tapahtuu kehitystä. Varsinkin aloittelevalla yrittäjällä budjetti on tiukka, jolloin innovatiivisuutta tarvitaan! Meille yhteisöllisyys ja verkostoituminen tulevat luonnostaa, ja olemmekin vuosien saatossa keränneet ympärillemme huiman määrän eri alojen ammattilaisia. Nosta siis katse maasta ja lähesty kiinnostavia ihmisiä rohkeasti. Ja ole aina ystävällinen.''


Pidän hyvin paljon yksinkertaisista kauniista koruista ja tämä heidän Dot Necklace -kaulakoru jotenkin jäi mieleeni -  se on niin sievä ja ainutlaatuinen, mutta sopivat rujo ja sellainen, että siinä on tuntumaa. Sellainen hyvän korun tulee ollakin.

Sain kaulakorun itselleni kiitokseksi tästä jutusta ja he sponsoroivat samanlaisen hopeakaulakorun myös teille arvottavaksi, joten Instagramini (@mariannnne) puolella uusimmassa kuvassa löytyy arvonta, johon voi käydä osallistumassa tämän viikon loppuun saakka mikäli tälläisen itsellesikin mielit. 

Myös koodilla MARIANNEXLUV saatte -20% heidän hopeakoruista, jos jonkin haluatte hankkia itselle tai vaikka äidille äitienpäivän koittaessa. Hyvä ja vastuullinen lahjaidea!

Lisää yrityksestä ja heidän koruista löydät www.luvnorth.com

Inspiroivaa ja innovatiivista viikkoa,

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Ei olekaan itselleni lainkaan tuttu merkki :)

  VastaaPoista
 2. Itsetehdyt korut ovat kyllä kauniita ja omistan monia sellaisia. Näissä kuvissa korut pääsevät upeesti esille ja saavat näyttävyyttä. Hyvin kiinnostava postaus:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Kiitos paljon, mukava kuulla!

   Poista
 3. Vitsit miten kivan näköisiä! Ja myöskin täällä tää oli täysin tuntematon merkki ennestään :) Kiva kuulla tällaisestakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että pidät myös! :) Mahtavaa!

   Poista
 4. Kaunis koru. Ei ollut minulle entuudestaan tuttu merkki. Pitääkin käydä instan puolella osallistumassa arvontaan.

  VastaaPoista