Sisällön tarjoaa Blogger.

PARI YÖTÄ LASI-IGLUSSA LEVILLÄ


Kaupallisessa yhteistyössä: Levin Iglut - Golden Crown 

Siskoreissun kaksi viimeistä yötä vietettiin jälleen toinen toistaan kauniimmissa lasi-igluissa Levin Igluilla Utsuvaarassa. 

Vaikka meidän reissu oli tietyissä määrin luksusta, kuoharia ja porekylpyjä, niin itselle ne tärkeimmät jutut reissulta oli ehdottomasti kuitenkin perinteisemmin sauna, kaunis luonto ympärillä, tähtikuvioiden bongailu peiton alta yön hämärtyessä, perheyrityksen arvot ja unelma upeiden lasi-iglujen takana sekä se, miten meidät otettiin lämpimästi vastaan ja tervetullutfiilis kantoi koko vierailun ajan. 

Ja tietysti siskon kanssa vietetty aika ja siitä seuraavat naurukohtaukset.


Ensimmäisenä päivänä vain fiilisteltiin, pötköteltiin pehmeissä sängyissä ja tehtiin iglujen vieressä sijaitsevassa kodassa itse ruokaa. Illalla haettiin ravintolan puolelta iltapalaksi karpalon makuiset drinkit ja vadelmainen jälkkäri, jotka nautittiin iglussa peiton alla samalla kun tunnelmoitiin WWF:n Earth Houria ja sammutettiin kaikki valot hetkeksi ilmaston puolesta.

Seuraavana päivänä aamu aloitettiin tietenkin aamupalalla loimuavan tulen ääressä ravintolan alakerrassa - kuinkahan  monta croissanttia söytiin tuon reissun aikana? Monta. Iltapäivällä päästiin nauttimaan Revontulitalon mielettömästä saunasta ja porekylvystä. Kylpyhetken kruunasi raparperikuohari ja mykistävän hieno maisema Lapin luontoon. 


Illalla lähdettiin elämyslinjalle ja syötiin kuuden ruokalajin menu. Annokset oli toinen toistaan kauniimpia ja jokaisessa oli paljon makuja fiilistelvätäksi. Omat suosikit annoksista oli kuminalla marinoitua kuhaa, kyssäkaalia ja yrittejä sekä kampasimpukkaa ja parsavaahtoa. Nautittiin ravintolassa varmaan kahden tunnin ajan ja vaikka annokset on pieniä, niin näin monta annosta syötynä menu oli juuri hyvä ja lähdettiin vatsat tyytyväisinä. 

Meidän reissu oli kaikinpuolin onnistunut, kiitos vielä Levin Iglujen henkilökunnalle - nautittiin olostamme ja ehdittiin todella hengähtää hetki. 

Rakastan kotimaanmatkailua, meillä on niin upeita paikkoja täällä Suomessakin. Nyt on hyvä jättää talvi taakse ja ottaa auringossa kylpevä kevät vastaan hyvillä mielin. 


xx Marianne

2 kommenttia

  1. Miten ihna reissu *.* Tuollaisessa iglussa ois niin ihanaa yöpyä, kuulostaa niin luksukselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä super ihanaa! <3 Kannattaa joskus satsata ja valita, että lähteekö ulkomaille vai esim tuonne meidän upeaan Lappiin!

      Poista