Sisällön tarjoaa Blogger.

MISTÄ TÄYDELLINEN BRUNSSI KOOSTUU?


Sunnuntai. 

Se merkitsee toisille viikon lepopäivää ja toisille uuden pian alkavan viikon suunnittelua ja aikatauluttamista. Ehkä näitä molempia? Toisille se on ihan tavallinen päivä muiden joukossa, mutta toisille taas viikon kohokohtia. 

Mun mielestä sunnuntait on ihania, mutta se tuskin minun kaltaiselta fiilistelijältä on mitenkään uutta tietoa. Jos kuvittelen mielessäni täydellistä sunnuntaita, niin mielessä vilahtelee valkoiset lakanat, hämyisät auringon säteet verhojen takana, tuoreen kahvin tuoksu ja takana ehkä hyvin levätty yö. 

Mitä täydellisin päivä kiireettömälle brunssille. 


Mutta mistä täydellinen brunssi on tehty? Tässä viisi sääntöä, joilla et voi mennä pieleen.

1. Jotain makeaa ja jotain suolaista.

2. Jotain tosi raikasta.

3. Jotain juuri uunista tullutta ja lämmintä.

4. Pieni spesiaali panostus kattaukseen. Tuoreita kukkia tai kynttilöitä, vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Ehkä kauniit servetit ja pellavapöytäliina?

5. Ja tottakai hyvää brunssiseuraa ja muutama tunti ihan vain nauttimista varten. 

Tämä on sellainen brunssirunko, jota noudatan aina brunssia suunnitellessa ja tämän ympärille on helppo miettiä itselle ja brunssiseurueelle sopiva kokonaisuus. Viimeksi meillä oli maidoton tammikuun brunssi kardemummapannarilla, porkkanamuffineilla, smoothiella ja inkiväärishotilla. Sitä edellisellä nautittiin croissantteja suolaisella täytteellä, maidottomia vohveleita ja tuoreita hedelmiä.


Meillä on nyt Lauran kanssa tälle vuodella sellainen pikku projekti meneillään, että jokaisen kuun ensimmäisellä viikolla otetaan yksi molemmille sopiva vapaa aamu ja vietetään yhdessä hetki brunssin ja kotijoogan parissa jomman kumman luona. 

Brunsseja pitäisi muutenkin viettää useammin. Meidän kaikkien. Nyt vain tuumasta toimeen, vai mitä?


xx Marianne

10 kommenttia

 1. Mä en oo ikinä ollu brunssilla, ellei hotelliaamupalaa lasketa :o Ehdottomasti pitäisi toteuttaa tällainen joskus, koska mikäpä oiskaan parempi tapa aloittaa aamu! Ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Nyt vain suunnitteille ja järjestämään :) Kiitos! ♥

   Poista
 2. Näyttää NIIN hyvältä. Sanoinkin jo Instassa, että nyt on ehkä pakko pistää brunssit tulille! :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon joskus miettinyt, että ois kiva mennä brunssille joku kerta johonkin ravintolaan. Tuo kotibrunssikin kuulostaa kivalta, kun vaan saisi aikaiseksi tehdä sellaisen. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei muuta kuin suunnittelemaan ja varaamaan kiva hetki brunssille! :)

   Poista
 4. Pitäisi kyllä ehdottomasti ottaa tavaksi itsellekin brunssi aina viikonloppuisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, edes kerran kuussa jos muuten vaikea järkkäillä! :)

   Poista
 5. Brunssit ovat ihania tapahtumia ja nyt herahti vesi kyllä kielelle katsoessani näitä sinun kuvia. Kotibrunsseja en olekaan järjestänyt pitkään aikaan.

  VastaaPoista