Sisällön tarjoaa Blogger.

MUISTA VÄLILLÄ KYSEENALAISTAA MYÖS ITSEÄSI


Tässä syksyn mittaa ja joulun alla oon opetellut enemmän kuuntelemaan itseäni ja oon kuunnellutkin sen verran tarkkaan, että tunnen itseni taas pikkuisen paremmin. Oon myös paljon kyseenalaistanut itseäni ja päätöksiäni - sekin on silloin tällöin tärkeää, etenkin sen takia, kun me muututaan koko ajan. 

Ja siihen voi itse vaikuttaa, että mihin suuntaan.


Viime aikoina oon mennyt täysin flown mukaan ja päättänyt, että en jumitu mihinkään vain sen takia, että se on joskus tuntunut hyvälle. Nyt joku muu vaihtoehto voi tuntuakin paremmalle! 

Tälläisiä juttuja on ollut mm. salitreenin ja Jodelin pläräämisen vaihtaminen joogaan, spinningiin ja akryyliväreillä maalaamiseen - jälkimmäisistä tulee tällä hetkellä paljon parempi fiilis kaikin puolin. Oon myös alkanut syömään kaurapuuroa hillon kanssa aamuisin, vähentänyt turhaa kuluttamista ja ostamista sekä uskaltanut tosissani pyytää apua ystävältä huonon hetken tullen. 

Miksi väkisin treenaisin salilla, kun saan itsestäni enemmän irti muualla? Miksi käytän aikaani turhiin asioihin, kun voin saman ajan käyttää johonkin josta nautin ja joka oikeasti on rentouttavaa? Miksi en söisi hilloa jos kerran tekee mieli? Miksi murehtisin yksin ja en pyytäisi apua ystävältä, kun kuitenkin tiedän, että silloin sitä saan?

Lopulta aika yksinkertaisia kysymyksiä joihin löytyy selkeät vastaukset.


Pysähdy välillä miettimään omia valintoja ja tekemisiä. Onko ne vielä sellaisia, jotka tuntuu oikealle ja hyvälle? Onko ne vielä sua?

Oon kuitenkin siinä kyseenalaistaessa omia valintoja löytänyt myös paljon juttuja, joidan takana seison ja jotka tuntuu hyvälle vieläkin. Muistetaan pitää myös niistä kiinni, kaikkea ei tarvii laittaa uusiksi edes tiukan paikan tullen, mutta ei hukata sitä omaa flowta

Eikä oteta kaikkea (varsinkaan itseä) sitten kuitenkaan turhaan liian vakavasti. 


Ja niin, muistetaan siinä samalla sitten myös nostaa se pää välillä sieltä oman navan tiirailusta ylös ja kurkata mitä ympärillä tapahtuu. Muistetaan ajatella itseä, mutta myös muita ympärillä olevia - molemmat on tärkeitä ja ne on hyvä olla balanssissa. Kyseenalaistetaan välillä omia valintoja, mutta ei tehdä sitä hätiköidysti muiden valintoja kohtaan. 

Näillä ajatuksilla tuntuu myös tosi hyvältä ja jotenkin puhtaalta aloittaa pian uusi vuosi. 


xx Marianne