Sisällön tarjoaa Blogger.

SYYSRETKI MIELESSÄ


Ja kohta ei enää ehdi! Koko syksyn oon fiilistellyt muiden retkikuvia luonnonpuistoissa ja ihastellut seesteisiä kuvia pitkospuilta, haaveillut ja kinunnut pientä retkeä itsellekin. 

Toistaiseksi mun syysretket on rajoittuneet Jyväsjärven rantaan, eikä sillä, upealtahan tämä näyttää. Kuitenkin pientä metsän tuntuista tunnelmaa, eväitä nuotion äärellä ja hetkeä poissa kaikesta kaipaisin. Luonto on parasta lääkettä stressiin, murheisiin ja muuhun, suosittelen ihan kelle vaan jokaiseen vaivaan ja muuten vaankin.

Mielelläni kuulisin hyviä retkivinkkejä tästä Jyväskylän läheltä tai muuten Keski-Suomesta - missä kannattaa käydä?


Mulla on retkivarustuskin jo kunnossa! Valitsin luontoa ja kestäviä materiaaleja arvostavalta Patagonialta muutaman vaatteen  - piposta 96% on kierrätettyä polyesteriä ja retkiolosuhteisiin suunnitellun takin kuori on 100 % kierrätettyä nailonia. 

Takissa on hyödynnetty teknologiaa (Bluesign, joka takaa tekstiilin koko tuotantoketjun ympäristöystävällisyyden), jossa käytetää ainoastaan sellaisia kemikaaleja ja materiaaleja, jotka eivät ole haitallisia ympäristölle, työntekijöille tai kuluttajille. Patagonian tuotteissa käytetään vain ekologista puuvillaa ja tuotteiden myynnistä lahjoitetaan myös pieni siivu ympäristönsuojelun organisaatiolle. 

Patagonian tuotteet on ilmeisesti suunniteltu vuoristokiipeilyyn, joten eiköhän näillä myös täällä Suomen metsissä pärjäile. Näyttääkin aika pätevälle, vai mitä? Selästä löytyy vedenpitävä reppu Rainsilta. 


Tuotteet saatu www.junkyard.fi, postauksessa mainoslinkkejä.

Ehkä mä pääsen vielä pienelle retkelle...

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Täällä sataa juuri lunta, joten näinköhän syksy muuttuu talveksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin jo kerran satoi ihan urakalla, mutta lähti pois! Saas nähdä :)

   Poista
 2. Kyllä noilla vaatteilla kelpaa ja tarkenee ulkoilla! Siis olen niin kateellinen lumesta, täällä Turussa ei ole paljon näkynyt :D
  Keski-Suomen retki / luontopaikoista en osaa sanoa, mutta täällä Turussa on vaikka ja mitä ja niistä voinkin joskus vinkata jos olet tännepäin tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kyllä sitä vielä sinnekin saadaan ja ei täälläkään sitä enää ole :D Mahtavaa, pidetään mielessä!

   Poista
 3. Sun innoittama voisin itsekin lähtee kurkkaamaan syksyistä luontoa :). Kauniita maisemia ja kuvia sinusta!

  VastaaPoista
 4. Pitäis itsekin lähteä metsään rentoutumaan.. oon vaan yleensä töissä valoisan ajan, mut ehkä viikonloppuna pääsis! :) Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina niin rauhoittavaa :) Kiitos!

   Poista