Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄDRINKKEJÄ JA KESÄILTOJA PARVEKKEELLA


Nyt voin sanoa, että on nautittu. Lämpimistä kesäilloista, omasta parvekkeesta ja kauniista Jyväskylästä, iltojen rauhallisuudesta sekä festarimeiningistä, hyvistä juomista ja hyvistä ystävistä. 

Miten hyvältä voi tuntua ihan vaan omalla parvekkeella istuminen puolen yön jälkeen kaikessa hiljaisuudessa, kun taivas kaupungin yllä muuttuu vaaleanpunaiseksi ja alkaa hämärtää. Suomipop -festarit kuuluu meille hyvin ja niiden pariin päästiin niin festarialueelle kuin kuuntelemalla kotoa parvekkeeltakin. Jälkimmäinen tuntui just nyt erityisen kivalle - ihanaa olla vaan kotona.

Erityisen kivaa myös nauttia lämpimistä kesäilloista hyvän kylmän drinkin kera. Oon hyvin paljon jääpalojen, tuoreiden mintunlehtien ja granaattiomenan siemenien kannalla drinkissä kuin drinkissä. Kokeilkaa ja nauttikaa. 


Lisää rauhallisen kauniita kesäiltoja, kiitos.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Samoilla fiiliksillä täällä mennään <3 Omalla takapihalla, kaukaa kuuluu sirkkojen siritys ja nurmenleikkurin tikitys. Ihana kesä!

  vauva.fi/satuavaitotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♥ Kuulostaa niin hyvälle!

   Poista
 2. Parveke <3 Kaipaan parveketta...Piha ei oikein ole mun juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeet on kyllä jees! Mä ehkä vähän kaipaan omaa pihaa :)

   Poista
 3. Ihanan inspiroiva postaus! ♥ Ja niin ihana, lempeä tunnelma näissä kuvissa. Pieni kateus herää, kun itsellä ei ole tällä hetkellä parveketta tai omaa pihaa.

  - Kiia // https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä ihan uskomaton näkymä tuosta parvekkeelta ja katoinkin sun stooreista että popit kuulu todella hyvin! Ps. tuo jos mikä on yks parhaista juomista ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Ja hei joo toi on tosi hyvää! :)

   Poista
 5. Vau mitkä maisemat, kyllä kelpaa istua iltaa! :)

  VastaaPoista