Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIKONLOPPU MAALLA LAMMASTILAN ÄÄRELLÄ


Yhteistyössä: LomaLeivon Vuokramökit

Reilu viikko sitten kasattiin kimpsut ja kampsut 16 bloggaajatytön voimin ympäri Suomen ja lähdettiin viettämään viikonloppua yhdessä LomaLeivon mökeille. Ihan mökkien naapurissa saatiin katsella lampaita ja tutustua suloiseen karitsaan nimeltä Olivia, joka kylläkin viihtyy laidunta paremmin pihapiirissä koiran kaverina. 

Mökeillä meidät otettiin lämpimästi vastaan tilan yrittäjän Violan toimesta ja viikonlopun aikana saatiin nähdä, miten heillä on sekä LomaLeivon mökkien että Röykkälän lammastilan pyörittämisessä sydän paikallaan. 


Meidän viikonloppuu kuului mm. paljon hengailua poreammeessa, hyvää viiniä ja skumppaa. Viereisessä kansallispuistossa vierailua, hyvää grilliruokaa ja saunomista. Yöuinnille marssimista pyyhkeet päällä koko porukan voimin ja no, vähän hyttysiäkin. Lampaiden bongailua ja karitsan silittelyä, upeita auringonlaskuja, uusiin ihmisiin tutustumista ja kahdenlaista aamiaista - lauantaina perinteinen maalaisaamiainen ja sunnuntaina kattava brunssi täynnä hedelmiä ja vohveleita. 

Niin paljon kivoja juttuja yhteen viikonloppuun.


Meillä oli käytössä viikonlopun ajan kaksi viiden tähden mökkiä, Kielo ja Kissankello, joiden molempien pihasta löytyy omat ulkoporeammeet ja grillit - toisin sanoen kaikki oleellinen ja mitä nyt voisi edes toivoa. Kissankello on mökkinä ja sisustuksen puolesta enemmän minun makuuni ja sopii vaikka pariskunnalle tai kaveriporukalle mökkeilyyn. Kielo taas toimii varmasti hyvin lapsiperheille. Vaikka mökeillä ei ole omaa rantaa, niin ulkoporeammeet korvaa sen hyvin ja uimaan pääsee kyllä 200m päässä olevasta rannasta.

LomaLeivossa on näiden lisäksi myös vähän kauempana ja rannassa sijaitseva huvila Kaisla sekä lähellä pihapiiriä sijaitseva pieni Himman torppa paljuineen. Kaikista näistä löytyy lisätietoja sekä kuvia www.lomaleivo.fi


Kiitos reissusta mukana olleille ihanille naisille sekä LomaLeivon yrittäjille Violalle ja Kaleville. Maalaiselämää ripauksella luksusta ja kourallisella uusia ystäviä. Mikä sen parempaa? Antaa kuvien puhua puolestaan.


xx Marianne


Kuvat 5, 14, 16, 18, 23: Laura / Laura
Kuva 3,11, 20, 21: Helmi / Helmi Hytti

12 kommenttia

 1. Voi että teillä kuulostaa olleen ihanaa ja niin kauniit kuvat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mukavaa, kiitos Sini! ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Tunnelmallinen paikka, mie en ole tainnut ennen kuullakaan noista mökeistä. :) ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Tosi herttainen paikka, kannattaa käydä!

   Poista
 3. Upean näköinen paikka! Alkupään kuvassa olleet puiset aurinkotuolit ovat hienot. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 4. Tulee niin kotoisa fiilis näistä kuvista. Olen viettänyt lapsuuteni lammasfarmilla :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, tuolla on varmasti mieli levännyt! :)

  VastaaPoista
 6. Upeet kuvat ja kuulostaa tuo reissu todella ihanalle!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Oli kyllä rentouttavaa! :)

   Poista