Sisällön tarjoaa Blogger.

PEHMEÄÄ PELLAVAA KATTAUKSEEN


Yhteistyössä: Lapuan Kankurit

Kaikista maailman materiaaleista pellava on kyllä yksi mun suuri suosikki, varsinkin kun sisustuksesta ja kattauksesta puhutaan. Se on niin pehmeää ja kestävää, paranee vain käytössä ja sen lisäksi pellava on myös kaunis luonnonmateriaali ja ekologinenkin vielä. 

Pidän pellavan luomasta fiiliksestä ja maanläheisyydestä, siksi olinkin melkoisen onnellinen saadessani Lapuan Kankureilta pehmeän paketin, josta löytyi pellavaisia servettejä sekä kaunis harmaa pellavainen pöytäliina, joka kaikessa monikäyttöisyydessään kelpaa myös kevyestä peitosta - löytyy meiltäkin tällä hetkellä rennosti sohvalta (voit täältä postauksesta kurkata miltä se siinä näyttää), se on ihan täydellinen siihenkin tarkoitukseen.


Lapuan Kankurit vastaa arvoiltaa ja näkemyksiltään hyvin paljon juuri sitä, mitä itsekin haluan edustaa. He ovat suomalainen perheyritys Lapualla, heillä on oma tiimi tekstiilien kauniiden designien luomiseen ja he käyttävät omassa kutomossaan tekstiilien raaka-aineina vain luonnollisia materiaaleja sekä panostavat kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen. 

Oon myös heidän kanssa samaa mieltä tuotteiden kestävyydestä ja siitä, että tuotteita voi käyttää monikäyttöisesti ja on oikeastaan ihan sama onko mulla tässä peitto vai pöytäliina, sillä se on yhtä ihana kummin vain. Lisää heidän tarinaan ja tuotteisiin voi tutustua heidän verkkosivuiltaan.

Tiedän, että tää on nyt vain yhtä hehkutusta, mutta tässä on nyt vaan kaikki niin kohdillaan. Tykkään!


Vielä jos palataan siihen pellavaan, niin tiesitkö, että pellavan viljely ylläpitää ekosysteemin tervettä monimuotoisuutta, se on luonnostaan allergisoimaton ja antibakteerinen sekä hylkii likaa? Se on iholla yksi miellyttävimmän tuntuisia materiaaleja mitä tiedän ja luja luonnonkuitu kestää äidiltä tyttäreille, joten tässäpä mulla on perintöpöytäliina valmiina tulevaisuutta varten.

Pellava näyttää niin hyvältä, että yksinkertaiset jutut riittää kattauksessa. Vähän kukkia lisäksi ja pöydän kruunuksi jotain hyvää, muuta ei tarvitakaan. 

Ja hei tämän suolaisen raakapiirakan perään on jo kyselty paljon, mutta se tulee meille näillä näkymin myyntiin raakakakkujen kaveriksi, joten sitä voi ostaa meiltä Jyväskylästä. Laitetaan pian Soma - Hyvän mielen kakut -sivuille lisää tästä.


Ajattelin lähteä ulkoiluttamaan tätä perintöpöytäliinaa ensi viikolla tuohon satamaan laiturille piknikin merkeissä, kuka tulee mun messiin?

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Marianne nää sun kuvat on aina niin kauniita ja visuaalisia <3

  VastaaPoista
 2. Oi kyllä tuota kelpaa ulkoiluttaa. Rakastan pellavia ja se näkyy kotona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Ihana materiaali ♥

   Poista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa <3
  Pellava löytyy myös omista suosikeista ja nyt kesää silmällä pitäen olen ajatellut hankkia pellavalakanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Pellavalakanat haluisin myös!

   Poista
 4. Aivan ihanat kuvat! Olen myös pellavan vankkumaton ystävä, ihana luonnonmateriaali!

  VastaaPoista