Sisällön tarjoaa Blogger.

MÄ VOITIN ''VUODEN KUVA'' -KATEGORIAN!


Silloin, kun sut yllättäen kuulutetaan lavalle noutamaan palkintoa ja sun naamalta loistaa samaan aikaan suuri hämmennys, kiitollisuus ja onnellisuus, niin siitä tietää että se juttu merkkaa. 

Voitin viikko sitten Inspiration Blog Awardsien ''Vuoden kuva'' -kategorian ihan puskista (kuva jolla voitin löytyy nyt tältä sivulta ja kuvassa mulla mallina upea Viivi). Kukaan lähipiiristäkään ei edes tiennyt, että olin kuvani laittanut ehdolle ja en itse uskonut, että se pärjäisi ihan voittoon saakka. No mutta niin se vain kävi ja voi että miten leveää hymyä oltiin loppuilta. 

Ja voittoa saatika palkintoakin tärkeämpi oli jotenkin se hetki, kun ympärillä oli just silloin niin paljon rakkautta. Niin paljon, että se hymyilyttää vieläkin. Niin paljon halauksia ja kauniita sanoja kaikilta ihanilta tyypeiltä, ystäviä itkemässä ja nauramassa yhdessä mun kanssa - ne oli niin vilpittömän onnellisia mun kanssa etten kestä. Elämä oli vaan just siinä ja nyt ja se oli parasta ikinä. 

Muutamalla lasilla viiniä, väsymyksellä ja yllätetyksi tulemisella oli ehkä osaa tähän ylitsepursuavan onnelliseen itkunauruhetkeen, mutta se oli vain niin parasta. Mulla on ihania ihmisiä ympärillä. 

Kiitos!

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Ihan superpaljon onnea, sun kuvas oli kyllä todella upea, ihastelin sitä jo silloin heti voiton jälkeen! <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. En kestä meinas alkaa itkettää taas ku luin tätä😭 se oli kyl ihana hetki❤️ Onnee muru vielä kerran💋

  VastaaPoista
 3. Täysin ansaittu voitto <3 Siinä kuvassa oli niin kauniita yksityiskohtia ja erottui todellakin edukseen!! Onnea vielä! ♥

  VastaaPoista
 4. Ansaittu voitto kyllä, onnea :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! Tosi hieno tuo sun voittokuva!

  VastaaPoista
 6. Oon kyllä niin onnellinen sun puolesta ja ehdottomasti ansaittu voitto! Onnea vielä ♥︎ xx

  VastaaPoista