Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVYEMMÄT SILMÄLASIT KESÄKSI?


Yhteistyössä: Instrumentarium
Ja kesää kohti tässä ollaan menossa jo aika kyytiä ja tosiaan tähtäimessä uudet kevyemmät ja vaaleammat silmälasit, joita löytyy myös toinen toistaan upeampia Instrumentariumin uudesta kevätvalikoimasta.
Bongasin pari viikkoa sitten Inspiration Blog Awards -tapahtuman Instrumentariumin pisteellä paritkin potentiaaliset vaihtoehdot, joista toiset keikkuu mun nenällä näissä kuvissa. Ehkä kotiutan jommat kummat tai kenties jopa molemmat. Kummatkin mun suosikit oli sattumalta sirot ruusukultaiset Michael Korsit. 
Just nyt mua inspiroi silmälasi- sekä aurinkolasitrendeissä vaaleus, sirous, näyttävyys, kissamaiset siluetit ja yllättäen jopa ruusukulta. Vaikka musta on aina klassinen ja toimii kaiken kanssa, niin nyt sen rinnalla kepeys ja vaaleat sävyt ei olisi ollenkaan pahitteeksi.
Löydettiin Instrun uutuuksista kaikki kauniita silmä- ja aurinkolaseja - Ninnillä on tyyli ja överit aurinkolasit selkeesti hallussa, Miinan aurinkolasit on ihan pommit ja Lauran laseista nyt puhumattakaan, sillä ne on kuin tehty Lauran päähän sävyn ja mallinsa puolesta. 
Instrumentariumilta löytyy laseja varmasti joka makuun ja jokaisen kasvoille sopivia - ja hei sieltä saa vielä mitkä vain lasit puoleen hintaan ja siihen päälle vielä toiset lasit kaupanpäälle. Kipin kapin kurkkaamaan uudet mallistot ja hankkimaan kesärillit.

Millaisista laseista sä pidät just nyt?


xx Marianne

8 kommenttia

 1. Pitäisikin käydä Instrussa katsomassa löytyisikö ennen kaikkea tuolle pienokaiselle kesää varten aurinkolasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä ja vaikka hyödyntää tuo tarjous! :)

   Poista
 2. Minulla on kaksiteholinssit sekä keltainen väri linseissä. Sairastan silmäpohjan autoimmuunisairautta, joka vähän määrittelee sen millaiset lasit pitää olla. Olen vasta marraskuussa saanut nuo lasit, niin vielä totuttelen näihin. Ehkä pian innostun jo katselemaan kevyempiä vaihtoehtoja. Kivoja laseja oli postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tottuu ja on kiva kun löytyy monenlaisia niin myös varmasti omille kasvoille sopivat! :)

   Poista
 3. Hyvännäköisiä laseja! Toimivat tosi hyvin asusteinakin.

  VastaaPoista
 4. Itsekin tarvitsisin uudet lasit, mutta se valitseminen on aina niin kamalan hankalaa että venytän ja venytän ostoksille lähtöä.. :D Itse en tarvitse niitä oikeastaan kuin ajaessa ja toisinaan töissä, joten ihan kamalasti en niihin koskaan ole jaksanut panostaa; ne on loppujen lopuksi niin vähän käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei aika paljon oli taas uutta valikoimaa niin kannattaa käydä katsomassa ja sovittelemassa, jos sitten löytyisi niin kivat, että tekee mieli pitää muutenkin kuin ''pakosta'' :)

   Poista