Sisällön tarjoaa Blogger.

KAKSI INSPIROIVAA AAMUA HELSINGISSÄ


Nautittiin bloggaajakollegoiden kanssa heti viikonlopun alkuun kahdesta rentouttavasta ja inspiroivasta aamutapahtumasta upeassa Väinö Kalliossa - hyvinvointia, lempeää joogaa, vegebrunssia, mindfullnessia ja vähän kauneusjuttujakin. Kaikkea, millä on ihana aloittaa viikonloppuaamut. 

Perjantaina heräteltiin kehoa kevyellä joogatunnilla, kuunneltiin energisen Eevskun inspiroivaa pientä luentoa hyvinvoinnista, päästiin tutustumaan Vuokkosten ekologisiin uutuustuotteisiin (joista kuulette myöhemmin lisää) ja nautittiin lopuksi Rootsin täyttävä vegebrunssi. 

Lauantaina suunnattiin jälleen upean Väinö Kallion tiloihin ja aloitettiin aamu verryttelyllä, joka teki niskalle ja ryhdille tosi hyvää, päästiin maistamaan Breyers -proteiinijäätelöitä sekä Novellen uutta greipin ja litsin makuista kivennäisvettä, kuunneltiin inpiroivan Julia Oraviston ajatuksia luovuudesta sekä päästiin tutustumaan Nuxen kosmetiikkaan ja saatiin jotain kotiinviemisiksi myös. Lopuksi syötiin vielä Jyväbroilerin sushisalaattibuffet. 

Saatiin myös kuunnella Maiju Lindellin ja Anni Kaakisen kaunista musiikkia molempina aamuina. Ihanat rauhalliset aamut kaiken kaikkiaan - ilta jo olikin vähän vauhdikkaampi ja siitä lisää pian.

xx Marianne

Kuva 8: Laura / Laura

8 kommenttia

 1. Vau! Näyttää ihan mahtavalta. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 2. Olipas mukavan kuuloiset päivät; jooga ja verryttelyt ryhtiä ajatellen tekisi itsellekin kyllä niin hyvää. Sitä on aivan liian usein huonossa ryhdissä ja se sitten näkyy hartia sekä niskakipuina :/ Ja todella herkullisen näköinen ruoka-kuva! NAM.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi että oli ihanat aamut, kelpaisi tälläiset useamminkin :D Kiitos!

   Poista
 3. Bongasinkin sun instasta ton Väinö Kallion, näyttää siltä että täytyy mennä käymään siellä! Mä sain keskiviikkona menkkafestareilta niitä Vuokkosten biohajoavia tamponeja, jees juttu!

  VastaaPoista