Sisällön tarjoaa Blogger.

KOLME HYVÄÄ ASIAA


KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI...

1. Joustavuus ja se, että jokainen päivä on erilainen. Yhtenä päivänä olen koulunpenkillä tai kuvaushommissa, toisena töissä huippu tiimin kanssa ja kolmantena pitkällä brunssilla ystävien kanssa. 

2. Pienet rakkausjutut arjessa, kuten sohvalla makoilu yhdessä, pienet suukot ja kainaloon nukahtaminen. Vaikka aina ei oo mitään ruusuilla tanssimista, niin jotenkin on oppinut sen, että parisuhde on myös hyvin pitkälti toisen tukemista ja sitä, että on joku joka kertoo, että asiat kyllä järjestyy vaikka välillä oliskin vaikeeta. 

3. Hikinen aerobinen treeni eilen aamulla kuntopyörän ja porrastreenin parissa. Tätä oon kaivannut!


KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA...

1. Empaattisuus ja herkkyys. Osaan asettua toisen fiiliksiin, ymmärtää ja olla läsnä. Ja usein nämä piirteet näkyy myötäitkuna kun joku toinen ylittä itsensä tai herkistyy. Herkkyys ja tunteiden näyttäminen on vahvuutta.

2. Pyrin sanomaan asioille usein kyllä. Toki mahdollisuuksien mukaan, asiasta riippuen ja itseänsä aivan piippuun ajamista välttäen, mutta asioille kyllä sanomisen kautta kokee enemmän ja poistuu helpommin mukavuusalueelta, joka taas johtaa usein niihin parhaisiin hetkiin.

3. Hassuttelu. Tämä on yksi piirre, mikä jää varsinkin uusilta ihmisiltä helposti musta huomaamatta, ellei tutustu syvemmin, sillä tämä piirre tulee esiin silloin kun lasken alas ihan kaikki suodattimet itsestäni. Melkein ihan harmittaa, miten piiloon tämä mun piirre taitaa jäädä monilta! En ota itseäni turhan vakavasti ja osaan nauraa itselleni.


KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI...

1. Pieni ihana koti sillä unelma paikalla, josta vuosia haaveilin ja se tuli mahdolliseksi ihan sattumalta. 

2. Ihmiset ympärillä. Tuntuu, että oon vuorannut lähipiirini sellaisilla mun lempparityypeillä, joiden kanssa viihdyn parhaiten. 

3. Viikonloput maalla lapsuudenkodissa. Se on sellainen asia, josta jokaisen tulisi olla kiitollinen jos siihen on mahdollisuus. Arvostus metsää, luontoa, omaa rauhaa ja raitista ilmaa kohtaan on nyt tosi korkeella.


KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA...

1. Monta reissusuunnitelmaa niin kotimaanmatkailun muodossa kuin ehkä jopa ulkomaille asti. Näistä kuulette lisää, jos ja kun niiden aika on. 

2. Valmistun kesän alussa valokuvaajaksi/kuva-artesaaniksi ja mulle alkaa hahmottua se, millainen valokuvaaja haluan olla ja tänä keväänä viimeistään saan siihen hyvät valmiudet. Joka tapauksessa, valmistumalla toteutan myös jo yhden mun pitkäaikaisen unelman.

3. Se, mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan ja se, että sitä ei voi vielä tietää etukäteen.


KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI...

1. Kehittyminen ja että se, mikä koittaa puskea minusta ulos, alkaa vihdoin muotoutua selkeämmäksi ja alan tietää, millainen bloggaaja tällä hetkellä haluan olla. 

2. Ihmiset joihin olen saanut blogin kautta tutustua ja mahdollisuudet, joita olen saanut yhteistyökumppanien kautta. Mielettömiä juttuja ja ihania ystäviä. Ja oon oppinut tämän kautta tosi paljon itsestäni ja kasvanut näinä vuosina ihmisenä.

3. Itsensä toteuttaminen niin kirjoittamisen sarallaa kuin kuvien muodossa. Kaksi rakasta harrastusta samassa paketissa ja vielä mahdollisuus tehdä niiden avulla töitä.


Näitä juttuja olis hyvä jokaisen pohtia aina välillä ja huomata, mitä kaikkea hyvää ympärillä oikeesti onkaan. Ollaan kiitollisia, eikä murehdita turhista. 

xx Marianne


Kuvat: Laura / Laura 

14 kommenttia

 1. Ihana postaus ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! :) Mä pidän myös ehdottomasti omaa herkkyyttäni mun yhtenä vahvuutena, vaikka joidenkin mielestä se voisi olla jopa heikkous

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! No hei todellakin herkkyys on voimavara, tietty herkkyyttä on monenlaista mutta omalla kohdalla koen sen vahvuutena!

   Poista
 3. Upeat kuvat ja muutenkin ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tuli näistä kuvista!! Ja super hyvä tää postausaihe😍👌🏼

  VastaaPoista
 5. Vitsi miten ihanat nää kuvat!<3

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat & upea teksti! Mahtavaa olla sinun kanssa huipputiimissä :)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus,taidan iteki tehdä tämän ja linkkaan että idis tuli siun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, kiitos! Tee ihmeessä! :)

   Poista