Sisällön tarjoaa Blogger.

KOHTI LUONNOLLISEMPIA KULMAKARVOJA


Kulmat on aina ollut mulle sellainen the juttu huulipunien rinnalla. 

Kuten aikaisemmin mainitsin ja osa varmasti on jo huomannutkin, niin luonnollisemmat kulmakarvat on alkanut tuntua aina vain paremmalle. Uskonkin, että paksusti päällemaalatut ''instakulmat'' alkaa väistyä luonnollisten ja aidosti tuuhean näköisten kulmakarvojen tieltä. 


Totta kai se sujuu paremmin, jos niitä karvoja on oikeasti siinä missä pitää, mutta nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa kasvattaa niitä teinivuosina pois nypittyjä kulmia takaisin. 

Kulmakarvojen kasvuun auttaa esimerkiksi risiiniöljy, jota itse en tosin ole kokeillut, sillä tätä karvaa on kasvojen kehyksiksi siunaantunut ihan omasta takaa, mutta voisin ihan mielenkiinnosta silti kokeilla, sillä vasemman kulmakarvan ylälaitaan ei jostain syystä kasva karvaa samalla tavalla. Ehkä siitä olisi apua? Myös mm. Reetta kehui juuri erästä seerumia jolla sai kulmat kasvamaan.


Käytän itse nykyään kulmameikkiin vain kulmageeliä ja kulmakynää - as simple is that! Sen lisäksi värjään kulmia muutaman viikon välein kotona, vaikka ne luonnostaan tummat jo onkin, niin silti ne on jotenkin ryhdikkäämmät ja paremman näköiset värjäyksen jälkeen siitä huolimatta.

Kulmageeliä kannattaa kokeilla käyttää niin, että vedät vastakarvaan, jolloin karvat nousee pystympään, mutta samalla saat kulmiin luonnollista tuuheuden tuntua ja kolmiulotteisuuttaAsettele liian pystyt karvat siististi sinne minne kuuluu ja jätä kulmien päät pystympään. 


Nopeaa, raikkaan näköistä ja vielä helppoakin. Ja säästyt huomattavasti pienemmällä meikkimäärällä. Liputan niin tämän puolesta ja vaikka munkin kulmakarvahistoriaan mahtuu jos jonkin moista niin tämä luonnollisin on niistä heittämällä kaunein. 

Mutta tapoja ja välineitä on monia, kuten on lopputuloksiakin.

Miten sä tykkäät tehdä kulmat? Ootko vannoutunut ''instakulmatyttö''?

xx Marianne

Kuvat minusta: Laura / Laura 

4 kommenttia

 1. Luonnollisemmat kulmat best! Itsekin tykkään yleensä käyttää pelkkää kulmakynää ja -vahaa, niillä saa kivan luonnollisen lopputuloksen helposti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kivaa kuulla, että oot samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Anonyymi3/06/2018

  Itsekin suosin luonnollisia kulmia. Aloitin viime vuoden lopulla risiiniöljykokeilun kulmiini. Taisin käyttää ensin pari viikkoa joka ilta ja sen jälkeen silloin tällöin. Kulmat ovat tuuhentuneet hieman. Meikkaan kulmat kulmakynällä ja geelillä myös,niillä saa korostettua juuri sopivasti että saa luonnollisen lopputuloksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia! :) Kuulostaa hyvältä!

   Poista