Sisällön tarjoaa Blogger.

IHONHOITO - PAKOLLINEN RUTIINI VAI HEMMOTTELUA?


Onko sulle ihonhoito ja -puhdistaminen pakollista rutiinia, joka vain täytyy pienten laiminlyöntien kera tehdä? Vai onko se sulle hemmotteluhetki ja aikaa itselle? 


Ajoittain mulle ainakin vähän molempia näitä, sillä joskus meikkien pesu kyllästyttää, mutta en silti koskaan nukkuisi pesemättä kasvoja. Useimmiten se on kuitenkin hetki, jolloin saa fiilistellä kivoja tuotteita ja tehdä kunnon kasvohoidon kuorintojen ja kasvonaamion kera mahdollisimman usein. 

Ootko jompaa kumpaa ääripäätä?


Toivon, että se olis edes joskus jokaiselle myös sitä kuuluisaa pientä arjen luksusta. 

Käytä jotain kivaa kasvonaamiota, muutakin kuin sellaista ihohuokosia supistavaa ja mustapäitä raivolla repivää maskia, sillä kasvot kaipaa joskus sellaista hemmottelukuorrutusta, josta voi myös nauttia. Kokeile hedelmäisen raikkailta tuoksuvia kuorintavoiteita pesuainemaisten kuorintojen sijaan ja lisää ihonhoitorutiiniin silmänympärysvoide.


Asiaan kuin asiaan pätee se, kuinka sitä asiaa katsoo ja mun mielestä se on oikein hyvä motto elämässä. 

Valitsetko pestä kasvot käsisaippualla ja lisäät kasvoille mitään sanomattoman perusvoiteen vai käytätkö ihoa hellivää puhdistusöljyä ja lisäät miellyttävän tuntuista ja ihon pehmeäksi tekevää kosteusvoidetta? Veikkaan, että jälkimmäinen on pikkuisen kivempaa ja ihokin tykkää, toki sopivat valinnat ihotyypin mukaan.


Tehdään arjesta vähän kivempaa.

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Mä rakastan ihonhoitoa! Mulle se on sellasta hemmottelu meininkiä aina :”)

  VastaaPoista
 2. Mulle ihonhoito tuppaa olemaan pakkopullaa, mutta haluaisin kyllä, että siitä tulisi ihana hemmotteluhetki arjen keskellä. Ehkä vielä jonain päivänä se sitä myös on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saisit siihen vähän hemmottelun tuntua! :)

   Poista
 3. Ehdottomasti hemmottelua mulle! Erilaisilla tuotteilla läträäminen on ihan parasta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mä oon kanssa sellainen läträäjää niiden kanssa :D

   Poista