Sisällön tarjoaa Blogger.

ENEMMÄN BRUNSSEJA KIITOS


Elämä ei oo aina vain täydellisiä brunsseja, mutta joskus se voi olla.

Joskus vaan sitä tarvii kiireetöntä aikaa, pöydän täydellä brunssisetillä, pari hyvää ystävää ja pehmeän kevätvalon pilkahduksia ikkunasta. Ja joskus se on ihan mahdollista, joten miksi niihin hetkiin ei tarttuisi?


Mun mielestä aina, jos vaan on tilaisuus nauttia olostaan, niin miksei siitä silloin ottaisi kaikkea iloa irti ja pikkuisen panosta. Vietettiin pari viikkoa takaperin Lauran ja Ninnin kanssa monen tunnin brunssihetki ja ainakin nälkä lähti melkein loppupäiväksi asti ja tuli kaikki kuulumiset vaihdettua. 

Täydellinen brunssi koostuu aina jostain makeasta, jostain suolaisesta, jostain juotavasta ja jostain rouskuvasta. Siihen kuuluu aina kahvi ja croissantit on varma valinta. Appelsiinimehu viinilaseista tuntuu jo itsessään aika ylelliselle ja paahdettuvalkosuklaa raikkaiden hedelmien päällä toimi ainakin meillä. 


Onnea on aika, jolloin ehtii brunssitella ystäviä ja onnea on, että oon viime vuoden sisään saanut nämäkin kaksi ihanaa tyyppiä elämääni. Kelpais brunssitella useamminkin!

Energistä viikkoa!

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Ihanan näköistä, itse nukun aina liian myöhään enkä syö aamupalaa joten brunsseja ei tuu ikinä pidettyä 😅 Diggaan kans sun kuvien miten sen sanois, värimaailmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joskus otat aikaa sille! Kiitos kovasti :)

   Poista
 2. Voi että mitkä kuvat ja kuulostaa niin hyvältä <3 Ite en oo ikinä tehny kunnon brunssia, joten pitäähän se ainakin joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Voi miten hyvältä näyttää! Ehkä sitä voisi itsekin joskus kokeilla.

  VastaaPoista