Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIMEINEN SILAUS


Kuten monet varmaan muistaa, niin en vuosiin käyttänyt koruja oikeastaan rannekelloja lukuunottamatta ollenkaan. Ne ei vaan millään enää tuntuneet omalta ja omaan tyyliin sopivilta, mutta nyt viime kuukausina ne on alkanut taas tuntua hyvältä.


Siksi mun mielestä on tärkeää aina ajoittain pysähtyä miettimään omaa tyyliä, miten pukeutuu ja ennen kaikkea sitä, miten haluaisi pukeutua. Mieli muuttuu, tyyli kehittyy ja mieltymykset menee uusiksi. 

Itse yritän miettiä sitä sen kautta, että miten ihanne minä pukeutuisi?


Välillä tuntuu, että se oma tyyli on edelleen vähän solmussa tai siitä puuttuu jotain. Sellainen viimeinen silaus. Tällä hetkellä se viimeinen silaus on ollut ainakin nämä korut. Sirot, minimalistiset, kauniit hopea korut. 

Ja näiden kanssa tunnen itseni myös hitusen naisellisemmaksi ja jotenkin vielä pikkuisen upeemmaksi. Eikö oo hullua, että pelkkä pieni kaulakoru saa sen tunteen aikaan?


Tyyli on ainakin itselle sellainen koko ajan kehittyvä asia ja ikuisuusprojekti, varsinkin kun samaan aikaan haluaisi käyttää rennosti pipoa ja tennareita, mutta toisaalta pukea mustat korkkarit farkkujen kanssa. Alan oivaltaa, että voin yhtä hyvin tehdä nämäkin molemmat vaikka peräkkäisinä päivinä jos sille tuntuu, sillä ei  tyyliä pidä rajoittaa. 

Sä voit olla vaikka kaikkia tyylejä ja sitä kautta rakentaa sen oman kokonaisuuden. Toteuta itseäs.


Ja jos mun blogi, kuvat, tekstit ja sisältö tuottaa sulle inspiraatiota ja mielestäsi ansaitsee paikan ehdolle Inspiration Blog Awadrs -gaalaan, niin mua voi käydä äänestämässä ehdolle täällä ja sieltä voi voittaa itselleen myös gaalaliput. Sulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen ketkä voittaa!

xx Marianne

7 kommenttia

 1. Tosi nätit korut! Koruilla on kyllä ihmeen suuri vaikutus omaan oloon, vaikka ne eivät loppujen lopuksi ole ihan niin suuri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! No joo yllättävää kyllä mutta totta! :)

   Poista
 2. Tota "miten ihanne minä pukeutuisi" tekniikkaa oon itekin alkanut käyttää, ja se kyllä tuntuu aina auttavan asukriisin iskiessä! Ja nimenomaan, yhtenä päivänä voi olla yhtä tyyliä ja seuraavana taas jotain toista :) Aivan superkauniita nää korut, sirot korut onkin just niitä mun lemppareita ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todellakin auttaa! :) Kiitos Pinja, sullakin on niin ihania koruja aina! ♥

   Poista
 3. Ihanat minimalistisen kauniit korut! Mä saatan olla joku päivä kokomustissa vaatteissa ja maiharit jalassa, toisena päivänä Korkkarit ja kukkamekko päällä. Se on todellaki ok että tyyli vähän vaihtelee, silti näyttää aina itseltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kuulostaa just parhaalle! :)

   Poista
 4. Mä rakastan koruja, mutta ne aina jää käyttämättä.. oon luvannut itselleni, että yritän tänä vuonna petrata siinä, koska niillä saa niin helposti mielenkiintoista lisää omaan lookiin! Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista