Sisällön tarjoaa Blogger.

SISUSTUKSEN FREESAUS UUSILLA TAULUILLA


Yhteistyössä: Desenio.fi

Sisustustaulut on helppo tapa näin kevättä kohti freesata sisustuksen ilmettä. Pienillä muutoksilla ja jo yhdenkin taulun vaihtaminen muuttaa fiilistä. Mun kevättä-kohti-fiilis on vihreä ja vehreä. 

Meidän olohuoneen taulukollaasista löytyy nyt julisteet nimeltä palmaceae, cactus, buffalo horns ja balance. Keittiön pöydältä löytyy symppis hygge ja eteisen peilin edessä on calendar 2018 -kalenterijuliste tälle vuodelle, mutta tuo näyttää niin hyvältä, että olkoot vaikka pidempäänkin kuin tämän vuoden. Ehdottomasti mun lempparit löytyy kyllä Desenion kasviaiheisista julisteista.

Seuraavaksi sisustukseen haluaisin vielä jonkin uuden viherkasvin kuihtuneen pylvästyräkin tilalle ja uusiksi sohvatyynyiksi mietin myös jotain tämän tyylistä vihreää ja vehreää, mutta en oo vielä päättänyt mitkä päädyn valitsemaan. Tyylilaji on kuitenkin hyvin selkeä! 

Saan myös jakaa teille alekoodin ''mariannnne'' jolla saa -25% alennusta 20.-22.2 aikana kaikista julisteista paitsi handpicked ja collaboration -merkityistä. Toivottavasti löytyy jotain mieleistä! 

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Ihan super kivan näköisiä ja taulut saavat todella paljon ilmettä sisustukseen!

  Tekis itsekin mieli hommata pari isoa taulua makkarin seinälle, mutta kun en oikein tiedä mitkä :D Musta-valko-teemalla kuiteskin. Meillä vaan ainoa ongelma ettei tänne kämpän seinille sais hirveesti naulailla tai porailla mitään. Onks sulla kokemuksia niistä tauluteipeistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia, kiva kuulla! :) Kuulostaa hyvältä, kannattaa tutkailla Desenion vaihtoehtoja! Mulla itselläni ei oo kokemusta tauluteipeistä, mutta uskoisin että ne toimii kun siihen ovat suunnitellut! Oon myös nähnyt teipattavan julisteita tyylikkäästi mustalla teipillä kulmista :)

   Poista
 2. Tosi nätin näkösiä tauluja ja sisustus muutenkin näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Nimetön2/20/2018

  Teillä on kyllä niin kaunista! Taulut tuo kyllä niin erilaista tunnelmaa <3

  Meidänkin makkariin tarvis tauluja, mutta aina Deseniolla seikkaillessa tulee valinnan vaikeus! Pitäis olla ne kaikki edessä, että pystyis yhdistellä ja nähdä mitkä sopii yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! ♥ Haha tiedän tunteen, mutta kyllä sieltä yleensä ne suosikit kuitenkin nousee mieleen! :)

   Poista