Sisällön tarjoaa Blogger.

''MIKSI SÄ NÄYTÄT NIIN ERILAISELTA?''


Jokainen varmasti muuttuu jollain tapaa vuosien ja jopa kuukausien aikana - tai käyttäisin paremminkin sanaa kehittyy ja kehittää itseään. Hyvällä tavalla.

Kuka muka nyt esimerkiksi ei olisi kauhistellut kaksi vuotta vanhoja kuvia itsestään? Lohdutuksen sanana, ehkä se oli muotia juuri silloin, joten oot ollut silloin ihan kuuminta hottia vaikka nyt vähän hirvittää. 


Katsottiin hetki sitten vanhoja kuvia mun edellisestä puhelimesta ja Topikin kysyi, että miksi sä näytät niin erilaiselta näissä vaikka onhan se mut silloin itsekin nähnyt, mutta en osannut vastata muuta kuin että ehkä se johtuu siitä, että mulla oli ripsienpidennykset, vahvemmat contourit ja pitkät hiukset. Ja no, olin kaksi vuotta nuorempi?

Pienetkin jutut voi ollakin yllättävän iso muutos, varsinkin jos meikistä puhutaan. 


Oon kavereille nauranut pariin otteeseen, että yritän näköjään opetella mun teinivuosien tavoista eroon, sillä nykyään käytän paljon harvemmin vaikkapa eyelineriä, vahvat varjostukset poskilla ei houkuta ja hiuksetkin saa näyttää vähän luonnollisemmilta, eikä se maksimaalinen tuuheus hiusten kunnosta viis oo enää se juttu ollenkaan. 

Mun juttu on nyt enemmän luonnollisuus, hyväkuntoiset hiukset ja hyvinvoiva iho. Luonnollisemmallakin meikkilookilla ja muulla voi ehdottomasti olla näyttävä, upee ja kaunis - sillä nämä riippuu mun mielestä myös paljon sun olemuksesta ja siitä, kuinka itses kannat ja omassa kropassas viihdyt. Oli sulla sitten miten vähän tai paljon meikkiä tahansa. 


Myös mun kulmakarvat on kokenut pienen päivityksen vuosi vuodelta ja nyt oon aika tyytyväinen siihen, että ne näyttää oikeasti siltä, että niissä on sitä karvaa eikä ne ole vain päällemaalatut. Kulmakarvoista on tulossa myös postausta pian parin helpon vinkin kera, joten olkaa kuulolla mikäli ne kiinnostaa.

Oisko nyt sen kauniin luonnollisuuden aikakausi? Uskon, että kyllä. 


Näytitkö sä muutama vuosi sitten tosi erilaiselta? Miten oot muuttunut?

xx Marianne

Kuvat: Laura / Laura

12 kommenttia

 1. Oot kyllä upea ollut kaikki nämä vuodet mitä oon sua seurannut ja sut tuntenut <3

  VastaaPoista
 2. Tiedän mistä puhut! Sinänsä tuntuu, että en oo muuttunut vuosien saatossa, mutta juurikin kuvista muutoksen näkee heti. Näytän samalta itseltäni, mutta jokin on muuttunut. Itsellä varmaan paljon tekee tukka, koska entinen metriletti antoi aika erilaisen lookin :---D Mutta on siinä tietenkin myös sitä, että musta on tullut _aikuinen_nainen_, ei niinkään aivoissa vaan kropaltani! On selvää, että näytän nyt melkein 25 vuotiaana kurvikkaammalle ja naisellisemmalle kuin vaikka viisi vuotta sitten. En nää sitä huonona että mun paino on noussut tai että muotoja on tullut lisää, näytän mielestäni jotenkin ehkä enemmän tasapainoiselle kuin ennen ja ainkin olo on omassa kropassa paljon parempi kuin nuorempana/laihempana. Aluksi teki vähän tiukkaa hyväksyä se, että mä en oo sitä ihmistyyppiä joka automaattisesti pysyisi samoissa mitoissa kuin teininä, mutta nyt oon tajunnut että ei mun oikeasti tarvitsekkaan :---) Niinkuin sä sanoitkin, tärkeintä on että on hyvä olla omana itsenään ja joskus muutos, mihin suuntaan tahansa, on vain hyvästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyviä pointteja ja ihan totta! Mahtavaa että samaistuit ja joo, täällä on vähän samoja ajatuksia myös tuolta kantilta, sillä lantiota on aina ollut mutta nyt sitä on muutama sentti jostain tullut lisää ja kyse ei varsinaisesti oo kuitenkaan lihomisesta :D Mutta ei se haittaa, muotoja saa olla! Jes, hyvä sä!

   Poista
 3. Ihana postaus ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa - luonnollisuus on todellakin se juttu😍👌🏽 Näytät upeelta ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Viivi, siellä kanssa yksi upeus! ♥

   Poista
 4. Ihana postaus ja luonnollisuus on kyllä nättiä! Vaikka pidänkin meikkaamiseta tosi paljon, niin pitäähän sitä joskus olla ilman meikkiäkin :) Ite en koe muuttuneeni ulkonäöllisesti yhtään kolmen vuoden aikana, mikä on tosi outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! :) Pidän myös paljon meikkaamisesta ja se on osa mun aiempaa ammattia ja yhtä nykyistä työtäkin, mutta itselle se tapa meikata on ennemminkin muuttunu. Meikkaan paljon luonnollisemmin ja haluan kuulaan kauniin meikin, enkä niinkään naamioitua sen taakse! Aijaa haha joskus niinkin :D Mulle kyse on myös tavallaan itsensä ja oman tyylinsä löytämisestä ja teinivuosista aikuiseksi naiseksi kasvamista!

   Poista
 5. Oot kyllä aivan upea, vahvassa meikissä tai vähän vähemmässä! Ja onhan se nyt ihan luonnollista että ajan kuluessa ihminen muuttuu, juurikin kehittyy ja kehittää itseään :) Mulle suurin ulkonäköä muuttava tekijä oli kyllä ehdottomasti superpitkän tukan pätkäiseminen viime kesänä, eikä takaisin siihen tosi pitkään oo kyllä enää paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Pinja! ♥ Ja joo tukan mittakin vaikuttaa oikeesti! Mäkään en oo katunut ollenkaan pitkän tukan leikkaamista, vaikka nyt ajattelin tätä vähän kasvattaakin :D

   Poista
 6. Mä itse lopetin vuosi sitten meikkaamisen kokonaan ja myöhemmin on jääneet myös muotoiluraudat, shampoot yms. Melkoinen ero entiseen minääni, joka meikkasi melko runsaalla kädellä :D Kyllä on tuttu tunne tuo vanhojen valokuvien katsominen ja erilaisuuden huomaaminen.. Nyt tosin tavoitteena on etten ostaisi muutamaan vuoteen uusia vaatteita, joten ehkä pariin vuoteen ei ole kuviinkaan tulossa kovin tadikaalia muutosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekin se sopii! :) Kuulostat ekologiselle!

   Poista