Sisällön tarjoaa Blogger.

KAUAN KAIVATTU AURINGONVALO

Jeans Levi's (gifted/adlink) / Fake fur jacket JUNKYARD XX-XY (gifted/adlink) / Bag ESPRIT / Jumper H&M / Beanie Cheap Monday / Gloves Seppälä / Shoes Dr. Martens

Siellä se pilkisteli muutamankin päivän putkeen viikko sitten ja ai että, miten pelkästään sen valon määrän näkeminen sai uutta energiaa koko kroppaan ja mieleen. 

Sitä kieltämättä on kaivattu ja rehellisesti jos nyt sanon niin oon tosi kyllästynyt tähän ainaiseen harmauteen ja pimeään - sen huomaa fiiliksessä ja jos yhtään on muutenkin itsestä riippumattomia huolia, niin sellainen pitkän jakson harmaus vaan boostaa niitä, vaikka kuinka positiivinen koittaisi olla. 

Lisää näitä kauniita aurinkoisia talvipäiviä kiitos, tai muuten tää päivänsäde alkaa taantua menninkäiseksi. Ja koska Suomen talvi osaa olla kyllä uskomattoman kaunis, kun sille päälle sattuu.

Hyvää fiilistä ja vaikka sitten virtuaalista aurinkoenergiaa myös sinne sulle uuteen viikkoon!

xx Marianne

18 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Saatiin Ninnin kanssa kyllä hyvin hyödynnettyä tuo valo! ♥

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat! Oon samaa mieltä et noita aurinkoisia päiviä sais nyt ruveta tuleen enemmän. Nää harmaat päivät alkaa kyl kyllästyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oon niiiin sitä mieltä - valoa kiitos!

   Poista
 3. Aivan super ihanat nää kuvat!<3 Jep, oli kyllä ihanaa saada vähän auringonpaistetta. Toivottavasti tulis vielä paljon aurinkoisia päiviä!<3

  VastaaPoista
 4. Siis oot aivan sairaan upea näissä kuvissa!! *_*

  VastaaPoista
 5. Hei vau mitkä kuvat, jotenki erilaiset verrattuna sun muihin ja pelkästään hyvällä tavalla :-) Mä kuolaan tota takkia täällä edelleen!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo tää valo inspiroi ihan uusiin kuvakulmiin (ja lokaatia vähän pakottikin haha) ja haluan alkaa vähän keksiä jotain uutta muutenkin, kun tuntuu että ne samat kuvakulmat ja kuvakoot on aina samat :D Kokeiltiin pitkästä aikaa taas laajaakin linssiä ja vitsit se olikin kivaa vaihtelua!! Kiitos ihana, tää takki on super ♥

   Poista
 6. Joo, toi valon puute on mulle se raskain asia aina talvessa, ei kylmyys tai värien puute (ihan hullua, miten nopeasti sitä muuten unohtaa, että tuolla ulkona löytyy jossain vaiheessa jotain muutakin väriä kun harmaata :D)! Tosi kivasti oot saanut taltioitua tuon niin kaivatun valon sun kuviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten ihan totta! :D Kiitos, onnistuttiin kyllä hyvin!

   Poista
 7. Siis tuon takin ja neulepaidan yhdistelmä, ihan täydellisyyttä!! ♥ Muutenkin nämä kuvat on tosi mageesti toteutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät! ♥ Kiitos paljon!

   Poista
 8. Nyt on kyllä sellainen asu että voisin niin kuvitella itseni heti vastaavaan kokonaisuuteen! Super ihana look siis mun mielestä! Ja niin kauniit nämä kuvat, tosi kivasti ootte saaneet tuon auringonvalon tallennettua näihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos Juulia! :) ♥

   Poista
 9. Sulle kyllä käy niin tavattoman hyvin tuo huulipuna! Oot kyllä yksi niistä harvoista, joka on kuin tehty käyttämään huulipunia. :D Näyttää super hyvältä.

  Toi valoisuus vaikuttaa niin tajuttoman paljon mielentilaan ja jaksamiseen. En ole kylmän kaveri, mutta valo on ehdoton näin talvella! Onneksi ollaan jo lähempänä kevättä, eli pikkuhiljaa lisää sitä valoa ja lämpöä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, kiitos tosi paljon! Ihana kuulla, että tykkäät myös! :) Sanoppa muuta!!

   Poista