Sisällön tarjoaa Blogger.

LEVIN HUSKY PARK JA PARI ELÄMYSTÄ


Yhteistyössä: Levin Husky Park

Miltä kuulostaa talvinen päivä, joka sisältää vauhdikkaan huskyajelun, pikkuisten huskypentujen rapsuttelua ja jopa pari pusua valkoisen poron kanssa? Me vietettiin tälläinen elämyspäivä Levillä viimeisenä sunnuntaina ja se jos mikä kruunasi meidän reissun. 


Samaan päivään mahtui myös Husky Parkin huskyjen, koirasusien ja pusutteluporon lisäksi opastettukierros puistossa ja monien elokuvaeläimien näkeminen tarinoineen - kuten temppuja tekevä punakettu ja tarhaamolta pelastettu Lumikki niminen naali. 

Nämä elokuvaeläimet on siis tuttuja elokuvista ja mainoksista, joita varmaan jokainen meistä on jossain nähnyt. Myös Taigo-poro on esiintynyt mm. Kekkonen tulee -elokuvassa, jonka minäkin oon joskus käynyt leffassa katsomassa!


Kierroksella meidän kanssa oli myös suloisia pikkukoiria, jotka nautti seurasta ja samalla kuultiin vähän tarkemmin niin huskyistä kuin muistakin puiston asukkaista. Kierroksen jälkeen päästiin vielä innokkaan huskyvaljakon vetämälle kyydille Munajärven jäälle. Kyyti oli sopivan vauhdikasta ja oli ihana vain katsella maisemia ja nauttia kyydistä. Olisin voinut matkustaa siinä kyydissä mielellään vaikka koko päivän!


Myös yksi mun lemppariosuus valjakkoajelun ja pikkuisten huskypentujen rapsuttelun lisäksi oli Taigo-porolle pusujen antaminen, vaikka aluksi hotellilla ennen lähtöä olin vielä ihan varma, etten yhtäkään poroa aio kyllä uskaltaa pussata, mutta Taigo oli niin suloinen ja innoissaan pusuista, joten pakkohan sille oli muutamat piparin makuiset pusut antaa! 

Ihan alkaa hymyilyttää kun näin jälkikäteenkin näitä kuvia katselee - ihania elämyksiä, jotka nyt vaan kuuluu Lapin reissulle. Kiitos Husky Parkin väki ja asukkaat!

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Haha voi että ihana tuo kielari-kuva valkon kanssa! :D
  http://sunna.fi/

  VastaaPoista
 2. oii miten kivoja kuvia! vitsi kun pääsis tuolla joskus käymään <3 kuulostaa ihanalta paikalta!

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Varmasti oli todella ihana ja mieleenpainuva elämys, olisi itsekin ihanaa päästä viettämään kokonainen päivä tuollaisessa niin taianomaisessa paikassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihanaa ja elämyksenä ihan must -juttu! ♥

   Poista