Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUPAKETOINTIA MUN TYYLIIN


Mun joulupaketointi koostuu tänäkin vuonna itse tehdystä joulupaperista, maanläheisistä jutuista, juuttinarusta ja kauniista pakettikorteista. Ja mä tykkään näistä paketeista tosi paljon, vaikka itse sanonkin! 


Lahjojen keksiminen ja antaminen on mun mielestä tosi ihanaa. Siinä voi myös haastaa itseään keksimään oikeesti lahjansaajan näköinen lahja tai jotain mistä oikeasti voisi olla iloa, mutta jota lahjansaaja ei välttämättä osaisi odottaa saavansa. 

Siksi niitä lahjaideoita kannattaakin laittaa johonkin ylös aina kun tulee jotain mieleen, niin ei ole niin vaikeaa keksiä muutamassa viikossa. Mulle tuli monta ideaa mieleen nyt, kun lahjat on jo ostettu, joten kirjoitin ne ylös kalenteriin ensi vuoden joulukuun kohdalle, joten siellä ne odottaa valmiina ensi vuotta. 


Paketointiin käytin siis itseasiassa kaapista löytynyttä ruskeaa raksapaperia, jota siis käytetään remonteissa lattian suojaamiseen, mutta kyllä se taittuu tähän paketointihommaankin! Maalasin paperiin valkoisia maaliroiskeita, jotka tuo paperiin vähän fiilistä. Paketteja koristaa vielä juuttinaru ja itse soodataikinasta tehdyt tähdet, joita meillä on myös joulukuusen koristuksena.


Ei sen mutkikkaampaa ja aika nolla budjetilla, kun kaikkea oli jo kaapissa. Pakettikortit kruunaa tyylin ja oon ihan valmis joulunviettoon!

xx Marianne

11 kommenttia

 1. Aivan ihania paketteja ja toi värimaailma on kyllä mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että tykkäät myös! :) Kiitos!

   Poista
 2. On kyllä aivan valtavan kauniita, ja samalla simppeleitä ja maanläheisiä paketteja! <3 Voi kun itsellänikin ois ollut enemmän aikaa paketointiin tänä vuonna, mutta työkiireiltä ja muulta härdelliltä en ehtinyt paketointiin niin paljoa panostamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos! ♥ No mutta ajatus on tärkein ja vuoden päästä on uusi joulu! :)

   Poista
 3. Voi miten kauniita paketteja! <3

  VastaaPoista
 4. Niin huikee idea maalata paperi itse! :) Näyttää tosi kauniilta! :)

  VastaaPoista
 5. Voi ompa kivan näköisiä paketteja!! <3

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ne on kauniin näkösiä! Meillä oli paketoitavana lähemmäs 50 eri lahjaa, niin ihan tolla tyylillä ei ois pystyny eikä jaksanut mutta rakastan aina sitä kun joku jaksaa panostaa kunnolla pakettienkin ulkonäköön :)

  VastaaPoista