Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUN ODOTUSTA VAI JOULULTA ODOTTAMISTA


Puhutaan paljon joulun odotuksesta, mutta aika vähän siitä, mitäs siltä joululta sitten odotetaan? Odotetaanko me vaan että kunhan se tulee niin sillä hyvä? 

On meillä varmaan niitä odotuksia itse jouluakin kohtaan, mulla ainakin. Mutta stressi kannattaa ihan tietoisesti pyrkiä jättämään messistä pois ja keskittyä nauttimaan siitä joulun ajasta, eikä asettaa itse joululle liian suuria odotuksia.


Ja sitä paitsi nautit joulun odotuksesta ja joulusta paljon enemmän, jos et stressaa turhia ja et vain odota sitä hoohetkeä jonka oot suunnitellut tarkan kaavan mukaan. 

Usko pois - kaikki menee hyvin joka tapauksessa. Keskity vaan nauttimaan ja fiilistelemään.

Mulla on joululle sellaisia odotuksia, että toivon kiireettömyyden tunnetta (jos se vain on mahdollista, jos miettii meidän perheen viime joulun jopa koomista ruokakauppareissua, sillä hermothan siinä kaikilla meni haha). Toivon yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä - kuusenhakureissua, pipareiden leipomista, jouluruokien laittoa ja kattamista, ehkä jotain yhdessä pelaamista.


Toivon niitä jouluperinteitä, jotka kuuluu vain joka jouluun, kuten aamulla kanelinen riisipuuro ja aidon itse haetun kuusen koristelu. Toivon myös mahan täydeltä hyvää ruokaa ja luulen, että tämän toiveen kohdalla ei tule kyllä ongelmaa.

Yksi odotus olisi sellainen, että osaisi herätä aikaisin aamulla aattona ja nauttia siitä aamusta sakka, ehkä jopa aloittaa aamu katsomalla jokin joululeffa kaikessa rauhassa? Toivon valkoista maata, joulusaunaa ja paljon kynttilöitä.

Coat Make Way (gifted/adlink) / Jumper H&M / Gloves Seppälä / Pom pom shoes VAMOS (gifted)

Toivon sitä, että osaisi nauttia joka hetkestä, mutta olla ottamatta sitä stressiä siitä, että no niin nyt tästä pitää nauttia joulu kun on. Ei se pakottamalla tule, vaan fiilistelyllä. Joulumieli nimittäin. 

Mitä sä odotat joululta?

xx Marianne

Kuvat: Laura / Laura

10 kommenttia

 1. Vitsi näistä kuvista tuli kivoja! <3 ja sun odotukset kuulostaa kyllä hyvin pitkälti samalta kun mun :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulun odotusta!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja noi kengät on niin söpöt!! <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12/16/2017

  Oi ihana tämä asu. <3

  VastaaPoista
 5. Mä päätin kans että tänä vuonna en halua stressata mistään - nauttia vain. :D

  Ihanaa joulunaikaa sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin hyvälle! Ihanaa joulunaikaa sinullekin! ♥

   Poista