Sisällön tarjoaa Blogger.

3 X KUN KAIPAAT PÄIVÄÄN PARI TUNTIA LISÄÄ


Voisin jatkaa otsikkoa näin, ''ja silti vain makaat sohvalla katsomassa Ruudusta Bachelorettea ja päätät ottaa päälle vielä pienet torkut'', sillä siitä on näköjään tullut mulle ihan tapa jostain syystä. 

Vaikka rehellisesti sanottuna sille ei olis aikaa, ainakaan niin paljo, mitä siihen oikeesti kuluu.


Tunnit ja päivät vaan katoaa jonnekin, minne ne menee? Muualle kuin Ruudun tuijottamiseen?

Tunnustan kyllä, että tällä vähäisellä valonmäärällä on varmasti myös vaikutusta, vaikka oon aina ajatellut, että no ei se mitään, ei se muhun vaikuta. Mutta kyllä se mitään, siinä vaiheessa kun päivästä on kolme tuntia valoisaa ja se rajoittaa myös esimerkiksi töitä. Mikä taas lisää stressiäkin!

Nyt kuitenkin on aika hengähtää ja esimerkiksi minä lähden tänään illalla juhlistamaan etukäteen omia synttäreitä tyttöjen kanssa ja sitä, että koulu on tältä vuodelta mun osalta paketissa. Siinä on jo kaksi hyvää syytä kilistää. Ja sitä tää pimeys ei ainakaan estä!


Sitä ennen, kuitenkin oon löytänyt niitä pieniä keinoja, jotka on ainakin mua auttanut tälläisen kaamoksen ja pimeyden keskellä.

1. Käy ulkona vaikka vaan kävelemässä - sovi treffit kaverin kanssa, niin sun on pakko lähteä liikkeelle ja samalla voitte tehdä jotain kivaa. Se virkistää ja ylipäätään se, että tekee jotain, saa tuntumaan siltä että ei olekaan niin nuutunut. 

2. Pidä taukoja siitä mitä teetkin - niihin voi myös kuulua ne ulkona hapen haukkaaminen, mutta myös melkein mikä vain pieni tauko tekee hyvää aina välillä (Bacheloretten katsominen käy myös). Kun tekee pitkään jotain samaa juttua, siinä menee itselläkin aivot ja silmät solmuun, joten pienen tauon jälkeen näät jo uusin silmin.

3. Muista myös hemmotella itseäs - kasvonaamio ja pitkä suihku, pala suklaata ja pehmoiset tossut, lasi viiniä ja naurua ystävän kanssa. Aina tärkeetä! Juo paljon teetä ja luo vähän joulufiilistä kantamalla kuusi sisään tai väkerrä havuista ovikranssia hetken aikaa. Luulen ainakin että tästä on apua!


Vaikuttaako pimeä suhunkin? Mikä on sun vinkki jaksamiseen?

xx Marianne

4 kommenttia

 1. Ohh niin ihana postaus! Illalla nähdään😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos! Oli kivaa ♥

   Poista
 2. Oi tosi ihana postaus ja upea sinä❤

  VastaaPoista