Sisällön tarjoaa Blogger.

15 X MIKSI, OI MIKSI?


Miksi aina hotellin aamupalalla lautaselle alkaa vain kasata kaikkea hyvää ihan mielettömän määrän, ennen kuin edes katsoo mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja päätä sitten?

Miksi ihmiset laittaa parvekkeille sekaisin lämpimän valkoisia jouluvaloja yhdessä kylmän valkoisten ja sähkönsinisten valojen kanssa? 

Miksi puhelimen sovellusten päivittäminen venähtää niin pitkälle, että on ihan pihalla mitä uusi emojeita on tullut, saati että ne kaikki uudet edes näkyy?

Miksi ensi kevään opintojen valitseminen Wilman kurssitarjottimelta ei kuulosta nyt yhtään niin houkuttelevalta kun Netflix ja lämmin glögimuki? Vaikka siihen kuluisi ehkä vain kaksi minuuttia?

Suurin kysymys lienee, miksi Topi toi mulle synttärikukkana joulutähden eikä punaisia ruusuja?


Miksi Nutella ei ollutkaan niin hyvää kun lapsuudesta muistin? Mutta miksi croissantin välissä se tai appelsiinimarmelaadi maistuu ihan täydelliselle?

Miksi klementtiinit on tähän aikaan vuodesta vaan niin hyviä?

Miksi ikinä valaisinta tilatessa ei tajua, että polttimot ja lamput ei kuulu siihen valmiiksi ja niitä pitää erikseen lähteä ostamaan?

Miksi Jyskin kylpytakkikampanja jatkuu vaan vaikka sen piti loppua jo maanantain jälkeen? Terveisin minä joka ihan paniikissa niitä varailin netistä maanantainan klo 23:20.

Miksi mun lompakossa oli vielä kuukausi sitten vanha pankkikortti ''varulta'', vaikka mulla on ollut uusi jo kesästä saakka? 


Miksi ponnarit aina hukkuu?

Miksi korvassa alkaa aina jyskyttää kun pitäisi alkaa nukkua?

Miksi ei halua snäpissä streak -putken katkeavan ja huomaa snäppäävänsä vain kuvia seinästä ja katosta joka aamu ja saa myös itse tälläisiä joka aamu (enimmäkseen Lauralta)?

Miksi postausta kirjoittaessa huomaat, että kun teksti on jo valmis, niin se ei enää sovikaan kuviin, joten päätät siirtää tekstin myöhemmäksi ja aloittaa kirjoittamisen alusta?

Miksi aina juuri se paita jonka haluaisi pukea on pyykissä jonkin suklaatahran kera?


Mitä sä oot ihmetellyt viime aikoina?

xx Marianne

Pssst! Kuvat on Levin Iglujen ihanalta ja niin tunnelmalliselta aamupalalta!

4 kommenttia

 1. Haha ihana postaus🙈 hiukan naurahdin tuon snäppi jutun kohdalla hehe, hups😂 sitä vaan ei voi katkaista 😂👊🏼

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja herkullisia kuvia :) Tekee mieli hotelliaamupalaa nyt heti - saa syödä mitä vaan ilman rajoituksia ;) Hahah.

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nea! :) Maistuis tännekin!

   Poista