Sisällön tarjoaa Blogger.

ME LÄHDETÄÄN NYT LEVILLE


Hommahan meni siis niin, että vaikka reissua oli suunniteltu, majoituksia ja lentoja varattu jo hyvissä ajoin, niin nyt tuli vähän äkkiä silti - mulla on nimittäin näköjään kellonaikojen kanssa vähän petraamista haha, sillä luulin, että me lähdetään sinne vasta keskiviikon ja torstain välisenä yönä, mutta sitten tajusin, että 22.11 klo 02.00 onkin kyllä tiistain ja keskiviikon välinen yö eikä se seuraava. 


No mutta, ihan mahtavaa, me lähdetään siskon kanssa ihan pian matkaan! Meitä odottaa yöllä yöbussi Helsinkiin ja sieltä aamulla lento Kittilään, joten väsymystä voi olla aikalailla havaittavissa mutta meillä on melkein kokonainen viikko aikaa rentoutua ja nauttia upeasta Levistä.

Majoituksia päästään kokemaan kolmenlaista, toivon että nähdään revontulia ja päästään ihan joulufiilikseen, haluan käydä tunturin laella ja ehkä lumikenkäilemässä. Aion saunoa, nauttia hyvistä hotelliaamiaisista ja ajasta siskon kanssa. Huskit ja porot olis myös aika kivoja.

Fake fur jacket JUNKYARD XX-XY (gifted/adlink) / Hoodie Riva Clothing (gifted) / Tights Junkyard XX-XY / Gloves Seppälä / Weekend bag Haut Ton from Trendhim (gifted)

Se olis ihan huippua, jos sulla on hyviä vinkkejä Leville niin kuultaisiin niitä mielellään! Missä kannattaa käydä? Mitä kannattaa nähdä ja missä syödä? 

Ihan sellaista reaaliaikaista meininkiä voi seurata Instagramista ja Instastoryn puolelta @mariannnne ja kurkkailla vähän etukäteen missä mennään!

xx Marianne
Kuvat: Ninni / Visions

7 kommenttia

 1. Anonyymi11/21/2017

  Hieno turkki t.Jani-75

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana turkki! Toivottavasti matka on menny hyvin ja reissusta tulee kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! :) On mennyt tosi kivasti tähän saakka ainakin!

   Poista
 3. Oii pääsispä itekkin leville :> Hyvää reissua sulle :)! ps. kiva toi takki ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä niin ihanaa! ♥ Kiitos paljon!

   Poista
 4. Pitäkää oikein ihana reissu! <3

  VastaaPoista