Sisällön tarjoaa Blogger.

7 + 1 UUTTA SISUSTUSJUTTUA

Pieniä uusia sisustusjuttuja on tässä viime kuukausina ja ihan lähiviikkoinakin tullut hankittua vähän sattumalta ja ihan suunnitellusti. Ne on myös alkanut löytää pikku hiljaa omat paikkansa meillä. 


Kaipailtiin makkariin jotain pöytävalaisinta ja tämän tyyliseen ihastuin heti, joten sellainen se oli myös saatava. Valo on sopivan hämärä mutta valaisemiseen riittävä, kun se on kasvojen tasolla mun puolen yöpöydällä eli toisin sanoen tällä jakkaralla sängyn vieressä. Marmorinen valaisin Kodin1* ja siihen lamppu Clas Ohlson. 


Varmaan puoli vuotta siinä kesti, että tämän lasikupujutun itselleni hankin ja raaskin ostaa. En oo vielä ihan varma missä sen paikka on ja jätänkö kaktuksen tuonne vai laitanko nyt loppuvuodeksi sinne jotain jouluista. Kupu löytyi tosi edullisesti Prismasta ihan sattumalta kauppareissulla. 


Sohvapöydällä oleville esineille selkeesti tarvittiin joku, jossa ne pysyy aisoissa eikä valtaa koko pöytää, joten mikäs muu kuin valkoinen marmorialusta voiskaan toimia siihen paremmin. Käytän tätä myös paljon valokuvauksessa asetelmien luomiseen, joten tosi hyvä ja mulle hyödyllinen hankinta. Marmoritarjotin Kodin1*.


Oon sellainen, että mun ilahduttamiseen ei tarvita kuin ruskeita paperipusseja, joita löytyy meidän sisustuksesta myöskin keittiössä, joten voitte arvata miten juuttikassit menee samaan sarjaan. Tässä pidän mm. kivoja lehtiä joita käytän myös välillä kuvausjutuissa ja kaikenmaailman latureita. Juuttikassi Piironki.fi*.


En tiedä miksi, mutta oon alkanut keräilemään kahta asiaa - kauniita leikkuulautoja ja ihania torkkupeittoja. Torkkupeitot sai lisäyksen pehmeällä valkoisella torkkupeitolla ja vaikka ajattelin tätä parvekkeelle niin tuli nyt kyllä jäädäkseen olkkarin sohvalle. Torkkupeitto Kodin1*.


Sain tupareissa lahjakortin pieneen suloiseen sisustuskauppaan nimeltä Nostalgia ja sieltä mukaani lähti tämä metallilankakori, joka sopii keittiöön toisen isomman samanlaisen kaveriksi lieden molemmin puolin. Koska tykkään pitää mausteita ja muita kivan näköisiä keittiötarvikkeita esillä, niin tälläisillä ne pysyy siellä missä pitää eikä lähde vaeltamaan pitkin keittiötä. 


Skandinaavinen ja valkoinen, sopii siis minulle, mutta ilmeisesti tämän olis tarkoitus olla kukkaruukku mutta meillä toiminut jo hetken hedelmäkorina. Kai sitä voi käyttää mihin tarkoitukseen vain? Löytyy myös Kodin1*.


Koska ihana joulu alkaa lähestyä ja rakastan kynttilöitä, niin mun oli pakko ostaa tämä joulukalenteriksi teejoulukalenterin lisäksi. Tuun niin polttamaan tämän ohi päivien, mutta yritetään! Tämä on Clas Ohlsonilta. 

Mutta nyt me ollaan siis täällä Levillä nauttimassa upeasta Lapista ja sen tunnelmasta - siitä lisää niin pian kuin mahdollista. Ihanaa loppuviikkoa, missä sitten ikinä ootkin!

xx Marianne

//*gifted/adlink

6 kommenttia

 1. Ihania sisustusjuttuja ♥ Toi yöpöydän valo on erityisen kiva! Katselin vähän samantapaista pari päivää sitten ostosreissulla, mutta jäi ainakin sillä kertaa vielä kauppaan :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo valaisin on kyllä munkin lemppari! ♥ :)

   Poista
 2. Ihania sisustusjuttuja! Ja nuo kaikki sopii niin täydellisesti teidän kotiin! <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/28/2017

  Saako tuo kaktus ilmaa tuon lasikuvun alta? Näyttää aika karskilta kun kasvi pistetty ilmattomaan tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin itseasiassa tutkia asiaa, mutten siihen vastausta saanut, mutta toistaiseksi ihan suht tyytyväisenä se tuolla nököttää. Kupu ei ole tiivis :)

   Poista