Sisällön tarjoaa Blogger.

TARVIIKO AINA OLLA LUOVALLA TUULELLA?


Joskus luovuus ja inspiraatio piiloutuu hetkeksi ja tuntuu, että ei saa oikein mitään järkevää aikaiseksi ja mistään kunnon otetta. Tämä pätee varmasti meihin ihan jokaiseen jossain asiassa aina välillä. 

Ja se suurin luovuuden tappaja on kiire. 


Luovuus tulee esiin silloin, kun et pakota sitä ja silloin, kun sulla on pienikin hetki aikaa rentoutua ja ajatella vähän out of the box. Aina jos mieleen tulee jokin idea tai juttu, jonka haluaisit toteuttaa tai joka voisi olla sulle hyödyllinen, niin kirjoita se heti ylös - tuut unohtamaan sen jos et tee sitä ja siks mulla on puhelimen muistilappusovellus aika kovassa käytössä, koska se on niin näppärä ja aina mukana.

Aina ei tarvii olla luovalla tuulella, se on ihan okei. Joskus ei vaan lähe


Tuo laatikon ulkopuolelta ajattelu on ehkä se paras keino rentoutumisen jälkeen, koska niin helposti jää junnaamaan samoihin ajatuksiin. Joskus tarvitaan sitä, että ajatellaan sitä mikä just nyt tuntuu hyvältä idealta, eikä sitä mikä on tuntunut siltä viimeiset kolme viikkoa, puoli vuotta tai kaksi vuotta. 

Pysähdy siihen hetkeen - missä mennään just nyt?

Denim jacket Wrangler (gifted/adlink) / Knitting dress Gina Tricot / Bag ESPRIT 

Mulla tämä hetken pysähtyminen omien ajatusten, ideoiden ja unelmienkin kanssa on tuottanut itseasiassa tulosta. Oon keksinyt muutamia hyviä ideoita joita lähden toteuttamaan. Ja oon huomannut, mitä ne on ne jutut, joista itseasiassa just nyt haaveilen ja sieltä löytyy pari vähän vaativampaa juttua pitkällä tähtäimellä ja pari pienempää tavoitetta. 

En niitä unelmia lähde tässä ainakaan vielä paljastamaan, mutta sanon vaan sen, että uskalla. Uskalla haaveilla jostakin ja uskalla myös tarttua niihin. Koska miks muka ei? Oli se sitten ihan mitä vaan. 

Ja se luovatuuli tulee takaisin, anna sille vaan tilaa. Mäkin annan. 

xx Marianne

5 kommenttia

 1. Tämä on niin totta! Ja kiire näkyy usein blogissa hiljasuutena sen takia että ei ehdi ajatuksia toteuttaa mutta eipä silloin uusia ideoitakaan tule päähän! :)

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näinhän se tuppaa menemään :) Mutta onneksi se on ohi menevää!

   Poista
 2. Aivan tajuttoman hyvin kiteytät tän asian! Oon monesti miettinyt, että luovuuden hetkellinen katoaminen voi olla myös joissain tapauksissa hyväkin juttu - se nimittäin tulee aina takaisin uusien ideoiden ja ajatusten kera, kun vaan malttaa antaa sille (kuten sanoitkin postauksessa) tilaa. Koska jos se ei katoaisi, niin monesti jäisi vaan siihen samaan kaavaan, mikä voi pidemmän päälle olla todella puuduttavaakin.

  Ja hei, aivan mahtavia kuvia tässä ja muissakin postauksissa! Oot tajuttoman taitava! :-)

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, niin piristävä! Kiitos! ♥ :) Kiva kuulla, että oot samoilla linjoilla!

   Poista
  2. Ihana kommentti, niin piristävä! Kiitos! ♥ :) Kiva kuulla, että oot samoilla linjoilla!

   Poista