Sisällön tarjoaa Blogger.

JKL LEMPPARIPAIKAT / TEELEIDI


Tiedättekö, koska meillä täällä Jyväskylässä on monia niin ihania kahviloita ja symppiksiä ruokapaikkoja, niin ajateltiin Ninnin kanssa aloittaa yhdessä tälläinen postaussarja meidän lemppareimmista ja mainitsemisen arvoisista paikoista! 

Ihan jo senkin takia, että osa näistä paikoista on vähän vähemmän näkyvillä paikoilla, joten nämä ei välttämättä tule sattumalta vastaan. Käymisen arvoisia silti todellakin.


Ainakin paikkakuntalaiset varmaan tietää, että Teeleidi muutti kesän aikana Lutakosta Kramsunkadulle, mutta aika keskustan tuntumassa ollaan edelleen ja itseasiassa mä pidin jopa vähän enemmän tästä uudesta paikasta!

Teeleidin talo on kaunis vaalea pastellinvihreä vanha puutalo, jonka ovelta jo tuoksuu Teeleidin omat teet, joita voi ostaa myös kotiin viemisiksi. Teemakuja on ihan mieletön määrä ja niitä voi rauhassa tuoksutella ennen kuin päättää mitä haluaisi tällä kertaa. Sisustus on sisältä sympaattisen vanhan tyylinen kuten oli myös edellisessä talossa ja tarjolla on teen lisäksi herkkuja, joissa on myös huomioitu erityisruokavaliot ja mm. meidän molemmat kakkupalat on tässä gluteenittomia.


Koska meille sattui niin ihana syyspäivä ja vielä tarkeni kuistin puolella, niin jäätiin sinne nauttimaan teehetkestä ja Teeleidin ihanan kotoisasta takapihasta, jonne varmasti tekee mieli kesällä tulla viettämään aikaa enemmänkin. Istumapaikkoja on sisällä nopeella silmäyksellä ehkä vähän vähemmän kuin vanhassa, mutta rauhallinen takapiha ja pieni suloinen lato istumapaikkoineen korvaa sen hyvin. 

TEELEIDI / TEEHUONE JA TEEKAUPPA
KRAMSUNKATU 1, 40100 JYVÄSKYLÄ


Käykää kurkkaamassa myös Ninnin fiiliksiä, mitä se tykkäsi uudesta Teeleidistä! Ootko sä jo käynyt uudessa Teeleidissä?

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Tosi kivat kuvat & kiva postaus! :) Me käytiin kans tuolla uudessa Teeleidissä jo kesällä, on kyllä viihtyisällä paikalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Oi kiva kuulla että tykkäät kanssa!

   Poista
 2. Ihan super söpö kahvila ja ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Teeleidi on ihana, kannattaa käydä jos Jyväskylään joskus päädyt visiitille ja hyvää teetä tekee mieli! :)

   Poista
 3. Hei tää näyttää sellaselta paikalta, mihin voisit viedä miut kun tuun Jyväskylään visiitille ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jooo hyvä idea, todellakin! ;) Pitäis sopia päivä jo kalenteriin! ♥

   Poista
 4. Näyttää kivalta! Harvoin tuolla päin Jyväskylää tulee käytyä, mutta pitää yrittää käydä tutustumassa. Rakastan teetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo ehdottomasti käy! Ihan teetaivas!

   Poista