Sisällön tarjoaa Blogger.

7 X JUST NYT TUNTUU HYVÄLTÄ


x Kävin eilen irtisanomassa salisopparin ja se tuntuu hyvältä, koska no, eipä siellä ole tullut käytyä taas niin ajattelin jo ihan motivaation kannalta vaihtaa välillä ja myös puolet halvempaan. Jos se kuuluisan kadonnut motivaatio treenaamiseen alkaisia palata samalla.

x Meillä on Topin kanssa kaikki niin kohdillaan, arki on kivaa ja kuukauden päästä tulee kolme vuotta siitä kun tavattiin.

x Kuvasin pitkästä aikaa videon ja tuun kuvaamaan varmaan useemmankin, kun alkaa tuo Youtuben puolikin pienen paussin jälkeen houkuttaa - ja varmaan jaan jo tänne blogin puolellekin niitä.

x Oon löytänyt ja minut on löydetty, kummin sen nyt haluaa sanoa, taas uusia saman henkisiä ystäviä ja sellaisia oikeita, ettei tarvitse miettiä, että mistä syistä mun kanssa kaveerataan. Tuntuu hyvältä.


x Mulla on pari sisustusprojektia tänne meille meneillään, sillä kaipaan vähän jotain uutta tänne. Kunnostan mm. vanhaa 60 -luvun minimalistista sohvapöytää, mutta näätte sitten kun on sen aika. 

x Ensin ajattelin, että ei oikein nappaa kun koulu jatkuu taas jo elokuun ensimmäisellä viikolla, mutta nyt se oikeestaan tuntuu ihan hyvältä. Elokuussa on kuitenkin vielä kesää jäljellä ja kivaa päästä hommissa eteen päin ja kehittyä lisää. Aloitetaan heti studiokuvauskurssilla, jota oonkin jo ootellut.

x Suosittelen katsomaan Netflixistä Las chicas del cable eli Keskustytöt - vähän saman henkinen kuin mun yksi suosikkileffoista Aamiainen Tiffanyllä. Hieno tarina naisesta, joka kohtaa kymmenen vuotta sitten kadotetun nuoruuden rakkauden siten, että hänen täytyy ryöstää tämän firma. Vanhaan aikaan sijoittuva tarina kertoo myös naisten sen ajan sortamisesta ja sääntöjen vastaan taistelemisesta sekä työstä puhelinkeskuksella. Tää on sellainen sarja joka saa mut nauramaan, itkemään, jännittämään ja kaikkea siltä väliltä.

Top Gina Tricot / Mom jeans Dr. Denim NORA / Shoes Adidas Stan Smith (gifted/adlink)

Onko sulla just nyt meneillään jotain, joka tuntuu erityisen hyvältä?

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Erityisen hyvältä tuntuu se kun kaikki elämän osa-alueet on balancissa ja arki on sellaista mistä oikeesti nauttii😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvälle! :) Ihanaa!

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja, oot taas nii upee❤ Hyvältä tuntuu just nyt toi ihanan lämmin ilma! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenny! ♥ Ja joo se on kyllä ihanaa! :) Sais olla vielä vähän enemmänkin, mutta onneks ees näin!

   Poista
 3. Ihana tuo röyhelötoppi! <3 Vähän ehkä alan itsekin salaa tuollaista himoamaan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! ♥ Haha no todellakin! :D

   Poista
 4. Anonyymi7/29/2017

  Onko sulla kokemuksia Madaran Nourish and Repair shampoosta ja hoitoaineesta? Sopiiko ne sun mielestä vaurioituneille ja ohuille hiuksille, entä puhdistaako shampoo tehokkaasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa joo oon tainnut noita kyseisiä kokeilla! Tykkään tosi paljon Madarasta ylipäätään ja heiltä on monia suosikkituotteita arkikäytössäkin, mutta nämä ei jotenkin jäänyt mun mieleen mitenkään erityisinä. Ihan hoitaa hommansa ja toimiikin, ei siis valittamista toimivuudessa ja varmaan sopii myös sinun tukkaan ihan hyvin :) Ei vaan jäänyt mun mieleen sellaisena 'vau' -fiiliksenä, toisin kun vaikka Less is Moren volume shampoot ja hoitsikka! Joten ei pahaa sanottavaa, mutta ei erityisiä kehujakaan tipu, mutta ajattelin Madaralta syksyn tullen kokeilla hiustenhoitotuotteita ylipäätään uudelleen, jos ne saisikin sen 'vau' -fiiliksen aikaan :)

   Poista
 5. Anonyymi7/29/2017

  Entäs EHS (erittäin hieno suomalainen) mustikka shampoo ja hoitis, onko sulla kokemuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Niistä tykkään kovasti ja onkin usein käytössä, suosittelen :) Toimii tosi hyvin ja tosi edullisia!

   Poista
 6. Pakko kommentoida, että onpa harvinaisen ihanat housut sulla! :)

  VastaaPoista