Sisällön tarjoaa Blogger.

VOIMA-AJATUS


Oon ennenkin puhunut täällä mukavuusalueelta poistumisesta, viimeksi ''12 jotka tekee susta onnellisemman'' -postauksessa kohdassa kymmenen. Ja nyt ajattelin jatkaa siitä muutamalla lauseella ja kertoa, että miksi se on mulle sellainen voima-ajatus. 

Parhaat jutut tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella.


Tiedätkö sen tunteen, kun jotain sulle uutta ja tuntematonta tapahtuu tai sun pitäisi tehdä jotain jossa oot vähän epävarma just edellä mainituista syistä? Jännittää, ehkä hermostuttaakin ja mielessä käy vaihtoehto, että hei mitä jos vaan jään kotiin ja luistan tästä. Koska mitä jos en osaa? Entä jos en onnistu tai jos tää ei ookkaan niin hyvä ajatus? Miksi suostuin tähänkin? Veikkaan, että tää on meille kaikille aina välillä ihan tuttu tunne. 


Mikä on pahinta mitä vois tapahtua? 

No niimpä, tuskin yhtään mitään. Mutta mikä ois parasta mitä oikeesti voi tapahtua? Saat uuden kokemuksen? Saat uuden ystävän? Opit jotain uutta tai ylität itsesi? Mieti sitä fiilistä, se on ihan mieletön ja tajuat jännittänees turhaan. Ja sen, miten sua harmittais jos olisit jäänyt vaan sinne kotiin tuttuihin nurkkiin.


Enkä sano, että niissä tutuissa jutuissa tai omassa mukavuusalueessa olis mitään vikaa, ei todellakaan. Nehän on ihan parasta myös, mutta se juju on siinä, että sieltä pitää uskaltaa heittäytyä pois aina välillä. Silloin tuo on sellainen voima-ajatus, että ne parhaat jutut oottaa siellä mukavuusalueen ulkopuolella ja ne on enimmäkseen niitä juttuja, joita muistellaan kiikkustuolissa. 

Niinä hetkinä kun ollaan siinä mukavuusalueen reunalla ja tuumataan, että mitä jos, niin muistan tuon ajatuksen ja sen fiiliksen mikä tulee itsensä ylittämisen jälkeen.

Silloin tietää pystyvänsä ihan mihin vain.

Jeans shorts Junkyard XX-XY (gifted/adlink) / Ruffle top Gina Tricot 


xx Marianne

10 kommenttia

 1. Puhut kyllä niin totta! Ite oon just semmonen mukavuusalueelta pois hinkuva persoona! Pitää kyllä kirjottaa tästä aiheesta itsekin :-D Ja hei dat ass girl!! 👌🏻❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just jees! Ja jotenkin aina pitää haastaa itseään :) Haha kiitos ihana Ninni! ♥♥

   Poista
 2. Wow, toi paita sopii sulle mielettömän hyvin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti! Tää on kyllä söpö! :)

   Poista
 3. Anonyymi6/28/2017

  Tää aihe sopii mun tän hetkiseen elämän tilanteeseen niin hyvin ja tuli sellanen fiilis että rohkeesti vaan kohti haasteita, joten kiitos kun jaoit ajatuksias tänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, rohkeesti vaan! You go girl! ♥

   Poista
 4. Aivan ihana asukokonaisuus! Ihastuin tohon paitaan♥
  Ala- ja yläasteella en koskaan uskaltanut tehdä mitään mikä oli mukavuusalueeni ulkopuolella. Yleensä kylläkin vain sen vuoksi etten tahtonut tehdä yksin asioita. Oli parempi epäonnistua ryhmässä kuin yksin. Nykyään taas onneksi asia on toisin. Täytyy välillä uskaltaa tehdä asioita jotka tuntuu epämukavalta, koska sen jälkeen tuntuu paljon paremmalta. On ylpeämpi itsestään. En tiedä mistä se pelko epäonnistumisesta mukavuus alueen ulkopuolella tulee, sillä vielä en oo mitenkään epäonnistunut kun sen rajan yli oon astunut. Kenties se on vain perus ihmisvaisto.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! Ihana kuulla ♥ Ja just näin, kiva kuulla myös että se epäonnistumisen pelko on pienentynyt! Kai se vaan kuuluu ihmisyyteen, että ei haluta epäonnistua ja kukapa sitä haluaiskaan :) Mutta pitää muistaa, että jos pelkää epäonnistumista niin paljon että jättää tekemättä niin ei voi myöskään onnistua. Rohkeesti vaan! ♥

   Poista
 5. Voin niin samaistua tekstiin tällähetkellä! Oon miettinyt että otan ensiviikolla lennon joko pariisiin tai lontooseen, mutta hirveästi on ajatuksia päässä. Entä jos eksyn, entä jos en osaakkaan kommunikoida, tai entä jos sattuu jotain? Jälkimmäinen mietityttää eniten, sillä näitä pommituksia on nyt kovasti ollut.. Mutta jos en lähde, jään varmasti sitä katumaan. Mun mielestä riskejä pitää ottaa ja mennä kohti uusia tuulia, vaikka vähän jänskättäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei just näin, ei saa antaa pelolle valtaa, silloin unohtaa elää :) Tsemppiä sinne ja ihanaa tulevaa matkaa!

   Poista