Sisällön tarjoaa Blogger.

LISÄÄ SITÄ KAUNEUDEN SANOMISTA


Kaikkihan me tunnetaan ihon- ja hiustenhoitosarja Dove ja Doven ajatus siitä, että kauneus kuuluu kaikille. Heidän Real Beauty -filosofia näkyy myös mainoksissa, joissa on usein ihan tavallisia upeita naisia - kaiken kokoisia, kaiken näköisiä ja kaikki erilaisuudessaan kauniita. 

Samanlaisista aiheista mäkin täällä olen paljon muistutellut ja viimeksi puhuin kauneuden näkemisestä ja sanomisesta, joten on ihan mahtavaa jatkaa tästä aiheesta tämän postauksen myötä, joka on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Doven kanssa. Tulen myöhemmin vielä esittelemään heiltä pian tulevaa uutta tuotesarjaa, mutta nyt haluaisin puhua vähän vielä lisää tästä kauneuden näkemisestä ja erityisesti sen sanomisesta. Päästään vähän kehumaankin!


Varsinkin näin blogimaailmassa näkee jos minkälaista kommentointia ja se on välillä aika rankkaakin katsottavaa. Joillekin tuntuu olevan ihan okei heittää nimettömänä loukkauksiksi tarkoitettuja kommentteja ihan tavallisille ihanille tyypeille, jotka ei todellakaan ole niitä ansainneet. Se ei oo okei, ihan sama jakaako palan elämäänsä julkisena vai ei, se ei silti oo okei. Enkä puhu vain itsestäni, sillä olen niiltä pahimmilta itse onneksi välttynyt, mutta tää tuntuu olevan ikävä kyllä aika tuttu juttu monelle bloggaajalle.

Mutta vastapainoksi sitä kuulee myös paljon hymyä nostattavia kauniita kommentteja teiltä ihanilta tyypeiltä siellä ja jopa ihailuakin, jota voisin itseasiassa just nyt jakaa vähän tähän väliin omalta osaltanikin...


Mä ihailen ja inspiroidun monista upeista ja erilaisista naisista niin blogimaailmassa kuin ylipäätään ympärilläni. Se kenelle haluaisin tässä heittää kehut on Reetta - varsinkin viimeaikaisten postauksiensa perusteella ihan mieletön ja rohkee mimmi kyseessä! 

Ei olla Reetan kanssa koskaan tavattu, mutta olen jo pidemmän aikaa ihastellut ja seuraillut somessa. Hyviä tärkeitä ajatuksia ja pukee ne taitavasti sanoiksi, oikeita elämänarvoja ja kaunis kroppa jota ei pelkää näyttää ja kantaa sen niin kuin pitääkin. Reetalla on esimerkiksi rohkea postaus, jossa vertaillaan realistisesti niitä epäonnistuneita ja onnistuneita kuvia itsestään uikkarit päällä. Ja upealtahan tää mimmi näyttää, mutta huomaa myös, että sitä kauneutta on siellä sisälläkin.

Suosittelen todellakin tsekkaamaan lisää Reetan meininkiä hänen inspiroivista somekanavista ja blogista, näissä kuvissa on vain vähän esimakua niistä. 


Mä kannustan sua nyt kehumaan sun suosikkibloggaajaa, lähikaupan aina hymyilevää kassatyöntekijää, omaa maailman parasta äitiä tai vahingossa löytynyttä sielunsiskoa. Miksi just se kyseinen tyyppi on niin mahtavan ihana persoona? Nyt saa kehua!

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Mua aina mietityttää kun nään jonkun ilkeen kommentin - joko omassa tai toisen blogissa - et mikä on saanu tän ihmisen kommentoimaan siihen malliin. Onko se teksti oikeesti iskeny siihen malliin et pitää laitaa ilkeetä kommenttia vai onko se vaa hauskaa ilkeillä? Kehujen antamisesta tulee muutenkin paljon parempi mieli kuin siitä herjaamisesta.
  Tää sun teksti oli tosi hyvin kirjotettu :) Oon ite ihaillu Reetan blogia jonkin aikaa ja se on kyllä upea. Samoin myös Reetta itse ja sinäkin. Sun blogia on ihana lukea. Ihailen sun tapaa kirjottaa sekä kaikki kuvat on aina vaan upeempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sama juttu, en vaan pysty ymmärtämään sitä järjen juoksua, että kokee tärkeeks alkaa jotain ilkeyksiä kirjoittelemaa hyvässä lykyssä ihan tuntemattomille ihmisille! Ja ikävä kyllä oon huomannut, että joidenkin mielestä vaan on ok ja jopa ''suotavaa'' arvostella ihmisiä jotka on itsensä edes vähän julkisuuteen asettanut, koska ''mitäs on naamansa julkiseksi laittanut''... En vaan oikeesti ymmärrä tällästä! Kehujan antaminen taas antaa sille kehujallekin hyvän mielen ♥

   Kiitos todella paljon kauniista sanoista! ♥ Joo Reetta on kyllä tosi inspiroiva, ansaitsee joka sanan tästä!

   Poista
 2. Aivan ihana postaus ja jotenkin tosi tyylikkäästi toteutettu yhteistyö. :) Itellenikin tuli hyvä fiilis kun joku toinen kehuu toista!

  Aivan superkivaa päivää sulle ja jatka kivan blogin kirjoittamista. <3

  www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos hurjasti! ♥ Samat sanat sinne! :)

   Poista
 3. mä oon niin samaa mieltä Reetasta sun kanssa! Mielettömän rohkea mimmi ja mulle ainakin yks suurista esikuvista bloggaajana :)

  VastaaPoista