Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJOJEN PAKETOINTIA


Mun joulupaketit näyttää tänä jouluna tältä! Näistä tuli aika kivoja - kaikkien niiden ihanien glitteripakettien rinnalla aika symppiksiä.


Ja sen lisäks vielä edullisesti, sillä kaikki muu löytyi kaapista paitsi tuo juuttinaru ja pakettikortit parilla eurolla Tigeristä. Ruskea paperi on oikeasti sitä remppapaperia jota levitetään ympärilattioita kun maalataan seiniä ja siitä sitä meille olikin jäänyt iso rulla yli. Valkoista maalia löytyi myös ja nuo valkoiset pikkuiset kuuset on tehty samasta helposta soodataikinasta kuin nämä meidän kuusen koristeet. Levitin paperin lattialle ja aloin huiskia maalia, josta sitten alkoi mun joulupaperi syntyä.


Halusin jotain suloista, itsetehtyä ja mun koko tyyli joulusisustuksessakin on tänä vuonna ollut tälläinen joten sillä teemalla jatkettiin paketoinnissakin. Lahjoja lähtee perheelle ja Topille, niin pehmeitä kuin koviakin paketteja. Ja mä lähden jo huomenna kotikotiin joulunviettoon - tuntuu ihan hullulta kuinka pian jouluaatto on jo tässä!


Mites, mennäänkö teillä glitterillä ja kiiltävällä paperilla vai jollain maanläheisemmällä tyylillä?

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Ihania paketteja! Meillä mentiin sekä ruskealla paperilla (jossa on punaisia kuvioita) sekä valkoisella paperilla, jossa on kultaisia lehtiä. Hiukan erilaista tänä vuonna, mutta nää sun tekemät on kyllä aivan ihania! Pitää taas ens vuonna itekki panostaa enemmän ja tehdä itse useammat, jotenkin into oli tänä vuonna paketointiin ihan täysin kadoksissa :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Kuulostaa (ja kuvastakin näytti!) ihannille sunkin! No joo joulu tulee joka vuosi! :)

   Poista
 2. Mä oon ostanut punaista paperia jossa sydämiä sekä tuollaista rusehtavaa paperia punaisilla ja hopeisilla raidoilla :) nuo sun on kyllä kauniit!

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita paketteja! :o Itse tulee paketoitua aina vaan suht tylsiin kaupan "valmis"papereihin, mutta rusetteihin yritän aina panostaa :)

  http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) No mutta kuule, niistä tule ainakin takuusti joulufiilis! :D Rusetit kuulostaa hyvältä!

   Poista
 4. Ihan sairaan söpöjä paketteja! Mä en oo ehtinyt panostaa pakettien ulkonäköön ollenkaan, mut ens vuonna sit pitää ottaa kaikki aseet käyttöön :D Tykkään enemmän just tollasesta maanläheisemmästä tyylistä ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla että on mieleen tälläinen :) Jep, onneksi joulu tulee joka vuosi!

   Poista
 5. Ihanan erilaisia paketteja! Itse oon taas mennyt ihan vain kaupan papereilla ja nauhoilla, mutta ensi vuonna voisin melkein kokeilla jotain erilaista :-)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin rustiikkisempaa paketointia :)

  http://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista