Sisällön tarjoaa Blogger.

GET CLOSER! + HUGO BOSS ARVONTATuoksut on lopulta aika tärkeitä, sillä niihin linkittyy aina paljon myös muistoja. Mieleen voi tulla muistoja eri ajoilta, jolloin itse käytit jotain tiettyä tuoksua paljon tai ehkä jollain toisella oli käytössä tuoksu, joka vain vie elävästi johonkin tiettyyn hetkeen vuosienkin taakse. Tuoksut on kuin muistoja pienissä kauniissa lasisissa pulloissa, jotka muistuttaa parhaista hetkistä yhdellä suihkautuksella. Pääsin Hugo BOSS'n kanssa yhteistyössä kertomaan omia ajatuksiani tuoksun viettelyksen hetkistä heidän uuden The Scent for Her -tuoksun kautta.


Monelle ehkä tuttua jo jonkin aikaa kestäneestä parisuhteesta, että mihin se treffien jännittävä kutkutus ja toista varten laittautuminen jäi? Entä mitenkäs ne suudelmat nopeiden pusujen sijaan?

Mutta ei sen tarvii mennä niin, yhtä hyvin voi tätä tehdä pidemmässäkin parisuhteessa. Käydään yhdessä treffeillä ja yllätetään - tehdään jotain kaavasta poikkeavaa ja miksi treffit olisi vain deittailuvaiheen juttu? Laittaudutaan kivasti ihan muuten vaan ja jätetään puhelimet ja somekanavat kiinni - kaunis huulipuna, pari suihkausta lempituoksua ja nautitaan toisen seurasta. Ja miksi ei voitaisi vaihtaa takaisin pitkiin suudelmiin silmät kiinni?


Me ollaan Topin kanssa käyty taas muutamilla treffeillä ja sovittukin, että silloin ei selata mitään uutiskanavaa tai Instagram -feediä puhelimella, vaan keskitytään kuuntelemaan toisiamme ja olemaan läsnä. Voidaan käydä syömässä testailemassa uusia ravintoloita, ehkä joskus ihan vaan pelkillä jälkkäreilläkin tai sitten ihan vaan tehdä jotain yhdessä, ei sillä oikeastaan oo väliä, että mitä se on. Ehkä parhaiten tuollaisista hetkistä on jäänyt mieleen ne talvipakkasessa ulkona katulampun alla annetut suukot, jotka pikkuisen lämmittää kylmässä, eikä oo edes kiire sisälle kun se toinen vaan on siinä. Ja tälläisistäkin hetkistä muistaa miltä se toinen tuoksui. Näitä pakkashetkiä lisää tälle talvelle kiitos!


Hugo BOSS'n uusi The Scent for Her -tuoksu pääsi heti mun suosikkien kärkeen ja on sattumalta täsmälleen sellainen tuoksu josta pidän ihan todella paljon! Se on tosi raikas ja persikkaisen makea, mutta kuitenkin naisellinen tuoksu. Tuoksussa yhdistyy valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka ja pehmeä kaakaopapu. 

''Viehätyksestä viettelyyn, päätyen lopulta koukuttavaan riippuvuuteen.'' 

Tuoksusta on myös oma versionsa miehille ja nämä tuoksut toimii ihanasti yhdessä. Ja ensimmäinen asia jonka miesten tuoksua nuuhkaistuani sanoin olikin, että tuoksuu ihan komealle miehelle! Tykkään näistä molemmista tuoksuista itse tosi paljon ja mielellään kyllä voi sujauttaa tuon miesten tuoksun Topin joulupakettiin... Molemmat tuoksut ovat saatavilla mm. Sokoksilla.


Tässä siis aika vahva kaksikko joululahjoja ajatellen ja nyt joku teistä voi voittaa vastaavan tuoksupaketin itselleen tai lahjaksi. Osallistua voit kertomalla oman tuoksutarinasi kommenttikentässä ja jättämällä sähköpostiosoitteesi! Aikaa on tasan viikko, eli 6.12 on viimeinen päivä osallistua. Arvonnan tarkemmat säännöt ja ohjeet löydät täältä. Paketista löytyy 1 x The Scent sekä 1 x The Scent for Her -tuoksut.

''Tuoksut ovat kuin vahva ja tasa-arvoinen pariskunta – kummatkin puoliskot tuovat omat vahvuutensa suhteeseen.'' 
- Jason Wu

xx Marianne

Yhteistyössä BOSS

96 kommenttia

 1. Mun poikaystävä on käyttäny jo vuosia samaa hajuvettä. Itseasiassa juurikin yhtä bossin tuoksua;) Sitä hän on käyttänyt ihan yhteisistä alkuajoistamme asti enkä oo kyllästyny siihen yhtään. Päinvastoin tulee usein niin kaikki alkuajat mieleen aina ku ollaan lähössä vaikka syömään ja nuuhkaisen miehen kaulalta tuota tuoksua:')

  VastaaPoista
 2. Iiks unohin sähköpostin!!! :'D nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Itsellä ainakin muistuu tuoksuista mieleen ihmisten lisäksi myös erilaiset paikat. Esimerkiksi ulkomaanmatkoilla yleensä nousee joku tuoksu ylitse muiden ja jos vastaava tuoksu kantautuu nenään ihan täällä kotisuomessa niin kyllä siinä tulee kova kaipuu reissuun! Samoin jos haistaa jonkun hajuvesituoksun jota joku tuttu ihminen käyttää niin silloin alkaa ikävöidä kyseistä ihmistä. Toisaalta hyvä, toisaalta huono..:)

  Osallistun arvontaan. emilia096@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, mun ja mieheni tuoksutarinat on yksinkertaiset. Hänellä on Diesel ja itselläni on CK tällä hetkellä käytössä. En ole hetkeen panostanut juurikaan omiin hajuvesiini.

  sähköposti

  VastaaPoista
 5. Boss on tuttu tuoksu miesten tuoksuna, mutta naisten tuoksuna aivan uusi.
  Mukana arvonnassa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mulla on tapana ostaa usein ulkomaanmatkalta joku uusi ihana tuoksu, jolloin aina kyseisen tuoksun haistaessa tulee mieleen se tietty matka ja siihen liittyvät muistot <3 minskuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tuoksut todellakin herättää tunteita. Mulla on hyllyssä vieläkin yksi vuuuuosia vanha hajuvesi jota on suihkautettu juuri baari-iän täyttäneenä aina kun lähdettiin ulos. Ja ihan hitokseen liikaa :D nousee vieläkin niskakarvat pystyyn jos haistan sen hajuveden jollakin :D itse en enää pysty käyttämään kyseistä tuoksua koska siitä on saanut yliannostuksen. :D

  Vastapainona taas miesten tuoksuista lacosten tuoksu saa sydämen pamppailemaan, koska oma muru käyttää kyseistä tuoksua ja aina tuosta tuoksusta tulee oma rakas mieleen ja oikein lämmin olo sisälle :)

  caretoshareblog@outlook.com

  VastaaPoista
 8. Avopuolisoni on käyttänyt suhteemme alusta lähti Hugo Bossin tuoksua, jonka valmistus kuitenkin on nyt ilmeisesti lopetettu, tai ainakaan sitä ei löydä mistään muualta kuin jostain hyvin harvoista ulkomaisista nettikaupoista. Kyseinen tuoksu muistuttaa kaikista mukavista yhteisistä hetkistämme ja tilasinkin sitä hänelle hänen viime syntymäpäivänään lahjaksi varastoon, sillä en tahdo sen loppuvan. Kyseiseen tuoksu sopii hänelle täydellisesti. annabellaa.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hugo Bossin tuoksut ovat ainakin avopuolison lemppareita heittämällä!
  Olin kokonaan unohtanut erään hänen tuoksunsa, ennen kuin löysinkin sen uudestaan pienen ajanjakson jälkeen. Yhden painalluksen suihkautin ilmaan ja alkuajat palasivat heittämällä mieleeni. Onneksi löysin sen uudelleen, jotta pääsen siitä ihanasta tuoksusta taas nauttimaan :))

  siniturunen@outlook.com


  VastaaPoista
 10. Sain ensimmäisenä yhteisenä joulunamme poikaystävältäni lahjaksi Bossin hajuveden ja se on ollut siitä asti lempparituoksuni :) Tuoksu on itsessään ihana, mutta siitä tulee myös mieleen mahtavia muistoja ja tilanteita.

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Olen ostanut miehelleni tuon Hugo Bossin tuoksun ja täytyy sanoa, että se on tosi miehekäs mutta ei kuitenkaan tunkkainen. Naisten tuoksua en ole käyttänyt. Olisi kiva voittaa ja todeta kuinka hyvin ne sopivat keskenään. Mukavaa joulun alusaikaa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Anonyymi11/29/2016

  Luokallani oli joskus muutamia vuosia sitten yläasteella eräs poika, joka käytti aina liikaa hajuvettä ja se ei ollut mitenkään mieluista, sillä siitä sai päänsäryn vaikka tuoksu olikin hyvä. Viikko takaperin kuitenkin olin kiertelemässä kaupoilla ja ohitseni käveli eräs minulle tuntematon mies, jolla oli samantuoksuinen hajuvesi, jota oli myöskin aivan liikaa (ohitin miehen pikaisesti n. 2 m etäisyydeltä) Ihan jouduin pysähtymään ja miettimään, että mistäs tämä olikaan niin tuttu ja sen muistaessani sainkin kunnon flashbackin yläasteen luokkahuoneeseen ja muistelin onnellisena ja vähän haikeana mun superkivaa luokkaa ja koko sitä aikaa. Ihana kamala yläaste ja liian voimakas hajuvesi <3

  e.juhala@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Muistan kuinka ylä-asteella nykyinen poikaystäväni kiinnitti aina huomiota Christina Aguilera By Night -hajuveteen, jota käytin silloin koko ajan! Kyseinen hajuvesi tuo paljon muistoja mieleen..

  susanna.paappanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. En oo viime aikoina käyttänyt juuri tuoksuja, mutta mulla oli yläasteella sellainen Seppälän super makea kookostuoksu. Välillä törmään samanlaiseen ja tulee niin ne ajat mieleen, hyvässä ja pahassa :D Ihana tuoksumuisto on myös aurinkorasvan tuoksu! Siitä tulee mieleen lapsuuden kesälomamatkat :-) kaikkionhetkentassa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. mullakin kaikki aiemmin käyttämäni tuoksut tuo mieleen ne vanhat ajat! siitä syystä jotkut niistä vanhoista tuoksuista on nykyään iso not, ei millään vois enää tänä päivänä niitä käyttää.. :-D tänä päivänä suosikki tuoksu on ehdottomasti jokin zaran vanha hajuvesi, jota parempi puolisko käyttää ja näin kaukosuhteessa elävänä on aina ihana palata hänen luokseen ja siihen tuttuun ja turvalliseen tuoksuun ❤️

  nooraksu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. meillä on tapana aina reissuun lähdettäessä (lentokentältä siis) ostaa uudet tuoksut. jokaisesta ulkomaanmatkasta on siis oma tuoksunsa ja eräs calvin kleinin tuoksu varsinkin muistuttaa vahvasti kreikan matkasta pari vuotta sitten. jokaisella tuoksulla on siis oma tarinansa, niitä käyttäessä aina vähän palaa takaisin :)

  emmacharlottakarki@gmail.com

  VastaaPoista
 17. I have this one and I love so muchhhh!
  It's amazing*
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 18. Tuoksutarinoita löytyisi ties kuinka monia! Eräs hajuvesi muistuttaa vuosien takaisesta Italian matkasta perheen kanssa, toinen tuoksu taas tanssi(bile)illoista aikuisuuden kynnyksellä. ystäväni tulevat taas mieleen muutamista eri hajuvesistä, sekä yksi vanhempi tuoksu tuo heti mieleen avopuolisoni :)
  Hauska muisto on myös kotirappumme tuoksusta, joka välillä tuo isovanhempien kyläilyn mieleen. Tosin kuuluvathan ne samaan talonyhtiöön... :D

  sinsku94@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Ihastuttava postaus ja loistokkaasti otetut kuvat! ♥ Ja kyllä se vain niin on että vaikka olisikin pitkä parisuhde takana - kuten esimerkiksi minulla - niin se ei tarkoita sitä etteikö voisi laittautua, käydä treffeillä ja vain nauttia toisen seurasta :)

  VastaaPoista
 20. Hieno postaus. Kesken työpäivän on ihana havahtua kahvin tuoksuun... Päiväkahvit!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Hattara11/29/2016

  Parhaat muistoni tuoksuihin liittyvät lapsuuteen, kun mummolassa ehkä odotetuin juttu pienelle Hattaralle oli päästä tuoksuttelemaan mummon upeita hajuvesipulloja, joihin koskeminen oli ehdottomasti kielletty, sillä tuoksut olivat niin kalliita. Joka kerta sain valita yhden tuoksun jota ihan pikkuriikkisen suihkautettiin kaulalle. Ja kyllä siitä sitten oltiinkin ylpeitä :) vaaleanpunainenhattara(a)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ehkäpä epämiellyttävä tuoksutarinani on, kun menetin hajuaistini vähäksi aikaa :/ En haistanut vahvimpiakaan tuoksuja kosmetiikkaosastolla! POsitiivinen tuoksutarina on, kun eräässä kisassa voitin Biothermin ihanan tuoksun, josta tulikin sitten arkisuosikkini!
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Dior Savage miestentuoksusta on ihan tosi paljon kaikkia hauskoja ja ihania muistoja! Löyty kyseinen tuoksu vähän reilu vuosi sitten Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun olin lähdössä Pariisiin ja vannotin samassa äitille, että kun mä joskus sitten seurustelen vakavasti jonkun kanssa, niin poika tulee käyttämään just sitä hajuvettä, mikään muu ei käy! Reissun jälkeen oon käyny useita kertoja Emotionissa suihkuttelemassa sitä huumaavaa miesten tuoksua pitkin takkeja ja paperiliuskoja, aina haisee kämppä sitten viikon hyvälle! :D drunkpolicy@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ihanimpia tuoksumuistoja on ehdottomasti joulun tuoksut. Vastaleivotut pullat, pipari ja kinkku :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Mieheni osti minulle muutamia vuosia sitten Bossin hajuveden syntymäpäivälahjaksi ja siitä lähtien se tuoksu on tuonut mieleeni kevään ja meidän yhteisen matkamme.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 26. Portugalin matkalla pari vuotta sitten olin kaupassa koittanut jotain hajuvettä käteen sitä ostamatta. Illalla mentiin syömään ravintolaan, jonka tarjoilija vei sydämen mennessään haha. Samana yönä näin ihanaa unta tästä tarjoilijasta ja aamulla lakanat tuoksui hennosti kokeilemaltani hajuvedeltä. Se oli sitten pakko käydä ostamassa:d

  pinjaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Ihana blogi & ihana postaus! Tulen muistamaan aina, miten jännittävää oli käydä ensi kertaa nykyisen poikaystäväni luona. Katsoimme pari elokuvaa, jonka jälkeen yöllä vaihdoimme ensipusumme. Hän käyttää edelleen samaa Hugo Bossin hajuvettä kuin tuona päivänä, mikä muistuttaa noista hetkistä ♥ Olisi paras lahja voittaa tuoksu hänelle!
  rroosa.kooo@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Tuo The scent for her on kyllä aivan ihana tuoksu! <3 Mulla on yks Hollisterin vartalotuoksusuihke, joka kyllä herättää muistoja vaihtovuoden takaa! En sitä enään käytä muuten kuin ehkä joskus kesäisin, mutta se tuoksu tuo mieleen nin monia kokemuksia ja juttuja, joita mä tuolla Jenkeissä koin ja silloin kesänä Suomeen palattua.. :-)

  milla_harju1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Lempparini oli nuoruudessa Escadan kaikki tuoksut. Niistä tulee vieläkin paljon muistoja mieleen, kun joskus tulee tutut tuoksahdukset vastaan :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Mun mies käyttää lacosten challenge hajuvettä joka on aivan ihanan tuoksuinen, eletään kaukosuhteessa mutta aina kun ikävä iskee voin nuuhkia tätä kyseistä hajuvettä T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mun poikaystävä käyttää juurikin tuota Bossin tuoksua, ja siihen kytkeytyy vahvoja muistoja ymmärrettävästi. :)

  veenlaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Anonyymi11/29/2016

  Tuoksut tuovat mieleen muistoja. Mieheni käyttää Hugo Bossin tuoksuja, tämä uutuus olisikin kiva joululahja hänelle. Naisten Bossin tuoksut ovat myös miellyttäviä ja helposti tykättäviä. <3
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 33. On jännä, miten eri tuoksut voivat saada aikaan hyviä ja huonojakin tunteita vielä monien vuosien jälkeenkin. Tuntuu aina jotenkin haikealta, kun ohikulkija tuoksuu joltain tutulta ihmiseltä! Oma hajuvesilempparini onkin yksi Bossin tuoksuista, joka tuo mieleen paljon hyviä muistoja! wiskram@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Victoria11/30/2016

  Vahvin tuoksumuisto on alakoulun opettajani aina käyttämä aika vahva hajuvesi. Jos tämä tietty tuoksu tulee vastaan esim. kaupungilla, tulee hän mieleeni :) vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Olen oikeastaan katsellut tuota the scent for heriä sillä silmällä, nimittäin miehille suunnattu scent on ihan mielettömän hyvän tuoksunen! Lähtis kyllä omaan käyttöön :) tattitv(at)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Itse käytän tuoksuja vähän vuodenajan ja sen hetkisen fiiliksen mukaan, keväisin ja kesäisin tykkään raikkaista ja tyttömäisistä kukkaistuoksuista, kun taas tähän pimeään vuodenaikaan sekä juhliin suihkautan mielelläni jotain vahvempaa, mystisempää tuoksua. Muistan kun suutelimme ensi kertaa poikaystäväni kanssa, sanoin hänen tuoksuvan hyvältä ja se muisto palaa edelleen mieleeni jos saan nuuhkia kyseistä tuoksua uudestaan :')

  browneyessecret@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Omat tuoksumuistot liittyy lähinnä luontoon. Tiettyyn aikaan kesästä tuoksuvat aina tietyt kukat vaikkei ole mitään hajua minkänimiset!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 38. Sain mieheltäni joululahjaksi Lancomen Hypnose tuoksun. Se tuo aina mieheni mieleen ja on suosikkituoksuni! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Anonyymi11/30/2016

  Lukiossa eräs ope käytti Opiumia ja hän annosteli sitä tosi paljon. Koulun käytävillä todella tuoksui voimakkaasti ;) Naurattaa, kun muistelen. Mukaan kivaan arvontaan.
  t. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 40. Anonyymi11/30/2016

  Ihana arvonta! Tuota tuoksua olen kuolannut jo monta kuukautta ja miekkonen on tykästynyt miesten versioon myös kovasti. Äitini käytti vuosikymmeniä sitten Lancomen Tresor hajuvettä.. Siitä tulee hyvin mieleen lapsuus ja kuinka lapsena salaa kävi nuuhkimassa ja suihkuttelemassa kyseistä tuoksua. Ja kiinnihän siitä usein jäi, kun usein tuli kokemattomana tuoksujenkäyttäjänä tupsuteltua aika reippaasti.. :)
  n.honkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Yhdestä hajuvedestä palaa tosi monet muistot mieleen, ja kaikki ihanat illat mitkä muistaa siitä tuoksusta! Hajuvesi on olennainen asia mun mielestä hetkissä, vaikka ei välttämättä muista miltä joku ihminen vaikka tuoksu siinä hetkessä mutta jos on ollu hyvää hajuvettä niin joskus kun haistaa sitä hajuvettä taas niin palaa muistot mieleen! :-D

  viivijosefiinas@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Käytössäni on ollut monta vuotta vain yksi hajuvesi, jonka kanssa on pitkään pitänyt mietiskellä käytänkö enää vain en, koska sen tuoksusta tulee liikaa vain huonoja muistoja huonoista ihmisistä. Ehkä pitäisi vain vaihtaa jo hajuvettä ja saada uusista tuoksuista uusia hyvempiä muistoja. :)

  jennasusanna96@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Erosin poikaystävästäni vuosi sitten, mutta koska kuulumme samaan kaveriporukkaan, näemme viikoittain, välillä päivittäin. Pidin kovasti hänen hajuvedestään ja seurusteluaikoina muistan kuinka aina hänen lähtiessä takaisin inttiin, nukuin koko seuraavan viikon häneltä tuoksuva paita päällä. Nukuin aina paljon paremmin ja oli sellainen turvallinen tunne. Hän tiesi että minun oli aina vaikea nukkua uudessa paikassa, joten hän oli tästä minun "tuoksu" jutusta täysin tietoinen. Kadulla tunnistan heti jos ohikulkijalla on kyseistä hajuvettä ja edelleenkin halatessamme saa juuri tuo tuoksun sydämen pompahtamaan. Liitän muutenkin paljon tunteita ja muistoja juuri tuohon hänen tuoksuunsa. Välillä jopa vetää ihan herkäksi. Tosin nykyään hänellä on toinen hajuvesi, mikä on ihan hyvä juttu. Eipä tule koko ajan kaikkia muistoja mieleen yhdessä ollessa.

  pamikyltsi@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehelläni on bossin tuoksu ja rakastan sitä.

   jonnarawr@hotmail.fi

   Poista
 45. Anonyymi12/01/2016

  Aikku10
  Kauan sitten kun olin teini, ostin omilla, tienaamillani kesätyörahoilla tuoksun jonka nimi oli/on Antilope. Se oli ihana tuoksu, googletin sen kyllä se on vieläkin myynnissä, ei vaan enää tule sitä ostettua. Osallistun arvonataan.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 46. Mulla ei opiskelijabudjetilla ole rahaa uuteen hajuveteen joten olis kyllä tosi kiva ylläri :) Aiemmin käytin Escadan Taj Sunsettia jota ei nykyään löydä enää mistään, joten siinäkin mielessä uusi hajuvesi tulis todella tarpeeseen. Avopuolisolle antaisin tuon miesten version, hän kun ei itse raaski ostaa itselleen tuoksuja. Osallistun siis arvontaan!

  juulia-96@windowslive.com

  VastaaPoista
 47. Okei, ihan ensinnäkin, mahtava arvonta! Kylläpä olisikin huikea palkinto :)

  Ja tämä tuoksutarina on superhassu, mutta ehkä sen voi jakaa kuitenkin. Eli mieheni kanssa ollaan seurusteltu reilut neljä vuotta, ja hänellä on koko sen ajan ollut eniten käytössä Paco Rabannen One Million -tuoksu. Ihastuin tuoksuun heti tavatessamme, ja miehelle olen sitä monesti kehunut. Nykyään hän käyttää sitä harvemmin, mutta aina huomaan kun se pääsee käyttöön ja välillä edelleen siitä kehaisen.
  Viime ystävänpäivän tienoilla oli mies kuitenkin lähdössä reissuun, ja olin jäämässä yksin kotiinpäin. Ystävänpäivänä ennen miehen lähtöä kun tulin kotiin, odotti olohuoneessa suklaata, kukkia ja jättipehmonalle joka tuoksui One Millionilta! Maailman suloisin ja ajattelevaisin lahja! Ja onhan se ihana vara-unikaverikin nyt kun tuoksuukin oikealta :D

  nsurakka@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mä sain vuosi sitten nykyiseltä mieheltäni Diorin hajuveden synttärilahjaksi, vaikka silloin ei edes vielä seurusteltu. Nykyään käytän toista hajuvettä, mutta välillä on pakko vähän nuuhkaista sitä Diorin hajuvettä kun siitä tulee niin hyvin se meidän "alkutaival" mieleen :*)
  Susku646@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Anonyymi12/02/2016

  Hajuaisti on paras aisteista muistoja ajatellen. Tietyn tuoksun haistaessa tulee mieleen muistoja jopa lapsuudesta asti! Toiset ovat haikeita ja toiset iloisia. Tuoksut voivat myös kertoa ihmisen persoonasta ja suihkaus hajuvettä tuo heti lisää itsevarmuutta! :) hhannamaarit@outlook.com

  VastaaPoista
 50. Mä niin muistan ekan hajuveteni, juicy couturen ihana haju. Sen ostinmyöskinekalta ulkomaanmatkaltani, tuo kyllä paljon muistoja mieleen.

  harriet.gripenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Muistan leirikoulumatkalta osteutun tuoksun, maksoi paljon mutta ehdottomasti yksi lemppari.
  jenhy96@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Muistan leirikoulumatkalta osteutun tuoksun, maksoi paljon mutta ehdottomasti yksi lemppari.
  jenhy96@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Mulla tuoksut linkittyvät tosi vahvasti muistoihin, muutama päivä sitten laitoin pitkästä aikaa hajuvettä jota käytin viimeksi viime kesänä ja kaikki muistot vaan ryöppyävät mielee!
  Osoite: kerttusky@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Anonyymi12/03/2016

  Itse käytän bossin hajuvettä.


  jaso.sairanen (at) jippii.fi

  VastaaPoista
 55. Anonyymi12/03/2016

  Mulla tuoksut muistuttavat paljon myös antajastaan. Vielä vuosi sitten oli pari pisaraa jäljellä hajuvettä jonka teiniajan ihastus antoi. Se on hauska miten muistaa antamiseen liittyvän hetken kun suihkautat jonkun muun lahjaksi antamaa hajuvettä - koska tietenkin lahjan saadessasi testaat sitä heti ja näin on hajumuisto valmis :)

  cerppa@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Anonyymi12/03/2016

  Myös minulle tuoksut ovat vahvasti liitettävissä johonkin muistoon, esimerkiksi sen ostotilanteeseen tai johonkin hetkeen josta sen muistan. Oman ikisuosikki tuoksuni, Versacen Bright Crystal Absolun, ostin tyttöjen reissulta Barcelonasta, jossa olin parhaan ystäväni kanssa. Aina kun tuoksautan tätä, palaa mieleeni kaikki ihanat muistot matkaltamme, kun siemailimme sangriaa Plaza Reialin reunalla sijaitsevassa ravintolassa, tai kuinka katsoimme auringon nousua rannalla. Matka oli todella ihana, ja olen onnellinen, että voin joka päivä saada siitä pienen palan tämän hajuveden avulla.

  sirja@live.fi

  VastaaPoista
 57. Anonyymi12/03/2016

  Mulla on tapana ostaa uusi hajuvesi aina lentokentältä, joten monista tuoksuista tuleekin mieleen jokin ihana lomamatka ja kaikki muistot sieltä. :) hanna.linda@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Anonyymi12/03/2016

  Minulle tulee sanasta TUOKSU mieleen aina yksi ihana runo lapsuudestani:

  "Tuoksussa tässä on outoa taikaa.
  Miten voi tuoksua yhtä aikaa:
  hunajalta,
  apilalta,
  raukkauden räiskeeltä,
  suukkosien mäiskeeltä,
  talvelta ja kesältä,
  pikkulinnun pesältä."

  -Kirjasta Uppo-Nallen kootut runot, uponneen kansan lauluja-

  Osallistun runon myötä arvontaan!
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Anonyymi12/04/2016

  Jokainen tuoksu jättää muistojäljen mieleen. Nuoruudesta muistan Escadan makeat tuoksut, opiskeluajoilta Marc Jacobsin Daisyn. Nykyisin kelpaa vain sellainen tuoksu, jossa on jokin twist.

  -Suvi
  suvi_rantala(At)hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Minulla tietystä tuoksusta tulee mieleen tietty ihminen, joten tuoksuilla on kyllä ihmeellinen vaikutus muistoihin. Tämä tuoksupaketti olisi ihana voittaa ja antaa lahjaksi 💗

  - Jenna
  jenna.pek@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Anonyymi12/04/2016

  ei ole vakio hajua ollut pitkään aikaan kunnes tapasin tämän yksilön kaupassa.
  anna,

  annaraippalinna@live.fi

  VastaaPoista
 62. Anonyymi12/04/2016

  Keskellä talvea on tosi jännää huomata, miten joku kukkainen ja kevyt tuoksu (kuten Lacosten Touch of Pink, Escadan tuoksut jne)tuo kesän mieleen! Hajuveden myötä voi melkein tuntea ampiaisten pörräävän, nurmen vihertävän ja auringon lämmittävän paljasta ihoa! Tuoksuilla on kyllä paljon voimaa :)
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 63. Anonyymi12/04/2016

  Lempituoksuni on evidence. Sain sen kerran lahjaksi ja käytän sitä usein. Jenni.kaipio at hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Anonyymi12/05/2016

  Mun tuoksutarina on vanha. Olin vaihdossa Hollannissa opiskeluaikanani. Löysin tuoksun nimeltä Vanilla Fields (Coty). Se oli niin paras tuoksu. Hetkeksi sitä tuli Suomeenkin ja sain täydennettyä varastoni. Ikävä kyllä kyseistä tuoksua ei enää pitkiin aikoihin ole saanut.

  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 65. Olen käyttänyt pitkään samoja tuoksuja, ja uuden tuoksun ostaminen on aina vaikeaa, kun on tottunut siihen tiettyyn tuoksuun. Viimeisin tuoksuni on jo pitkään ollut Gucci II. Tämä uusi BOSSin tuoksu kyllä houkuttelee testaamaan.

  minneanmuruja@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Escadan tuoksu joka muistuttaa ensirakkaudesta. Aina yhtä nostalginen olo tulee!

  pinja.pylvas@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Poikaystäväni on suhteemme alusta alkaen käyttänyt yhtä tiettyä tuoksua, joka on juurikin mieleeni. Muistan nykyäänkin aina suhteemme alkuajat hänen laittaessa tätä tuoksua, joka on nykyään käytössä harvemmin. kokkonen.heini@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Oii pitkään ollu jo harkinnassa poikkikselle uus tuoksu nyt joululahjaksi. Ensitapaamisesta lähtien hän on sitä samaa käyttänyt ja nyt sen lähestyessä loppuaan on yhä harvemmin päässyt sitä nuuhkuttelemaan. Budjettikysymys vaan nyt ollut, saako sen pakettiin ostettua, joten tää olisi kyllä pelastus! jasmin.keinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Oman suosikkihajuveteni on äitini tuonut minulle laivalta joskus monta vuotta sitten ja se sama merkki on käytössäni edelleen päivittäin :)

  nora.adler@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Itse olen käyttänyt samaa tuoksua jo lähemmäs kymmenen vuotta. Tätä uuttaa BOSSin naisten tuoksua on nyt kehuttu tosi paljon ja voisi olla kiva välillä vaihdella tuoksuja. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 71. Anonyymi12/06/2016

  Minulla on eräs tuoksu josta poikaystäväni pitää paljon. Hän aina huomaa kun käytän sitä, ja siihen liittyy monia rakkaita muistoja. :)
  Haluan kuitenkin jakaa erilaisen muiston lapsuuteni liittyen. Minulla oli pienenä hattarahajuvesi, ja otin sen mukaan aina kun menin kylään serkkuni luokse. Hän ihastui tuoksuun ja suihkutti sitä aina kyläilessäni huoneensa ihan täyteen niin että pyörtyminen oli lähellä. Oli melkoinen tuoksupommi! :D Mutta tuoksun haistoi koko kyläilyn ajan, joten aina tämän tuoksun haistaessani tai sitä ajatellessani tulee mieleen serkkuni ja meidän hauskat lapsuuden muistot! <3 Ja samalla on huvittavaa kuinka tuoksumieltymykset ovat muuttuneet lapsuudesta, sillä nykyään en pystyisi millään käyttämään niiiiin makeaa tuoksua. :D katri.korpunen@outlook.com

  VastaaPoista
 72. Rakastan hajuvesiä ja niitä löytyy monia erilaisia. Toi BOSSin uutuus kyl on tosi hyvän tuoksunen. Kerran laitoin uutta vaniljantuoksuista hajuvettä ja lähdin koululle. Käytävällä tuli vastaan yksi miespuolinen kaverini ja alkoi ihmettelemään, mikä tuoksui niin hyvälle. Sitten jouduin myöntämään, että ehkä uusi hajuveteni. Nauroimme asialle ja hän kävi vielä tuoksuttelemassa tuoksua vielä toisen kerran samana päivänä :D janze-92@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Anonyymi12/06/2016

  En ikinä ennen oikeastaan panostanut parfyymeihin ennen kuin tapasin poikaystäväni :) Sain viime jouluna lahjaksi kumppaniltani Davidoffin "Cool Water - Sea Rose" eau de toiletten, jonka jälkeen ostin ensimmäistä kertaa itselleni kaksi parfyymia, joita en ollut edes koskaan testannut kaupassa, vaan tilasin ne netistä hyvien kokemusten ja arvostelujen perusteella - Marc Jacobsin Daisy Dream EdP ja Yves Saint Laurentin Black Opium. Tunnen oloni aina paljon ryhdikkäämmäksi ja kannan itseäni arvokkaammin parfyymia suihkuteltua, kuitenkin säästäväisellä kädellä. Parfyymit ovat aarteitani joista tulee hyvä mieli synkkinäkin aamuina! Tänä jouluna aion antaa poikaystävälleni lahjaksi taasen Viktor & Rolfen "Spicebombin", mikä on Black Opiumin tapaan gourmand-tuoksu, mihin olemme molemmat ihastuneet viime vuoden aikana.

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 74. Lapsena olin jatkuvasti äidin hajuvesipullojen kimpussa. Varmasti tunnistaisin tuoksut edelleen, mutta luulen ettei niitä enää valmisteta. Itselle on ollut haasteellista löytää viimeaikoina hyvää tuoksua, sillä pidempi hajuvesien tuoksuttelu kaupassa on aina migreenin paikka. The Scent for her tuoksu kuulostaa hyvältä ja sitä on moni kehunut, joten mielelläni ottaisin paketin vastaan :) riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Anonyymi12/06/2016

  Henna28
  Muutama vuosi sitten ystäväni tuli Thaimaasta lomalta ja toi matkaltaan Escadan tuoksun, hän tiesi, että Escada on mieleuinen, en muista siitä muuta, laitoin sen uuteen laukkuuni jonka äiti oli ostanut ja lähdin kotiin, kotona avasin laukun ja uusi tuoksu sekä laukku olivat pilalla, iso pullo oli mennyt tuusan nuuskaksi ja vuotanut kokonaan pilaten nahkaisen laukun, olin niin surullinen etten saanut sanaa suustani.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 76. Anonyymi12/06/2016

  Itselläni on lähinnä VS:n tuoksuja, mutta löytyy muutama muukin joita käytän säännöllisesti. Ja tämä bossin tuoksu olisi loistava täydennys hajuvesikokoelmaani!
  marjo-v-@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Anonyymi12/06/2016

  ensimmäinen tuoksu kokemus jonka muistan on saamani hajuvesi 18v synttäreille ja sitä laitoin illan pippaloihin ja tästä tuoksusta tulee aina mieleen nuoruus ja vapaus =)

  kristiina_sikanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Tykkään tosi paljon eri tuoksuista ja escadan tuoksuja olen paljon käyttänyt.mukaan hienoon arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Tapasin hänet baarissa. Tapaaminen jäi valitettavasti siihen yhteen iltaan ja vaikka en illasta kaikkea muista niin hänen tuoksunsa jäi vahvasti mieleen. Puoli vuotta myöhemmin tapasimme sattumalta samassa baarissa ja se sama tuoksu erottui hänestä. Outo päättäväisyys nousi pintaan ja halusin tutustua häneen paremmin. Nyt kohta pari vuotta yhdessä ja sama tuoksu saa edelleen hymyn huulille ❤

  VastaaPoista
 80. Mä leikin aina lapsena äidin hajuvesipulloilla salaa, mutta kerran onnistuin pikkuhaaverin seurauksena rikkomaan kokonaisen pullollisen hajuvettä päälleni - siinä tilanteessa ei kyllä juuri selittelyt enää auttaneet, kun äiti alkoi ihmettelemään, mihin lempparihajuvesi on oikein kadonnut... :D
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Anonyymi12/06/2016

  Olen seurustellut miesystäni kanssa 2 viikon päästä 6kk ja olisin lahja <3 ihana antaa yhteinen lahja. norppis@netti.fi

  VastaaPoista
 82. Anonyymi12/06/2016

  Ihastuin mieheeni tuoksun takia! thisstoryline(at)gmail.com

  VastaaPoista
 83. Tuoksuista tulee mieleen erilaisia tilanteita.
  pikkulilli@hotmail.fi

  VastaaPoista
 84. No se kun unohdin tuoksun kotiin ja juhlissa ei sitten tuoksuttukaan ;)
  koskenvuori@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Anonyymi12/07/2016

  Tämä kyseinen bossin naisten hajuvesi on omalla joululahja listalla. Tähän tuoksuun törmäsin miesystäväni kanssa sokoksella ja siitä asti olen ajatellut että pakko saada mutta hinta on aika korkea koska olen tällä hetkellä työtön. Tuo mies tuoksu menisi ehdottomasti miesystävälle :) vilma.saarinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 86. Minulla ja poikaystävälläni on viisi yhteistä vuotta takana nuoresta iästä huolimatta (20), ja me ollaan tuoksuttu samalta jo aika monta vuotta! Olisi kiva saada vaihtelua molempien tuoksuun, jos se vaikka saisi meidät taas uudestaan innostumaan treffeilystä ja laittautumisesta ainaisen sohva+netflix combon sijaan. Hajuvedet ja partavedet on ollu meilläkin suosikkilahjoja, ja musta olis jotenki ihana ajatella että molemmat käyttää Hugo Bossin tuoksua samaan aikaan! Piristäisi meidän arkea ❤️

  roosa.posti@gmail.com

  VastaaPoista
 87. ostin pikkuveljelleni ekan "miestuoksun" valmistujaislahjaksi. paneuduin tuoksun ostoon oikein kunnolla ja mun mielestä loppuvalinta oli loistava. vaikka valmistujaisista on yli kaksikymmentä vuotta, tunnistan edelleen ohikulkevan miehen, joka tuota tuoksua käyttää.
  buffy57200@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Olen saanut joskus lahjaksi boss hajuvettä, oli ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 89. Anonyymi12/07/2016

  Boss Woman:a käytin vuosia sitten pitkänkin aikaa. Hyvä perustuoksu. ovaskainenanne@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Sara turkia12/07/2016

  Mulla on ollut aina todella herkkä pää tuoksuille, varsinkin miesten, mutta hugo bossin hajuvedet ja tuoksut yms on ollut sellasia, että niitä käyttävän henkilön kanssa olen selvinnyt ilman pääkipuja. Siksi jos ostaisin hajuvettä miehelleni, ostaisin Hugo Bossia!

  sassuw73@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Kerran menin poikaystäväni luo kesällä ja oli todella kuuma.. Noin viitisen tuntia täydessä, noin 30 asteen lämpöisessä linja-autossa, täydessä auringonpaisteessa.. Noh mun päivän vakiovarusteisiin kuuluu tietenkin hajuvesi ja omistan muutamia (köh, köh) hajuvesiä. No silloinen hajuvesi tuoksui todella hyvälle, voimakkaalle ja viettelevälle. Tavattiin pitkästä aikaa poikaystäväni kanssa kaukosuhteen vuoksi ja ensimmäinen asia jonka hän mulle sanoi oli että "sä tuoksut TODELLA hyvälle, mitä tuoksua sulla on päällä?" ❤️ Siitä syntyi lempihajuvesi ja tuon kuumuuden takia oletin että haisisin hieltä, joten se pelasti ja paljon 😅
  Ps. Tän postauksen kuvat on ihan mielettömän kauniita! 😍

  kaisam.honkonen@luukku.com

  VastaaPoista
 92. Rakastan yli kaiken J'Lon Sunkissed glow'ta eikä sitä saa enää mistään :'(
  Se tuoksu yhdessä mun hurmaavan luonteeni sai yhen miehen pään sekaisin pari vuotta sitten ja kai se vieläkin on vähä sekaisin ;)
  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 93. Itselläni nyt käytössä ysl:n black opium, josta kovasti tykkään. Miehellä Paco Rabannen one million.
  marja.palokangas@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 94. Hugo Bossin femme on yksi niistä harvoista tuoksuista, joita käytän itse. Täydellinen tuoksu! Viimeksi ostin kentältä kolme....

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 95. Anonyymi12/07/2016

  Mun entisen lempihajuveden valmistus on lopetettu, joten uusi olisi etsinnässä! Poikaystävällä on yksi ihana tuoksu käytössä, ja tykkään kun aina sen tuoksun jossain haistaessani hän tulee mieleen. :) Olisi ihana, jos meillä olisi hajuvedet samaa sarjaa, täydellinen joululahja!
  cessi123@hotmail.com

  VastaaPoista