Sisällön tarjoaa Blogger.

UUDEN KODIN RUOKAILURYHMÄ


No tältä se nyt sitten näyttää. Vihdoin ja viimein koko setti aikalailla valmis, tosin muualta täältä uudesta kodista puuttuu vielä muutamia juttuja ja yksityiskohtia, mutta kyllä mä teille pian näytän täältä loputkin ja niitä yksityiskohtia sitten sitä mukaa kun tulee hankittua. Tää ruokailuryhmä ja koko setti on kyllä mun yks lemppariasia täällä!  Näyttää siis suoraan aivan samalta kuin mun kuvitelmissa ja hahmotelluissa piirustuksissa alusta saakka kun muuttoa edes ruvettiin miettimään. Tämä kohta täältä kotoa oli muutenkin mulle aika ykkösprioriteetti koko ajan.

Kaikki on just niin kun mä halusin, ai että jopa tää lamppuhässäkkä, joka on palasista koottu ja palasina erikseen ostettu Clas Ohlsonilta ja säädetty just eikä melkeen keskelle ruokapöytää, mutta onneks löytyy toi oma sähkömies omasta takaa haha. Korkeekiiltoinen pöytälevy ja valkkoiset metallipukkijalat on IKEAsta ja valkoinen ohutnukkainen matto on Sotkasta. Ehkä vähän riskipeliä tää kaikki valkoisuus, mutta kun piti vaan silti saada... Matto on muuten sama kuin olkkarissakin, joten mätsää mätsää. Päädyssä oleva jakkara on myös IKEAsta, mutta itse valkoiseksi maalattu. Kolme tuolia ja noi pienet lampaantaljat on JYSKistä. Pirttipöydän penkki, joita löytyy täältä kaksi kappaletta valkoiseksi maalattuina on Tori.fin kautta löydetty annetaan -osiosta joten ne käytiin hakemassa ihan ilmaiseksi. Peili taitaa olla Tuurista Keskiseltä joskus ostettu, mutta luulisi löytyvän muualtakin. Pöydällä olevat tabletit ja karahvi on IKEAsta, lasimuki Minimanista, valkoinen marmoritarjotin saatu KitchenTimeltä ja saniaispuska poimittu mökkitien varresta.

Mahtuu monta ihanaa tyyppiä syömään mukavasti, näyttää kauniille ja raikkaalle ja kepeälle, pöydän ympärillä pystyy vähän liikkumaankin koska pöytä ei ole kiinni missään ja suurista ikkunoista pääsee valoa ihanasti sisälle. Ihan niin kuin mä toivoin. Ei kai sitä muuta kuin tupareita pystyyn!

Mitä te tykkäätte? xx M

18 kommenttia

 1. Oii tykkään! ♥ Voisin muuttaa teidän nurkkiin pyörimään, haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa kuulla ♥ Hahah :D

   Poista
 2. Oi miten ihanan valoisan ja avaran näköistä!! :) <3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan näköistä, niin freessiä! Mäkin oon pitkään ihaillu tuommoisia lamppuja, pitäis itsekin hankkia samanlainen kuhan vaan keksis minne sen laittaisin :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Nää lamput on kans mun niiin lemppareita! :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! <3

  VastaaPoista
 5. Voi että miten tyylikäs ja niin raikas!♥ Oman tyyppinen ruokailuryhmä myös kyseessä. Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Kivaa kuulla! :)

   Poista
 6. Oi miten kaunis! Tykkään siitä, että on noin paljon valkoista. Se näyttää jotenkin todella tyylikkäältä. Sun banneri on myös ihana!

  http://tavoiteenion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan valkoista ja valoa! :D Kiitokset!

   Poista
 7. Oi että, ompa nätti keittiö! Kelpaisi tuolla itsekin asustella :D

  VastaaPoista
 8. Vitsi miten kekseliästä! Ihana idea ja hyvännäköinen toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos! Kiva kun on mieleen! :)

   Poista