Sisällön tarjoaa Blogger.

PIKAKASVOHOITO

Mä tykkään paljon monikäyttöisistä ja kaksi-asiaa-yhdessä-asiassa jutuista - vaatteissa, sisustuksessa ja mm. lasisista kannellisista söpöistä ''hillopurkeista'', jotka toimii niin juomalaseina, maljakkona, ruuan säilyttämiseen kuin kuljettamiseenkin. Mut nyt ei puhuta niistä, vaan Lumenen pikakasvohoidosta, joka löytyy yhdestä ainoasta tuubista ja joka vie aikaa vain minuutin.


Miltä susta kuulostaisi yhdessä minuutissa ihon puhdistus, kuorinta, pehmeä hoidettu lopputulos ja pieni pala hemmottelua? Ja ei, tää ei oo mikään mainoslause ja ei, vaikka oon saanut tämän tuotteen Lumenelta niin mua ei velvoitettu tekemään tästä minkäänlaista postausta, vaan teen tämän, koska musta tää on aika huippujuttu jonka haluun jakaa teille!


Lumenen Glow Reveal 60 Second Facial lupaa puhdistaa tehokkaasti, kirkastaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi. Se sopii kaikille ihotyypeille (herkälle iholle luonnollisesti hellemmät otteet levityksen kanssa) ja sitä voi käyttää aina, kun nassu tuntuu olevan rentoutuksen ja kirkastuksen tarpeessa. Ja täähän on ihan loistava silloin kun sulla on kiire tai jos sua ei muuten vaan oikeen huvita, kun kaikki ja vähän päälle hoituu yhdellä kerralla. 


Pikakasvohoito on aika raikkaan tuntuinen kasvoilla ja siinä on pieniä kuorintarakeita mukana. Tätä voi levittää kuivalle iholle pyörivin liikkein ja antaa vaikuttaa kasvoilla noin minuutin ajan, jonka jälkeen pestään huolellisesti. Tuoksu on mun mielestä aika unisex eikä mikään kovin voimakaskaan, eli ei tyttömäisen tuoksun pitäis karkottaa miehiäkään käyttämästä ja voi kyllä, Topikin sai tästä jo puoliväkisin osansa.


Jättää ihon kyllä tosi hyvän tuntuiseksi - pehmeäksi, raikkaaksi ja putipuhtaaksi! Eikä iho jäänyt edes kiristelevän kuivan tuntuiseksi niin kuin yleensä tälläisten tehohoitojen jälkeen. Ja myönnetään, ehkä mua vähän houkuttaa tää jo nimenkin puolesta, sillä näin kosmetologiksi opiskellessa aika monissa kasvohoidoissa maanneena jo sana kasvohoito tarkoittaa pientä hemmotteluhetkeä. Ei se vaan voi olla kuin ihana, vaikka sitten minuuttissa! Ihan voisin sanoo että viis kautta viis.

xx M

6 kommenttia

 1. Vaikuttaa kyl kivalta tuotteelta! Mä tykkään tehdä mun kasvonaamiot sun muut itse, mutta vois kyllä kokeilumielessä hankkia jonkun valmistuotteenki vaihteeks :D Tää ainakin kuulostaa aika hyvältä ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehdyt on kyllä kivoja kanssa! Mutta välillä on vaan niin helppoo ja ihanaa laittaa suoraan tuubista valmista :D Kannatan kokeilua!

   Poista
 2. Vaikuttaa ihanan helpolta tuotteelta! Oon jo vähän aikaa miettinyt, että hommaisin jonkun nopean kasvojenhoitotuotteen, joten ehkä tämä menee nyt hankintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Suosittelen, ei mitään moitittavaa :)

   Poista
 3. Pääsin testaamaan tätä jo aiemmin kesällä ja se on jäänyt ihan vakkarikäyttöön. Oon niin laiska naamioiden ja kuorintojen kanssa, että tää pelastaa kyllä monet kerrat! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasinkin sun blogista jo aiemmin! :D Tää on aivan ihana, ei muuta kuin peukkua täältäkin päin!

   Poista