Sisällön tarjoaa Blogger.

VALOKUVAUS JA SOSIAALISEN MEDIAN SISÄLLÖNTUOTANTO


Valokuvaus ja some on se juttu, jonka osaan ja josta haluan jakaa sitä osaamista myös siinä jeesiä tarvitseville. Tarjoan kolmenlaista kuvaus-/somepakettia, joista voi koota itselle ja omiin tarpeisiin sopivan setin. Laita vain rohkeasti viestiä niin katsotaan yhdessä mikä olisi just sulle paras valinta.


1. VALOKUVAUS (TUOTEKUVAUS & HENKILÖKUVAUS) / Sisältää valokuvauksen, sovittu määrä valmiita valokuvia sähköisesti toimitettuna.

- Saat kauniita ja ammattimaisia sinun tyyliisi sopivia valokuvia käyttöösi esim. markkinointiin sekä some-tileille. Myös muunlaiset kuvauskeikat ja -pyynnöt otan mielelläni vastaan, joten laita vai viestiä tulemaan ja kerro ideastasi! 


_____________________________________________________________________


2. SOME STRATEGIA + KONSULTOINTI / Luodaan yhdessä sinulle/yrityksellesi some strategia (pdf.) ja konsultoin sinua siinä, kuinka saada somesta kaikki hyöty irti. Olen sinulle apuna, mutta kaikki julkaisuvastuu jää sinulle. Voidaan yhdistää valokuvaukseen, jolloin saat myös ottamani kuvat käyttöösi.

- Saat tietoa ja taitoa some-kanavien hallintaan, päivittämiseen, tuloksien seurantaan ja paljon vinkkejä ja tietoa siitä, mitä kaikki tarkoittaa. Voidaan yhdistää kohtaan 1.


_____________________________________________________________________

3. ULKOISTETTU SISÄLLÖNTUOTANTO + VALOKUVAUS / Sisältää valokuvauksen, sovittu määrä valmiita valokuvia sähköisesti toimitettuna, some strategian luomisen, Instagram- sekä Facebook -tilien päivittämisen sovittu määrä viikossa ja sovituista aiheista sinulle räätälöidyn some strategian pohjalta. Sinun ei tarvitse huolehtia some-kanavien päivittämisestä lainkaan, vaan hoidan sen täysin puolestasi.

- Saat kauniita ja ammattimaisia valokuvia käyttöösi markkinointiin sekä some-kanaviin, aktiivisen some-kanavien päivittämisen, tuloksien seurannan, laadukkaan ja visuaalisesti kauniin sisällön some-tileillesi niin, että teen sen täysin sinun puolestasi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä lainkaan, saati käyttää siihen omaa aikaasi tai osaamistaan.Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla marianne.saarinen@windowslive.com

xx Marianne
Psssst! Voitin myös 14.4.2018 Kattilahallilla Inspiration Blog Awards ''Vuoden kuva'' -kilpailun!