Sisällön tarjoaa Blogger.

KUKA?


Maanläheisistä arvoista ja luonnosta nauttiva visuaalinen sielu - näin kuvailisin itseäni. 

Haluan luoda jotain kaunista ja jotain, joka saa ajattelemaan, niin tekstien kuin kuvienkin muodossa. Tämä on paikka jossa voin ja sinä voit levähtää ja voimistua, inspiroitua ja inspiroida. Nauttia ihan vain olemisesta ja elämästä.

Olen valokuvaaja Jyväskylästä ja minulla on useamman vuoden osaaminen sosiaalisen median parissa työskentelystä - löydät minut Instagramista nimellä @mariannesaarin.

Juureni ovat kuitenkin maalla ja kotipaikkani sijaitsee pienen pienellä kylällä Keski-Suomessa, aivan metsän laidalla. Siellä on ihmisen hyvä olla, hengittää ja rauhoittua. Sieltä myös omat arvoni pohjautuu - voit lähteä metsästä mutta metsä ei lähde sinusta.

Rakastan aamun hiljaisia tunteja, hyvää luonnonkosmetiikkaa, puhtaita pellavalakanoita, itse tehtyä kardemummapannukakkua ja valon heijastuksia olohuoneen seinällä. Vuosi vuodelta enemmän ajatus ''vähemmän on enemmän'' tuntuu yhä paremmalta ja tavallinen arki on sitä parasta elämää. Pyrin tekemään ekologisempia valintoja joka päivä enemmän ja kunnioitan suuresti kotimaista työtä ja vastuullisia arvoja. Sen vuoksi haluan nostaa näitä teemoja esiin, sillä ne ansaitsee tulla huomatuksi.

Kiitos kun tulit, hyviä lukuhetkiä.

Marianne

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ellen toisin mainitse, joten ethän kopio niitä ilman lupaani.