Sisällön tarjoaa Blogger.

KUKA?


Rento ja hyväntuulinen visuaalinen sielu, vähän hassu ja aika herkkäkin - sellainen tyyppi löytyy täältä. Oon parikymppinen valokuvaaja ja intohimoinen some-osaaja, joka rakastaa kauniiden ja tunnelmallisten fiilisten luomista niin valokuvien kuin tekstien muodossa. 

Haluan luoda jotain kaunista ja jotain, joka saa ajattelemaan. Haluan, että tämä on paikka jossa voin ja sinä voit levähtää ja voimistua, inspiroitua ja inspiroida. Nauttia ihan vain olemisesta ja elämästä.

Rakastan luonnonkosmetiikkaa, pyrin tekemään ekologisempia valintoja joka päivä enemmän, nautin hyvistä aamupaloista ja aamun hiljaiset tunnit onkin ihan lemppareita, oon sitä mieltä että ''ei se määrä vaan se laatu'' pätee melkein kaikessa ja uskon, että hyvin pitkälle mitä vain voi saavuttaa jos niin tarpeeksi haluaa ja on valmis näkemään vaivaa sen eteen.

Lyhyesti, olen sellainen monitoiminainen. Teen bloggaamisen lisäksi töitä yrittäjänä sekä sosiaalisen median ja valokuvaamisen että raakakakkujen parissa. Olen myös vaatekaupanmyyjä sekä kosmetiikkamyyjä. Samalla haaveilen visualistin/somistajan ammatista, sillä se voisi olla sellainen työ, jota haluan isona tehdä. Kuka tietää, mitä kaikkia mahdollisuuksiai elämä tuo eteensä - pitää vain napata parhaat päältä.

''Do what makes your soul shine''

xx Marianne

Kamera: Canon EOS 50M

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ellen toisin mainitse, joten ethän kopio niitä ilman lupaani.