Sisällön tarjoaa Blogger.

LUONTOA KUNNIOITTAVAT YÖUNET / KOTIMAISET ECO GREEN PEITOT JA TYYNYT + ALEKOODI

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Univision ja Indieplacen kanssa.


Arvostan luontoa, ekologisuutta, kierrätystä sekä kotimaisuutta, mutta toisaalta myös laatua ja mukavuutta. Joku voisi luulla, että näistä pitäisi valita kummalla puolella on, mutta totuus on se, että usein nämä kaikki arvot voi hyvinkin kulkea käsikädessä.

Etenkin tässä tapauksessa.


Meillä ollaan nukuttu viime yöt ympäristöä ja luontoa kunnioittaen Univisio Eco Green -peitoilla ja tyynyillä. Ne on ihanan lämpimiä, juuri oikealla tavalla muhkeita ja sopiman pehmeitä. Eco Green -tyyny sopii erityisesti kyljellään nukkuville.

Ja mikä parasta, Eco Green -tuotteet on valmistettu ekologisuus mielessä - niissä käytetty kangas ja kuitu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Ihan todella hienoa! Näin tuotteiden valmistamiseen kuluu paljon vähemmän raaka-aineita ja samalla tuotteiden ympäristöjalanjälki pienenee.

Nämä on myös vastuullisesti suomalaista työtä ja avainlippumerkittyjä - se on merkki siitä, että tuote on kotimainen ja työllistää ihmisiä nimenomaan täällä meillä Suomessa. Tuotteet ovat myös tutkitusti allergia-ja astmaturvallisia, joten sopivat myös herkemmille.

Tässä lainaus Univision verkkosivuilta:

''Tehtaamme ja yrityksemme pääkonttori sijaitsevat Jämijärvellä järvenrannalla ja työllistävät noin 20 ammattitaitoista ja työlleen omistautuvaa henkilöä. Meille laatu ja laadunvalvonta on tärkeimmässä asemassa tekemisessä, se on käsin kosketeltavissa tehtaan kaikissa työpisteissä. Jokainen tyyny, peitto ja muu tuote kulkee ihmiskäsien sekä -silmien kautta. Toimintamme tärkein pilari on kotimaisuus.''


Univisio Eco Green -peittoihin on tosi mukavaa kääriytyä ja mielestäni nämä on oikeastaan aika kauniit - aaltoileva tikkaus ja pehmeä tuntuma on tosi miellyttävät sekä silmälle että iholle.

Luonto on mulle hyvin tärkeässä roolissa ja haluan pitää siitä huolta. Jokaisen pitäisi tässä maailman tilassa arvostaa sitä ja pitää niin hyvänä kuin suinkin voi. Luonnossa kaikki on kaunista, se on oikeasti ehkä ainoa paikka jossa voi rauhoittua niin kokonaisvaltaisesti ja siellä tuntee elämän. Sen vuoksi haluan tuoda luonnon myös makuuhuoneeseen mm. valitsemalla ympäristöä kunnioittavia tuotteita, luonnon muotokieltä, maanläheisiä sävyjä ja materiaaleja.

Nämä on itseasiassa viimeiset kuvat meidän nykyisestä makkarista, sillä me muutetaan pian. Kaupungin sivuja lainaten ''ekologiselle ja luovalle asuinalueelle'', johon pääsen sisustamaan makuuhuoneen entistä ihanammaksi ja edellä mainittuja teemoja mielessä pitäen. En malttaisi odottaa, tuntuu tosi hyvältä juuri nyt.

Mitä luonto merkitsee sinulle?


Saan ilolla myös jakaa teille alekoodin koskien näitä Univision Eco Green -tuotteita - koodilla MARIANNE20 saat -20% Eco Green -tuotteista Univision verkkokaupasta. Koodi on voimassa vain viikon, eli 27.2.2020 saakka.

Tiesitkö muuten, että vähintään tyyny kannattaa uusia noin kahden vuoden välein?

Kauniita unia ja parempia valintoja toivoen,

xx Marianne

6 kommenttia

  1. Siis aivan super kauniit nää kuvat!! Vau!<3

    VastaaPoista
  2. Tulin vain sanomaan, että nämä postauksen kuvat ovat uskomattoman kauniita! Vau!

    VastaaPoista
  3. Ihan samaa tulen hehkuttamaan kuin edelliset, upean raikkaita kuvia!

    VastaaPoista