Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRJE VUODELLE 2020

Hei 2020,

Takana päin oleva vuosi on ollut hyvä. Rakkauden täyteinen, lempeä ja kaikkien itkujenkin arvoinen. Vuoteen 2019 mahtui niin kihlaus, työpaikalla eteneminen ja siellä vastuun saaminen kuin myös päätös sivutoimisen yrityksen lopettamisesta neljän vuoden jälkeen. Vuoden täydeltä iloja ja myös jonkin verran murheita, mutta kaikki on nyt aika kohdillaan ja tulevaisuus tuntuu hyvältä. 

Olo on toiveikas.

Vuoteen mahtui paljon hyviä hetkiä ja muistoja, mutta otan sinut 2020 todella mielelläni vastaan. En malta odottaa mitä tuot tullessasi.


Mielessä on alkanut hahmottua se, mihin haluan tulevaisuuttani ja uutta vuotta johdattaa. Edelleen toivon lempeyttä ja seikkailuja, rauhallista eloa ja kiitollisuutta jo olemassa olevasta. Toivon myös luovaa mieltä ja aikaa itselle. Hyvinvointia ja hyviä yöunia. Toivon pysyvyyttä, asettumista ja pitkäntähtäimen suunnitelmia. Suukkoja ja onnea. 

Toivon, että osaan kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin, tehdä parempia valintoja monellakin saralla, osaan olla rohkea, muistan nauttia pienistä hetkistä ja tartun myös toimeen niitä hetkiä itse luodakseni. 

Tuothan 2020 tullessani ainakin nämä?xx Marianne

8 kommenttia

 1. Itsekin odotan toiveikkaana mitä vuosi 2020 tuo tullessaan. Ihanaa vuotta 2020 siis myös sinne :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!
  Mulla on aikalailla samanlaisia odotuksia tältä vuodelta, kuin sinulta. Varsinkin suukkoja, hyvinvointia ja hyviä yöunia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kuulostaa hyvälle! :)

   Poista
 3. Todella hurmaavia kuvia.
  Olkoon 20-luku sinulle suotuisa.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin hyvälle nämä toiveet vuodelle 2020! Sun vuoden menoja onkin ollut mielenkiintoista Instassa seurata, toivottavasti päivittelet yhtä ahkeraan myös 2020!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kuulla! Ajatuksena olisi, ihanaa että tykkäät seurata :)

  VastaaPoista