Sisällön tarjoaa Blogger.

MÖKILLÄ LAMMASTILAN JA KANSALLISPUISTON YMPÄRÖIMÄNÄ

Yhteistyössä: LomaLeivon Vuokramökit ja Lammastila


Alkavan syksyn tuoksua, kesän viimeisiä mökkihetkiä ja jo hiljalleen pimeneviä iltoja. Vietettiin noin kuukausi sitten lempeä ja mieltä rauhoittava mökkiviikonloppu pienellä tyttöporukalla puhtaan luonnon keskellä.

Joku ehkä muistaa, että olin viettämässä viikonloppua Leivonmäellä myös vuosi sitten, mutta nyt tällä kertaa meitä oli pienempi poppoo ja yövyttiin Kaisla -rantamökissä - kauniin harmaassa hirsihuvilassa Rutajärven rannalla Leivonmäen kansallispuiston ympäröimänä. 

Ihana palata aiheeseen nyt uudelleen, sillä tälläisiä yrityksiä ja paikkoja nostan täällä esille mielelläni.


Mökillä meidät otti taas lämpimästi vastaan LomaLeivon ja Lammastilan yrittäjä Viola ja hän oli tuonut meille maisteltavaksi pihapiiristään poimittuja luumuja sekä kotimaisia Jukolan Juustoja - makuina pitkään kypsytetty Vintage ja sopivan tulinen Chili. Sopi täydellisesti alkaviin syysiltoihin.

Heiltä löytyy tilalta myös pieni puoti, jossa on tärkeimpänä myynnissä erityisesti lammastilan tuotteita, kuten villalankoja ja lampaanlihaa. Suosittelen käymään myös siellä mökkeilyn lomassa! Kotimaisuus, lähituotteet ja suoraan tilalta ostaminen on ainakin itsellä suuressa arvossa.


On myös aina yhtä ihanaa, miten yrittäjät mielellään näyttää vierailijoille sympaattisia lampaita ja lammastilan toimintaa. Päästiin aitaukseen kesyimpiä silittelemään ja syöttämään - Olivia-karitsastakin oli tullut jo kaunis aikuinen lammas. 

Saunomista, poreilua ulkoporealtaassa yömyöhälle ja pari pulahdusta viilenneeseen järveen. Täydellisen ihanan kesän päätös ja syksyn tervetulotoivotus.


Viihdyttiin jälleen kerran.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Anonyymi9/16/2019

  Voi ihanalta kuulostaa teidän mökkiviikonloppu. Olisi mukavaa päästä joku kerta mukaan, jos samantyyppisiä tapahtumia järjestetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi ihanaa ja hauskaakin vielä! Suosittelen :)

   Poista
 2. Onpas hieno paikka. Lampaita on tullut hoidettua joskus aikanaan :) ovat ihania otuksia.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella, kannattaa käydä! Lampaat on ihania :)

   Poista
 3. Mökkeily on kyllä parasta rentoutusta, ja haaveilen lähes päivittäin omasta mökistä. Tai ainakin edes mökistä, jonne voisi mennä, vaikka ei oliskaan oma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma mökki vasta ihanaa olisikin, ehkä joku päivä :) Onneksi saa vuokrattua!

   Poista
 4. Näyttää niin ihanalta paikalta. Ja nuo lampaat on niin suloisia. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihanat mökkimaisemat teillä on ollut! Tuo järvi+vene kuva on upea. Lampaita vielä ympärillä. Aika super paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kiitos paljon, ihana kuulla! :)

   Poista