Sisällön tarjoaa Blogger.

TÄNÄ KESÄNÄ AION...


...Nauttia ympärillä olevasta luonnosta ja sen eri vaiheista. Kasveilla ja kukilla on oma loistonsa, jolloin ne on parhaimmillaan. Luonto inspiroi nyt ihan valtavasti.

...Käydä paljon uimassa. Kotirannassa mölkkykisan jälkeen ystävien kanssa, mökkilaiturin nokasta kuutamouinnille suoraan saunasta, kesäreissulla viileässä ja suolaisessa meressä.

...Kyhätä kukkaseppeleen ja poimia suuren kimpun villejä niittykukkia.

...Viettää lämpimiä myöhälle venyviä kesäiltoja meidän kauniilla parvekkeella. Siellä on nyt uusi kevyempi sisustus ja puutarhasta hankittuja yrittejä. Ihana kesähuone.


...Suojata ihoni auringolta. Tee säkin niin, kiität siitä itseäsi vielä myöhemmin, kun ihosi on kauniin kuulas vielä vuosien päästä.

...Keksiä sopivan tavan juhlistaa meidän viidettä vuotta yhdessä. Vuosipäivä osuu sopivasti mun lomaviikolle loppukesästä.

...Pukeutua paljon mekkoihin!

...Maalata akryylimaaleilla ja opetella uusia tekniikoita. Törmäsin sattumalta Youtubessa mielenkiintoisiin (ja aika rauhoittaviin, parempia kuin asmr -videot) videoihin aiheesta. Kurkkaa esimerkiksi tämä video


....Haaveilla uusista keittiöntuoleista. Ja ainakin käydä koeistumassa ne ennen niihin satsausta, vaikka löysinkin melko ihanat, jollaiset voisin kyllä kuvitella kulkevan mukana koko elämän.

...Kuunnella hiljaa kesäyön ääniä. Kuikkaa tyynellä lammella tai käen kukkumista kotona etuoven portailla.

...Nauttia paikallisista tapahtumista ja kulttuurista. Lavatanssit, taidenäyttely, viinipihan avajaiset, pienpanimoiden olutfestarit, ihana vohvelikahvila naapurissa, lähivesiristeily Päijänteellä, juhannusseppele ja -saippuapaja, pienempiä keikkoja ja pihakirppispäivä. Vaikka mitä on tarjolla!

...Kunnioittaa ja huomioida omaa kehoa ja mieltä.


...Käydä merenrannalla ainakin kerran. Kivan kallion, hiljaisuuden ja rantasaunan merkeissä mielellään.

...Viettää vähintään yhden täyden lomaviikon, joka myös oikeasti on lomaa. Ei tippaakaan mitään työjuttuja, vaan koko viikko pelkästään sellaisia asioita joista todella nautin.

...Syödä kesäruokaa. Uusiaperunoita, tilliä, hyvää raakamakkaraan, mansikkasalaattia, britakakkua, kesäkurpitsaa, itse loimutettua lohta, itse kalastettuja ahvenia... Mikä on sun lemppari kesäruokaa?

...Käydä ystävien kanssa pihaviinillä meidän sisäpihalla. Jotenkin meidän sisäpiha jää tosi vähälle huomiolle, haluaisin olla siellä enemmän, sillä se on oikeesti aika kiva.


Mitä sinä aiot tehdä kesällä?

xx Marianne

3 kommenttia

 1. Anonyymi6/13/2019

  Oot kyllä ihan tajuttoman upea ilmestys! Etkä pelkästään kuvissa, vaan luonnossakin olet vähintään yhtä kaunis ja vaikuttava (näin sinut tänään töissä ja olisin voinut jäädä jonnekin hyllyjen väliin vaan tuijottamaan) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos paljon! ♥ Ihana kommentti, piristit mun päivää!

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia <3 Meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia kesälle, mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä kaikkea kesä tuo tullessaan :)

  VastaaPoista