Sisällön tarjoaa Blogger.

VIISI OIKEESTI HYÖDYLLISTÄ INSTAGRAM-TILIÄ


Ajattelin jakaa teille tähän viikon alkuun muutamia mun mielestä hyviä ja hyödyllisiä seurattavia tuolla Instagramin puolella - oikeesti hyödyllisiä, ei pelkästään kauniita kuvia.

Sellaisia tilejä, joista itse saan arkeen inspiraatiota, vinkkejä ja yllättävän paljonkin uutta tietoa.

Nämä mun kattauskuvat on nyt vain kauniiden kuvien roolissa kuvittamassa tätä tekstiä, eikö tuoreet kukat tuokin heti kevät fiilistä?


@sugarhelsinki - Sugar Helsinki on pr-toimisto, joka edustaa vain ekologisia ja eettisiä brändejä. Täältä on kenen tahansa helppo bongata kivoja uusia tuotteita näillä arvoilla! Storyn puolella he jakaa esimerkiksi 'Tietotiistai' -otsikon alla hyviä vinkkejä ja tärkeetä tietoa mm. siitä kuinka vähentää ruokahävikkiä ja kuinka kosmetiikkapakkaukset tulisi kierrättää, kuitenkaan yhtään saarnaamatta. Iso peukku ja kiitos Sugar Helsingin tyypeille!

@satokausikalenteri - Ihania sesongin mukaisia reseptejä ja vinkkejä! Ja nimenomaan siis aina sesongin mukaiset kasvikset ja hedelmät on se juttu. Oon sitä mieltä, että kannattaa aina suosia niitä ruoka-aineita, jotka on milloinkin parhaimmillaan. Tältä tililtä on helppo seurata sitä ja oppia uuttaa.


@designkaverit - Yhteisö kotimaisen designin kavereille! Sen lisäksi, että nämä kaverit järkkää tapahtumia ja pop up -puoteja, niin heidän Instasta löytyy nyt mm. uusi 'kuukauden designkaveri' -juttusarja, jossa tutustutaan joka kuussa kotimaisen designin parissa työskenteleviin tyyppeihin ja tarinoihin. Menkää kurkkaamaan, sieltä on helppo bongailla uusia lemppareita tai menovinkkejä tapahtumiin. Samalla sitten kannattaa kotimaisia yrityksiä, niin isompia kuin pienempiäkin.

@wwfsuomi - Paljon tietoa, joka ainakin mua kiinnostaa! Kun näitä kuvia tulee selatessa vastaan, niin se on hyvä pieni tietoisku arjen keskellä. Ja samalla muistutus mm. ilmastoahdistuksesta, mutta se on sellainen aihe, josta on hyvä vähän muistutellakin tänä päivänä. Muistetaan arvostaa upeeta luontoa ja eläimiä, jotka meillä vielä on ja on vielä toivottavasti ihmeteltävänä pitkään.

@celestebarber - Loppukevennyksenä vielä ihan superhauska päivän viihdyttäjä! Toinen toistaan hauskempia, samaistuttavampia ja oivaltavampia kuvapareja, joissa irvaillaan julkkisten virheettömille kuville ja poseerauksille niitä muka jäljitellen. Tanssivideot on ehkä mun lemppareita! Jos tää ei oo tuttu, niin sun on ihan pakko käydä vähintään katsomassa, että mistä on kyse.


Siinäpä ne tärkeimmät. Myös omia tälläisiä lemppareita saa vinkata! 

Tsemppiä maanantaihin ja uuteen viikkoon.

xx Marianne 

12 kommenttia

 1. Hey,

  Kivoja tiliehdotuksia! Tosin moni näistä yrityspainotteinen, olisi kiva saada myös kuulla sun lemppari vaikuttajia/ammattibloggaajia ja heidän instasuosituksia. Miksi seuraat tiettyjä ihmisiä somessa? Kenellä henkilöllä on hyvää sisältöä faktapainotteisesti? Itselläni tule heti mieleen esim kalenterikarju :)

  yst. Pinja Mitrovitch // www.pinaycoco.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa :) Voisin hyvin tehdä tälläisen postauksen tuolla menetelmällä myös, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Joukossa olikin yksi jota jo seuraan :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Joitain näistä jo seuraankin, mutta mukana muutamia uusia tuttavuuksiakin. Tuo satokausikalenteri tulee ehdottomasti seurantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että löytyi uusiakin joihin tutustua! :)

   Poista
 4. Hauskoja tilejä! Mä seuraan myös sugarhelsinkiä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja vinkkejä! Itse tykkään kans seurata tilejä, jotka jakaa tietoa eettisistä vaihtoehdoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Onko sulla jotain suosikkeja? :)

   Poista
 6. Kivoja vinkkejä - niitä kaipaa aina, varsinkin kun some-viidakossa kää itseltä helposti jokin kiinnostava tili huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Mukavaa kuulla, että tämä oli mieleen :)

   Poista