Sisällön tarjoaa Blogger.

MUN TOP 5 LEFFAT AAMUUN, TOPIN TOP 5 SARJAT ILTAAN + ARVONTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa


Rauhallisina viikonloppuina on ihan parasta pysyä välillä ihan vaan kotosalla aamutakit yllä ja olla vaan. Syödä jotain hyvää ja rentoutua jonkun hyvän leffan tai sarja parissa vaikka aamusta iltaan - haaveilen vain, että olisipa tämä viikonloppu sellainen työpäivien sijaan, mutta eiköhän sinne väliin pari hyvää leffaakin mahdu. Tämä postaus fiilistellään kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa. 

Melko usein meillä törmätään siihen ongelmaan, että mitä katsoa seuraavaksi, kun jokin hyvä sarja on päättynyt. Aina pitäisi olla jo valmis lista odottamassa, josta vain poimia seuraavat suosikit.

Ja mitäs voisi katsoa yhdessä niin, että molemmat viihtyy? No, kuten tästä postauksesta saattaa pian huomata niin meidän lempparit on aika erilaista tyylilajia keskenään, joten päätin jakaa tähän meidän suosikit Viaplayltä tällä tavalla - mun top 5 leffat viikonloppuaamuun ja Topilta menevämmät top 5 sarjaa iltaan.


MUN TOP 5 LEFFAT VIIKONLOPPUAAMUIHIN

Breakfast at Tiffany / Aamiainen Tiffanyllä (yksi mun kaikkein lempparein ikinä)

Haikein terveisin (tähän taas liittyy hyviä muistoja ja tälläinen romantiikka kyllä upoaa muhun)

Sex and the city 2

Bad moms (niin hauska, katsoin juuri viime viikonloppuna)

Girls trip

Sellaiset ''tyttöjen leffat'' on mun guilty pleasure, mutta rakastan myös klassikoita. Mikä voisi olla parempaa, kuin jo vanhaksi klassikoksi muodostunut leffa joka on niin hyvä, että sen viitsii katsoa aina uudelleen? Poikaystävällä tuo maku on vähän vauhdikkaampi ja sisältää enemmän jännitystä ja vaarallisia tilanteita...

TOPIN TOP 5 SARJAT VIIKONLOPPUILTOIHIN

The Blacklist (kuulostaa ainakin kiinnostavalle)

Lethal Weapon

New Amsterdam

How I met your mother (no tästä mäkin tykkään tosi paljon!)

The Brave 


Näihin lemppareihin ja muuhun valikoimaan voit tutustua lähemmin Viaplayn nettisivuilla. Sinne on lisätty hiljattain myös monia uusia sarjoja ja leffoja, joista itse ajattelin laittaa katseluun ainakin Transparent -sarjan ja Topilla on menossa tuo The Blacklistin kuudes kausi. 

Siellä on aika kattava valikoima elokuvia ja sarjoja moneen makuun (mainittakoon vielä National Geographyn mielenkiintoiset luontodokumentit, jotka sopii myös kivasti viikonloppuaamuihin) ja sen lisäksi erikseen vuokraamo, josta voi muutamalla eurolla vuokrata melko uusiakin leffoja katseluun. 


Mun täydellinen #viaplayviikonloppu olisi sellainen, että aloittaisin aamun jonkin kepeän leffan katselulla samalla kun nautin hyvästä aamupalasta ja omasta hyvästä seurastani. Illalla voitaisiin sitten yhdessä linnoittautua sohvannurkkaan tyynyjen sekaan katsomaan jotain molemmille sopivaa poppareiden kanssa. 

Millainen olisi sun täydellinen #viaplayviikonloppu?

ARVONTA: Myös teistä kolme pääsee nauttimaan leffahetkistä ja sarjamaratoneista, sillä saan arpoa kolmelle onnekkaalle 2 kk ilmaista katseluaikaa Viaplaylle! Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän sun vastauksen yllä olevaan kysymykseen eli millainen olisi sun täydellinen #viaplayviikonloppu ja kenen kanssa sitä viettäisit? Kommentoi myös sähköpostisi, jotta sut on mahdollista tavoittaa.

Aikaa osallistua on viikon verran (25.1.2019 saakka) ja sääntöihin voi tutustua tarvitaessa enemmän täältä

Onnea arvontaan ja hurjan ihanaa viikonloppua!

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Mun täydellinen Viaplay -viikonloppu olisi pyjamabileet ystävien kanssa.

  Ahmittaisiin dokumentteja ja hömppäelokuvia hyvän ruoan kera ja välissä keskusteltaisiin ohjelmien aiheista :)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen Viaplay-viikonloppu sisältäisi koukuttavan sarjan, josta ei pääsisi millään irti koko viikonloppuna! Välillä nautittaisiin vähän herkkuja ja löhöttäisiin sohvalla ilman mitään stressiä hommista, joita pitäisi tehdä! :D

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/18/2019

  Mun täydellinen Viaplay- viikonloppu sisältäisi hyvää ruokaa ja ehdottomasti irtokarkkeja. Viettäisin viikonlopun itsekseni leffoja katsellen. Introverttinä tarvitsen omaa aikaa, jotta jaksan paremmin arjessa :) salsku_94(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Täydellinen viaplay- viikonloppu sisältäisi rentoa chillailua siskojen kanssa sekä vampire diariesin katsomista!

  anniina.kultamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lauantaisin ilmestyvä blacklistin uus jakso on viikonlopun kohokohta!

  liikkanen.emmi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Täydellisenä Viaplay -viikonloppuna aloittaisin miehen kanssa katsomaan jotain hyvää sarjaa. Me molemmat tykätään jännittävistä sarjoista, joissa voi olla mukana jotain sci-fi -elementtejäkin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Siis HIMYM on mun ihan lempparisarjoja <3 Samaistun Robiniin niin isosti :D Silti myös noi "tyttöjen leffat" iskee isosti! Ne sopii täydellisesti yksinäisiin kotipäiviin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos uusista leffa ja sarjavinkeistä, sain pari uutta seurattavaa omalle listalle :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on Viaplay mutta mä en itse käytä sitä oikeastaan ikinä.Pojille otettu urheilun vuoksi!

  VastaaPoista
 10. Täydellinen viaplay-viikonloppu sisältäisi hyvää ruokaa ja paljon kauhuleffoja!

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista