Sisällön tarjoaa Blogger.

AINA EI MUISTA MITEN KAUNIISSA KODISSA ASUU


Joskus tuntuu, että omat haaveet lähtee laukalle ja ottaa vähän liian suurta roolia nykyhetkestä. Viime aikoina oon siitä syystä innostunut, haaveillut ja tuskastellu. 

''Voikun voitaisiin jo muuttaa täältä johonkin isompaan avaraan kotiin ja miksi kaikilla muilla on niin kauniit tilavat kodit?''

Todellisuus on kuitenkin se, että ei olla todennäköisesti vielä hetkeen tästä mihinkään lähdössä ja minun sietäisi olla välillä pikkuisen kiitollisempi tästä kodista mikä meillä on, koska onhan täällä oikeasti viihtyisää ja vieraat kyllä jaksaa joka kerta ihailla upeita näkymiä ikkunasta (sinä voit kurkistaa esimerkiksi meidän parvekkeelle täältä), mutta itselle se on jo niin tuttu ja jopa arkinen koska onhan se meidän arkea. 

Sitä vain unohtaa, miten kauniissa kodissa asuu jo nyt.


Päätin muutenkin, että jätän turhat voivottelut ja haaveilut hetkeksi sikseen ja keskityn enemmän siihen, mitä hyvää nykyhetkessä on ja muistutan itseäni siitä, miten upeassa kodissa saadaan asua. Joskus pitää vähän katsoa uusin silmin ja selkein ajatuksin - ehkä jotain esinettä vaihtamalla tai jonkun huonekalun kääntämällä saadaan jo ihan uutta näkökulmaa?

Harmittelin, että meille ei mahdu pariovellista vitriinikaappia (kyllä, pyörin täällä yksi ilta epätoivoisena mittanauhan kanssa ympäri nurkkia) mutta sen sijaan keksin, että jo tumman sohvapöydän vaihtaminen vaaleaan alkaa näyttää taas jo oikein kelvolliselta ja raikkaalta ihan vaan näinkin. Makuuhuoneeseen saadaan myös seinälle pian pala mun omaa kädenjälkeä, josta oon aika innoissani, mutta siitä lisää myöhemmin.

Pian alkoi jo muistua mieleen, että onhan täällä nyt tosi kaunista ja mukavaa. Luulen myös, että se tunne vain voimistuu kevätvalon tulviessa sisälle.


Jos sullakin on sellaisia fiiliksiä, että unohdat olla tyytyväinen ja kiitollinen jostain, niin listaa ylös niitä hyvä puolia ja katso asiaa hetki laatikon ulkopuolelta uusin silmin. 

Ehkä säkin huomaat, että sulla on jotain upeaa käsissäsi. 

xx Marianne

11 kommenttia

 1. Anonyymi1/17/2019

  Teidän koti näyttää niin kauniilta!! Aina kun postauksessa on sieltä kuvia allekirjoittanut ihailee maisemia ja sisustustyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, ihanaa kuulla! :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin ylempi anonyymi! Teillä on kaunis koti! Mä ihastelen myös teidän parvekemaisemia. <3
  Mutta myös tärkeästä asiasta puhut, on nimittäin tärkeää olla kiitollinen just tästä hetkestä ja niistä asioista, mitä on nyt. :) sitä saa itsekin opetella koko ajan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamalasti! Onhan ne ihanat, ei siitä mihinkään pääse ♥ Näin juuri :) Kiitos kommentista ja kauniista sanoista!

   Poista
 3. Hey!
  On kyllä nätti asunto ja parvekkeen maisemat todellakin on kohdallaan.
  Jos tällaiseen itse pääsisin muuttamaan, olisi se lottovoiton tuntuinen.

  Terveisin, 20m2 asunto ilman suihkua ydinkeskustassa ;)

  Pinja Mitrovitch // www.pinaycoco.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja jep, tiedän, pitäisi ymmärtää arvostaa enemmän :D Kaikenlaisissa pikkuluukuissa itsekin aikoinaan tullut asuttu, niin ei saisi kyllä valittaa nyt...

   Poista
 4. Näinhän se on, että omalle kodillekin sokaistuu - se kun kuitenkin näkee päivittäin. Meilläkin käydessä kaikki ihastelevat, itse joutuu pysähtymään ja pohtimaan, että näkee saman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä just! Pitää kutsua vieraita tosi usein kylään muistuttamaan että täähän on aika upee :D

   Poista
 5. Tuo on kyllä ihan totta, sitä tulee sokeaksi sille mitä jo on ja haluaa vaan uutta ja eteenpäin :). Mä kadehdin kyllä noita sisustustaitoja, olisi kiva saada omakin koti näyttämään noin seesteiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä käy :) Yritän nyt oikeasti keskittyä tähän hetkeen ja tähän kauniiseen kotiin, muuta uutta jännää ehtii kyllä myöhemminkin. Ja voi kiitos tosi paljon, ihana kuulla tälläinen kommentti ♥

   Poista
 6. Nykyään kun teen osan työpäivistä etänä kotona, näen miten kiva koti meillä onkaan :) lasten kanssa ollessa kodille sokeutuu ja pitkien työpäivien jälkeen on oikeestaan ihan sama vaikka asuisi laatikossa :D mut etäpäivinä näkee oman kodin plussat.

  Ps. Sulla on ihana koti ja kauniita kuvia oot ottanut!

  VastaaPoista