Sisällön tarjoaa Blogger.

KAUNIITA ASIOITA KOTONA


Sisustuksessa tällä hetkellä miellyttää vaalea puu, kaislat ja beige. Vastapainoksi mm. lasi, nahka, musta ja sinkki. Tietynlainen harmonia ja vaaleus. Sellainen jossa on helppo viihtyä ja helppo hengittää.

Instagramissa inspiroi sisustuksellaan just nyt mm. @tiiupiret, @sameaaa, @_mardella_ ja @ahintofscandinavia.  Sattumoisin myös kolme ensimmäistä on täältä Jyväskylän nurkilta!

Viime aikoina oon haaveillut reissusta Ikeaan, ostanut myös mm. Marimekolta uutta astiastoa ja suunnitellut KonMarittavani kaikki meidän kaapit tyhjiksi niin sisältä kuin ulkoa - mitään vinkkejä tämän aikaan saamiseksi?  Pidän kauniista esineistä ja tavaroista, mutta tänne 44 neliöön ne ei yksinkertaisesti kaikki mahdu esille siten, että tila silti pysyisi mahdollisimman avarana. 

Toimintasuunnitelma on siis tämä: Kaapit ja tasot siisteiksi, kaikki turha pois ja sitten Ikeaan ostamaan järkeviä säilytysratkaisuja.

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Sulla on niin kaunis koti! KonMaritus kiehtoo muakin ja aika hyvin oonkin saanut turhat roinat niputettua. Vielä olisi pari häpeäkaappia, jotka kaipaa järjestelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jasu! Kuulostaa hyvältä, täällä on kans päästy hyvään vauhtiin! Hahah ihana ''häpeäkaappi'' :D

   Poista
 2. Osaat ottaa kyllä superkauniita kuvia, näissä on ihana tunnelma <3 Ikuinen konmaritus-projekti on käynnissä täälläkin ja olis kyllä ihanaa saavuttaa joskus koti, jossa ei olis mitään ylimääräistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Mun taktiikka on tällä hetkellä edetä huone kerrallaan ja eilen sain kaikki keittiönkaapit ja tasot siistiksi!

   Poista
 3. Kauniita kuvia :) Mun pitäs jälleen kerran "KonMarittaa" tytön vaatekaappia kun toinen kasvaa niin hirmuista vauhtia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon huomannut, että tää projekti ja tavaroiden järjestely on oikeestaan aika rentouttavaa! Tuumasta toimeen vaan sielläkin :)

   Poista
 4. Upeita kuvia ja sun koti näyttää niin ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! Mulla kans sisustuksessa miellyttää vaaleat sävyt (valkoinen, vaaleanharmaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ne kyllä vaan toimii aina :)

   Poista
 6. Anonyymi9/19/2018

  Onko XZ shampoot sun mielestä hyviä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä oon tykännyt, ei turhaa kikkailua ja hyvät tuoksut! :)

   Poista