Sisällön tarjoaa Blogger.

LAINAPYÖRÄLLÄ OMENATARHAAN JA KESÄTEATTERIINElokuinen lämmin iltapäivä piknikillä, rauhallinen omenatarha idyllisissä maisemissa, uudenlainen pyöräilykokemus lainapöyrällä kaupungin halki sekä ilta kesäteatterissa ystävän kanssa. Aika kiva tapa viettää viimeisiä kesäpäiviä, vai mitä?


Jyväskyläläinen lastipyörälainaamo tarjosi meille päivän menopeliksi sähköavusteisen laatikkopyörän ja illan Survo-Korpelan latoteatterissa Grease -musikaaliesityksen näytöksessä. JAPA ry on siis Jyväskylässä Tourulassa toimiva pyörälainaamo ja heiltä löytyy monenlaista lainapyörää moneen makuun - ja kyse on siis todellakin pyörien lainaamisesta, eli tämä on ihan ilmaista kaikille ja aika jees valinta autolla kulkemisen sijaan. 

Sitä paitsi piknikille ja kesäteatteriin nyt vaan kuuluu ehdottomasti mennä pyörällä.

Meillä oli laatikkopyörä nimeltään Leo ja hommahan hoitui niin, että Laura polki ja minä istuin laatikkoon! Täytyy sanoa, että tähän menopeliin oli totuttelemista niin ajajalla kuin kyydissä olijalla, mutta lopulta se alkoi sujua jo aika mallikkaasti ja ollaan ainakin yksi koominen kokemus rikkaampia. Leo on siis sähköavusteinen kolmepöyräinen ja sen kyytiin sopii hyvin niin lapset, koirat kuin kauppakassit. Muihin pyöriin voi tutustua pyörälainaamon sivuilta


Poljettiin eväiden kanssa Survon omenatarhaan piknikille ja fiilistelemään idyllisiä maisemia - hassua, että tälläinen paikka on niin lähellä kaupungin hälinää, mutta tunnelma on aivan toinen. Omenatarhaan saa mennä kuka vain satojen omenapuiden keskelle ja jopa syödäkin omenoita suoraan sieltä. Todella hyvä paikka piknikille ja vinkki jyväskyläläisille, jotka ei tuosta vielä ole tienneet. Ja hei ihan siinä lähellä on koivikossa vielä myös kesälampaita!

Päivän päätteeksi tosiaan suunnattiin latokesäteatteri Kulissiin viihtymään hauskan Grease -musikaalin pariin. Hyvän fiiliksen rock'n'roll -musikaali oli juuri niin viihdyttävä kuin odotinkin ja mieleen heräsi vain yksi kysymys - miksi en ole aikaisempina kesinä käynyt kesäteattereissa? 


Ihan mahtava ilmainen pyörälainaamo, kaunis omenatarha ja monia kesäteattereita ympäri kaupunkia. On meillä täällä Jyväskylässä aika jees oltavat.

xx Marianne 

Kuvat minusta: Laura / Laura

13 kommenttia

 1. omenatarha on ihan ehdottomasti yks ihanimmista paikoista jyväskylästä!! ihan sattumalta eksyttiin sinne ja sen jälkeen on ollut mun lempparipiknikpaikka <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana paikka! Mäkin vasta löysin sen ja se pitää kyllä ehdottomasti pitää mielessä ens kesänä piknik-paikkana!

   Poista
 2. Ihana tunnelma näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Tää mun kommentti ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mulla ois vähän kysyttävää :) Oon siis perustamassa piakkoin blogia, mikä on ollut mulla jo haaveena pitkään. Mulla on ollut itseasiassa blogi bloggerissa nelisen vuotta, ja siks musta tuntuiskin luonnolliselta aloittaa uudelleen blogi juurikin bloggerissa. Mietinkin, että onko sulla bloggerin pohja? Ja jos on niin sulla on ilmeisesti myös domain -nimi sun osotteessa, mistä olisin myös kiinnostunut. Olisi kiva kuulla kokemuksia siitä, kun itsellä ei ole mitään kokemusta. Esimerkiksi tiedätkö luotettavat sivustot, mistä oman domain osoitteen voisi ostaa? Entä blogisi ulkoasu, ootko tehnyt itse vai oletko saanut apua? Osaan ne perus blogin ulkoasumuokkaukset HTML:n kautta, mutta haluaisin päästä ns. seuraavalle tasolle siitä mihin viimeksi jäin blogini kanssa. Jos siis tiedät esimerkiksi että mistä voisi saada apua ulkoasun viimeistelyn kanssa, olisin siitä tiedosta todella kiitollinen! <3
  Aloitin muuten juuri valokuvausopinnotkin, joten nyt tosiaan olisi hyvä hetki vihdoin perustaa se blogi uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kuulostaa kivalle! :) Mulla on Bloggerin pohja ja Zonerilta domain, voin suositella! Tämä ulkoasu on ostettu Etsystä ja sen oon itse asentanut ja ”räätälöinyt” mulle sopivaksi, voin sitäkin suositella ehdottomasti :) Helppo tapa saada oikeesti kiva ulkoasu ihan parilla kympillä! Ja tsemppiä valokuvausopintoihin - juuri valmistuneena vinkkinä voin sanoa, että ota kaikki mahdollinen hyöty ja palaute irti minkä saat! :)

   Poista
  2. Anonyymi8/30/2018

   Voi kiitos paljon vastauksestasi, tästä oli suuri hyöty! <3

   Poista
 4. Kyllä, viimeinen kesäpäivä vietetään juuri näin. Polkupyörällä tien päällä. Näin tehtiin mekin mieheni kanssa, vaikka en ole siitä vielä postausta tehnytkään :)

  VastaaPoista
 5. Oi, enpä tiennyt näin jyväskyläläisenä tuosta omenatarhasta! Joten kiitos vinkistä, taidamme suunnata sinne :) Ja pointsit myös pyörälainaamolle, ihan pakko päästä testaamaan myös heidän pyöriä!

  Ihania kuvia!

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, ihana paikka jossa todellakin kannattaa käydä! :) Ja lainaamosta vaan pyörät messiin! Kiitos!

   Poista
 6. Ihana fiilis välittyy tästä postauksesta! Tuo Survon alue on kyllä todella kaunista ja siellä saa kivat kukintakuvat jos on sopivaan aikaan liikenteessä :) Toi teatterinäytös munkin on pitänyt käydä kattomassa, pitänee toteuttaa ennenkö on liian myöhäistä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna! Pitää todellakin ens keväänä käydä kukinta-aikaan myös! :) Suosittelen käydä, se oli kiva!

   Poista