Sisällön tarjoaa Blogger.

MÄ AION LÖYTÄÄ MUT


Ehkä jopa ensimmäistä kertaa nyt tänä koko puolikkaana vuotena, mulla tuli tunne siitä, että haluan kirjoittaa.

Ja tunne siitä mitä haluan kirjoittaa ja sanoa teille. 

Kirjoitan tämänkin tekstin ensimmäistä luonnosta nyt itseasiassa sängyssä puhelimen muistiinpanosovellukseen myöhään sunnuntai-iltana kun pitäisi jo nukkua, mutta silloin on kirjoitettava kun siltä tuntuu. 


Tänä puolikkaana vuotena on tapahtunut paljon, enemmän ja vähemmän merkittäviä juttuja. Niiden kautta oon oppinut myös itsestäni ja ajatuksistani paljon - kuulostaa tosi isolta, mutta lopulta on kyse vaan pienistä asioista yhdessä. Kukaan tuskin koskaan tulee sinänsä valmiiksi, eikä tarviikkaan, sillä me muututaan ja kehitytään koko ajan. Mutta pieni itsetutkiskelu ei oo koskaan pahasta. 

Mitä sä haluat? Millainen sä haluat olla ja millaista elämää elää? Kuinka realistista se on? Millaisia asioita ja ihmisiä sä haluat sun elämään ja mihin asioihin ehkä haluat vaikuttaa?


Mä oon miettinyt näitä juttuja jonkin verran ihan huomaamattani. Mitkä asiat on mulle tärkeitä, millaisia asioita haluan tukea ja mitä haluan edustaa? Niin ihan ylipäätään, kuin vaikkapa täällä blogissa ja someissani. 

Mitkä jutut on just mua. Ja on ehkä ollut koko ajan, mutta jossain piilossa ja sieltä hiljalleen tässä tullut esiin yhä enemmän. 

Haluun löytää mut. Haluun olla minä.


Olisko tää pitkään hukassa ollut inspiraatio ja luovuus nyt tässä takas viimein? En tiedä, mutta just nyt tuntuu hyvältä kirjoittaa ja ainakin mielessä on se oma suunta, mitä kohti aion mennä ja toivon, että te pidätte siitä myös. Elämään tarvitaan näitä välivaiheita, että voi sitten taas olla siellä mihin tuntee kuuluvansa ja tietää taas hetken mitä tehdä. 

Haluan vaan sanoo teille, että antakaa itsellenne lupa muuttua tietyissä määrin, sillä ei se oo välttämättä ollenkaan huono asia ja ei sun tarvii olla aina siinä ja sellainen kuin oot aikaisemmin ollut. 

Mä aion löytää mut. Ja löydä sä myös sut, koska sitten sä voit olla paras sä.

xx Marianne 

Kuvat minusta: Laura / Laura

12 kommenttia

 1. Vau, upea kirjoitus ja upea sinä! Oon itse just viime aikoina pohtinut samanlaisia asioita, ja sain tästä niin paljon motivaatiota ja varmuutta siitä, että ehkä nämä mun elämässä menevät muutokset eivät olekaan huonosta. :) Ihanaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos! Niin kiva kuulla, että tästä oli sulle jeesiä ♥ Tsemppiä muutoksiin, ne tuo tullessaan varmasti myös paljon hyvää! Kiitos, samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Oi ihana ihana postaus!!! Mä oon huomannut kuinka mun lähipiiri on muuttunut! Kaikista pinnallisimmat ihmiset on jääneet pois ja jäljelle on jäänyt vain aarteita. ☺️ Elämässä on kuitenkin edelleen samat tavotteet. Vitsit tää postaus autto mua ymmärtää jo paljon! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, kiva että pidät! Kuulostaa hyvältä ja hei jes, parasta palautetta, kiitos! ♥

   Poista
 3. Voi Marianne tää oli aivan ihana postaus, rakastan lukea tällaisia tekstejä sulta! ❤️ Ja tää kyllä inspiroi muakin miettimään tarkemmin kuka mä oon ja mitä haluan itsestäni kertoa ja välittää muille - mäkin haluan ja aion löytää mut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kiitos niin paljon! ♥ Mahtavaa!

   Poista
 4. Niiiiiiin hyvä teksti! Pakko jäädä seurailemaan 😍

  http://nouw.com/elizabethevasofia

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/10/2018

  Ihana teksti ja upeita kuvia <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/12/2018

  Mäki haluan löytää mut. Ihanaa. Pelottavaa. Jännittävää. Wau! Upee teksti. Samaistuin. Tsemppiä ja rohkeutta meille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiva kuulla! Kiitos ja tsemppiä sinnekin!

   Poista